- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.161
Bitmiş canim beklemeye geç nasıl degerlendirdinÇok çok geçmiş olsun sizlerearkadaşlar peki ovulasyon testi sürecinde akis nasıl ilerliyor ben ilk defa kullanıyorum biraz acemiyim. 12.gun çift çizgi oldu ve gun gittikçe siliklesti şuan 17.gundeyimartik neredeyse görünmüyor. Yani bu ay tamamlandı mı? Testlere devam etmeli miyim? Yoksa regl i bekleyip sonuçları mi görmeliyim? Teşekkürler yardımlarınız için. :)
Kiz ona bakiyomu sglik ocagi kadinsal hormonlar icin kadin doguma gitmek gerekiyomus yabizim sağlık ocağı salı perşembe yapıyor tahlili ya yarın gelirse adetim ilk günü olur olmazmıki
Aynen kuzum hayırlısıBekleyip gorelim bakalimher ay bisiler cikiyo
Evet canim ama illa süt gelcek deil bende gelmiyo mesale
Çok tesekkur ederim canım benim yorumun için, 2kez yumurtlamadan bahsediyor bazı kişiler o yüzden acaba olur mu diye devam etsem mi dedim ama sen ne dersin? Sadece çift çizgi gününü degerlendirebildikbakalim şans:) sizde durumlar nasıl?Bitmiş canim beklemeye geç nasıl degerlendirdin
amaan uzun iş o ya oda gerek yok der beni sinir eder kavga eder gelirimKiz ona bakiyomu sglik ocagi kadinsal hormonlar icin kadin doguma gitmek gerekiyomus ya
Çok şukur tüplerim açık çıktı canım doktor ilk 3 ay şansın yuksek dedi 6 ay daha süre verdi sonra tedavı yöntemlerine gecıcezAnladım canım saol bende bu ay cekilcm de yarın doktora gideyim dedim insallah kötü bişeyle karslasmam senin sonucun nasıldı ıyi haberler almışsındır inşallah
1 bucuk senedir olmuyo nasil gerek yok dicekamaan uzun iş o ya oda gerek yok der beni sinir eder kavga eder gelirim
Ben de giderim şimdi daha bir sene olmamış der biz de kavga ederizamaan uzun iş o ya oda gerek yok der beni sinir eder kavga eder gelirim
dermi der onun umrundamı olacak1 bucuk senedir olmuyo nasil gerek yok dicek
2 sene oldu de sende ne bilcek evlilik tarihinizemi bakacak hoş baksa bile biz ancak nikah kıymaya vakit bulduk nikahtan öncede uğraşıyorduk olmadı dersinBen de giderim şimdi daha bir sene olmamış der biz de kavga ederiz
Canim benimde pazartesi çift çizgiydi pazar yapmıştık salıda çift çizgiydi onuda değerlendirdik bugün biraz silikti bana kalsa yaparım bugünde eşim istemiyo yarın deneyecem bide istersen devam et 2. Yumurtlama iciÇok tesekkur ederim canım benim yorumun için, 2kez yumurtlamadan bahsediyor bazı kişiler o yüzden acaba olur mu diye devam etsem mi dedim ama sen ne dersin? Sadece çift çizgi gününü degerlendirebildikbakalim şans:) sizde durumlar nasıl?
2 sene oldu de sende ne bilcek evlilik tarihinizemi bakacak hoş baksa bile biz ancak nikah kıymaya vakit bulduk nikahtan öncede uğraşıyorduk olmadı dersin
bunu özelde yaptırsam illaki kadın doğum doktorunun istemesimi lazım bide muayeneye 60 lira veremem daha yeni muayene oldum zatenen son öyle yapcaö zaten
Valla hiç bilmiyorum kuzum ben burda özele gittim hiç yapmadı bir şey istemedibunu özelde yaptırsam illaki kadın doğum doktorunun istemesimi lazım bide muayeneye 60 lira veremem daha yeni muayene oldum zaten
yok mesela özele gitsem doktora gitmeden prolaktin tahlili yaptırcam desem doktor yazmadan yapmazlarmı ki onu merak ediyorumValla hiç bilmiyorum kuzum ben burda özele gittim hiç yapmadı bir şey istemedi
Kizlar soruma cevap verebilecek kimse var mi? Bir de dun oglen 12 idi beta hcg bugun idrar testi yapsam cikar mi? Dun sabahki testte cikmamisti.Bir de asiri oksurugum var zarar etmez degil mi?
Bilmem ki doktorun istemedi gerekir ama herhaldwyok mesela özele gitsem doktora gitmeden prolaktin tahlili yaptırcam desem doktor yazmadan yapmazlarmı ki onu merak ediyorum
Hadi hayırlısı canım benim siz çok iyi değerlendirmişsiniz insallah iyi sonuçlarını alalim :*Canim benimde pazartesi çift çizgiydi pazar yapmıştık salıda çift çizgiydi onuda değerlendirdik bugün biraz silikti bana kalsa yaparım bugünde eşim istemiyo yarın deneyecem bide istersen devam et 2. Yumurtlama ici
ben paramla isteyince bile olmuyor heBilmem ki doktorun istemedi gerekir ama herhaldw
Zaten bu ay da olmazsa gidip zorla bütün testleri yaptırxamben paramla isteyince bile olmuyor he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?