- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #182.941
Napiyim ya kiyamiom öyle bı ses tonuyla dediki ne geliosa ondan geliyo zaten başıma dahada laf ederse valla oğlunun da yüzü kalmaz artık bana gidelim demeye daha napiyim dimi amaSendekide kalp he
Merakla bekliyoruzNapiyim ya kiyamiom öyle bı ses tonuyla dediki ne geliosa ondan geliyo zaten başıma dahada laf ederse valla oğlunun da yüzü kalmaz artık bana gidelim demeye daha napiyim dimi ama
Bende valla hazırlandım oturdum herifi bekliomMerakla bekliyoruz
Ben daha erken kalcam
O kdar bekliemem
Refl masajı var kuzum dene
Ne planı kız
Söylediğimde 40 yaşındaki adama ne deyim diyor. Konuşuyorum anlamıyor diyor.Müdür isterse çalıştırır...
Bence tamamen ikili oynuyır
Amin canım aminKıyamam bebikim yaaaaa Allah kolaylıklar versin
Çalıştıramıyor ki... Geç işe gidiyoruz ona rağmen gelince kahvaltı faslı wc faslı sigara faslı hopp öğlen vakti gelmiş...Eee sonuç ne olacak peki onu da calistirsin gelince
Vuvvv süpermiş değerin290 civarı şuan, artar umarım canım. Yok takılıyorum aşk olsun ekleme ya boşver
Mesai bitti hiç gelmesinSöylediğimde 40 yaşındaki adama ne deyim diyor. Konuşuyorum anlamıyor diyor.
Amin canım amin
Çalıştıramıyor ki... Geç işe gidiyoruz ona rağmen gelince kahvaltı faslı wc faslı sigara faslı hopp öğlen vakti gelmiş...
Vuvvv süpermiş değerin
Tekrar tebrik ederim canım sağlıkla sıhhatle ilerlesin sağlıkla sıhhatle kucağına al
İlk defa birini hamiş olarak ekleyeceğim
Aynen öyle canım maalesefMesai bitti hiç gelmesin
Belkide daha erkendir beklicem az daha regl gelmese yine test yaparimHadi ya
Regl olunca gitsen daha iyi bence
Sanada maraba
Hahaha daha simdilik ne regl var ne bebe beklemedeyimsandım ki hamilesin aaaaaaaa dedim sonra baktım reg belirtisiymişsin püfffff
not:bu emojiler nerde ya
Amin, darısı başına :)Belkide daha erkendir beklicem az daha regl gelmese yine test yaparim
Miss Bride Tebriklerr gelincik saglikla buyusun bebisin ❤
Ben sizi bırakır mıyım, aşk olsun.
Psikolojik belirtiler başladıBen sizi bırakır mıyım, aşk olsun.
Her yere yeterim de şuan hiç enerjim yok, 4 gündür oturma odasında yatak odasından gelip yatıyorum bütün gün.
yok kız ciddi ağrım ve halsizliğim var, doktor da normal dedi. Eğer ağrıyla kanama beraber olmazsa normalmiş. Sadece yatınca geçiyorsa büyük ihtimalle sıkıntılı bişey değildir dedi. Rahmim genişliyormuş.Psikolojik belirtiler başladı
Kız senin 2 gn snra kan vermen lazm unutma bak perşembe günü
Evet evet normal dinlen cok ayaklanmayok kız ciddi ağrım ve halsizliğim var, doktor da normal dedi. Eğer ağrıyla kanama beraber olmazsa normalmiş. Sadece yatınca geçiyorsa büyük ihtimalle sıkıntılı bişey değildir dedi. Rahmim genişliyormuş.
Maşallah ikiside iyi..
Yazının o kadar yanlış okudum kiElifffMatmazella olmuşşşşş
Ben bilmiyordum tabi.. Cokta yakışmışşşş
BizimMatmazeell sandım heycan yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?