Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın büşra

Canım bu doluluk hissi özellikle otururken yani ayaklarin karna yakın olduğu zamanlar.mesela.bacak bacak üstüne atarken falan hissedilen dolulukmu bacakları birleştirirken falan şişlik var gibi oluyor degilmi

Hayırlısı olsun hakkımizda kuzum❤ inşallah bu ay olmuştur ama olmadiysada sen çok takmıyorsun 2 evlâdın var masallah Allahim onlara uzun omurler versin kuzum ben de 2.den sonra dusunmuyorum 2 tane yeter bana diyorum ama ileride ne olur bilemem hele 2. Gelsinde bi
Evet ilk herzaman başka oluyor canım ❤ ama kız evlatta çok başka biz 3 kardeşiz ben tek kızım babam bana öyle duskunki onla sakalasirim benden başka kimse sakalasamaz evliyim ama hala para isterim ondan

Nerdesin kiz sen
canımıniçiiiii çok özlüyorum sizi. dayımın 4. evre kanser olduğunu öğrendik ve cogunlukla vaktim bununla geciyor son 2-3 haftadır. ailecek yanında olmak istiyoruz son zamanlarında. ara ara girip okumaya takip etmeye calsııyorum sizi ama pek dahil olamadım muhabbetlere. ama hep kalbimdesiniz

Allahım şifa versin kuzum

Ayy canım Allah şifasini versin inşallah benimde aklima geldin nerdeki bu kiz dedim

Ayy canım Allah şifasini versin inşallah benimde aklima geldin nerdeki bu kiz dedim
amin canım benim. cocuk muhabbeti tamamen silindi hayatımızdan o yüzden bişey deneyimlemiyorum son zamanlarda pek paylasacak bişeyim olmadı :) şubatta da olmazsa zaten tedaviye baslayacaktık. bakalım... sıfır takip belki böyle geleceği varsa gelir

Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifalar ihsan eylesin en iyisi dayini yanliz birakma biz burdayiz kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…