- 5 Nisan 2020
- 1.206
- 1.064
- 133
- 38
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #182.501
Günaydın canım benim. Hayırlı cumalar dilerimGünaydınlar efendim hepiciğinize...
Hayırlı olsun çok sevindim senin adına. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim
Hala test yapmadın değil mi
evet canım daha reglime 2 gün kala öğrendim 15.günde
ve biz pik günden önce 1 sefer değerlendirdik daha hiç değerlendirme olmadı.
antibiyotik + iğne kullandım diş enfeksiyon için hiç umudum yokken bu ay sürpriz oldu bir nevi
Hayırlı cumalar canımGünaydın canım benim. Hayırlı cumalar dilerim
Hamilelikte de bu şekilde oluyor. İstersen doktora git kan testi de verirsin.Regl ağrısı gibi ara ara sancılanmasam yaparım.
Ama bu belirti olabilir.Regl ağrısı gibi ara ara sancılanmasam yaparım.
Kız ne erken menepozuGünaydın kızlaaar
Bugün 40.gün hala regl olamadım. Bu durum çok moralimi bozuyor. Erken Menopoz şu bu aklıma bin bir türlü kötü ihtimal geliyor. İş sebebiyle izin alıp doktorada gidemiyorum
Oyyy benmde belimmmmKalkın belim ağrıyo.Ben uyumuyosam kimse uyumasın, çünkü hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için. hahahaha
Teşekkür ederim amin inşallahHayırlı olsun çok sevindim senin adına. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim
kesinlikle Rabbim nasip etti sonunda.İşte şans ne zaman tutacağı belli olmuyor :)
Hahahahha gezegenler e karşı 2020 gebe kalmaya çalışanlarNiye gelinim
Bebemi knuşuolar
Şu gezegenleri toplasak
2020 bitti unutHahahahha gezegenler e karşı 2020 gebe kalmaya çalışanlarsavaş açalım
Bir gün topiğin kızları gezegenlere baktı ve o günden sonra hiçbir şey asla eskisi gibi olmadı...Allahım elemtere fiş kem gözlere şiş Yarabbimmm
2020 bitti unut
Yaaa kıyamam sanadur kız daha bitmedi belki bi güzellik yapar son ayda
Kız ne erken menepozu
Oyyy benmde belimmmm
Ama bu belirti olabilir.
2021 sayfasını ne zaman açıyoruz2020 bitti unut
TöbeeeBen hep en kötüsünü düşünürüm
2021 sayfasını ne zaman açıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?