- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.541
Benim çatlamadan sonra oluyor kuzum demekki herkezde farklı senin lutiel faz 14 benim 15pikten itibaren sayıyorum 14gün benım regl oluyor kuzum
Günaydın büşraBen işi bırakamam kuzum onların çıksrmasını bekliycem zaten çok kişiyi çıkarıp duruyorlar siyasi ya seçimle değiştiği için herkesi çıkarıyorlar, benimde mühendis olduğum için tazminatım çok yüksek onu vermemek için ordan oraya sürecekler ki istifa edeyim, ama etmem enayi değilim yani 80-90 binimi almadan neden gideyim 4 senelik emeğim var burda ☺ O yüzden yeni yerime de geldim 2 vasıtayla geliyorum önceden 7 de kalkıyordum şimdi 6 da kalkıyorum biraz rahatımdan ödün veriyorum ama ilerisi için iyi olanı yapmaya çalışıyorum kuzum
Canım bu doluluk hissi özellikle otururken yani ayaklarin karna yakın olduğu zamanlar.mesela.bacak bacak üstüne atarken falan hissedilen dolulukmu bacakları birleştirirken falan şişlik var gibi oluyor degilmikuzum akıntı için bişey diyemem belli olmuyo çünkü benim birinde oldu birinde olmadı . bunda olmamıştı başta bika haftadır hafiften var gibi ama benim en belirgin belirtim karında şişlik ve kasıklarda doluluk hissi hatta burda aslıyada öylelikle test yaptırmıştım kasıklarımda doluluk var sanki demişti bende bi test yapsana demiştim pozitif çıkmıştı senin kaç gün kaldı bata
Nerdesin kiz sengünaydın güzel kadınlarımsizleri çook özledim! muhteşem bir yıl olsun isteyen herkes hamile kalsın inşallaaaahh amin sizleri cok özlüyorumm. son zamanlarda var mı kaçırdığım gebiş haberi?
Hayırlısı olsun hakkımizda kuzumHanımlar aslında doğru ilk çocuk bir başka heves ilk göz agrin doğru ben oğlumu 21yasinda doğum yaptım kızı 26 yaşında oda farklı bir heyecan belki cinsiyet farklılığından Nisan'da kürtaj oldum ve çok ama çok kötü zaman geçirdim ara ara aklıma gelmiyor değil hala içim sızlıyor diyeceğim biride aynı üçü de aynı yaş olarak belki aranizda en büyüğü benim37, doğru yol alıyorum bu sefer sonkez denedim yani kafamda bitirdim diyebilirim hem yaş itibari ile hemde olmuyorsa zorlamanın bir anlamı yok Rabb'im diğer çocuklarıma sağlık versin ama tabi heyecanla tedirginlikle günümü beklemiyor değilim
Annemde öğrenim saatini soyleyim canimDoğum gününü ve saatini net biliyorsan bulayım ben
Günaydın kuzumAnnemde öğrenim saatini soyleyim canim
canımıniçiiiii çok özlüyorum sizi. dayımın 4. evre kanser olduğunu öğrendik ve cogunlukla vaktim bununla geciyor son 2-3 haftadır. ailecek yanında olmak istiyoruz son zamanlarında. ara ara girip okumaya takip etmeye calsııyorum sizi ama pek dahil olamadım muhabbetlere. ama hep kalbimdesinizNerdesin kiz sen
Günaydın kuzucummm nasılsın.Günaydın büşra
Allahım şifa versin kuzumcanımıniçiiiii çok özlüyorum sizi. dayımın 4. evre kanser olduğunu öğrendik ve cogunlukla vaktim bununla geciyor son 2-3 haftadır. ailecek yanında olmak istiyoruz son zamanlarında. ara ara girip okumaya takip etmeye calsııyorum sizi ama pek dahil olamadım muhabbetlere. ama hep kalbimdesiniz
İyiyim biraz nefes nefese kalma sıkıntim vardi sanirım kanım çok düştü yine saglik ocagina gittim kan verdim kanima bakilacak. Eve geldim tekrar yaticam yatmadan bi bakiyim sayfaya dedimGünaydın kuzucummm nasılsın.
sağol bitanecimm. allahım sana da sabır sıhhat versin şu iş durumların tez zamanda çözülsünAllahım şifa versin kuzum
Ayy canım Allah şifasini versin inşallahcanımıniçiiiii çok özlüyorum sizi. dayımın 4. evre kanser olduğunu öğrendik ve cogunlukla vaktim bununla geciyor son 2-3 haftadır. ailecek yanında olmak istiyoruz son zamanlarında. ara ara girip okumaya takip etmeye calsııyorum sizi ama pek dahil olamadım muhabbetlere. ama hep kalbimdesiniz
Gizsiz ne yapiyosunbende öyle düşündüm. erken gebelik testim var evde.onu yapsam çıkar herhalde varsa
amin canım benim. cocuk muhabbeti tamamen silindi hayatımızdan o yüzden bişey deneyimlemiyorum son zamanlarda pek paylasacak bişeyim olmadı :) şubatta da olmazsa zaten tedaviye baslayacaktık. bakalım... sıfır takipAyy canım Allah şifasini versin inşallahbenimde aklima geldin nerdeki bu kiz dedim
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifalar ihsan eylesin en iyisi dayini yanliz birakma biz burdayiz kuzumcanımıniçiiiii çok özlüyorum sizi. dayımın 4. evre kanser olduğunu öğrendik ve cogunlukla vaktim bununla geciyor son 2-3 haftadır. ailecek yanında olmak istiyoruz son zamanlarında. ara ara girip okumaya takip etmeye calsııyorum sizi ama pek dahil olamadım muhabbetlere. ama hep kalbimdesiniz
Allah razı olsun canım benimCanım çok geçmiş olsun Rabbim şifalar ihsan eylesin en iyisi dayini yanliz birakma biz burdayiz kuzum❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?