Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neblem ya ben zaten yeniliğe açık biri değilim. Bir de bu yaştan sonra amaan. Çocuk okula başlayınca dönerim ben de artık işe napam. Bunların kafa niye böyle ya zekaları mı eksik
Bilemedim ki kuzum ama ben burda özel sektörde çalışmak istemiyorum atanamazsam da ev hanımı olurum

Neden soktasin cnm, noldu ki Hemsirecik e

Günaydın herkese canimlar, dun migren agzima etti simdi cok iyiyim cok sukur siz nasilsiniiiiz
Canım çok geçmiş osun
Umarım şu an çok çok daha iyisindir
Ne güzel bir evlat yetiştitiyorsun
Bunları yapmadı evet içinden de geliyordur ama sırf içten gelen birşey değil... Anne babadan gördüğünü yapıyor... Maşallah supanallah minik paşana... Çok iyi bir abi olacağı şimdiden belli
Paresilaaa allah sana 4üz vere....
Aminnnnn diyem kuzum aminnnn
Cansın beyazım

Hemsirecik ne derdin var bilmiyorum.. Anlaşılan çok büyük bir dert ama biliyorum ki Allah kuluna taşıyabileceği kadar dert verir. Burdan tanıdığım kadarıyla seni, üstesinden geleceğini de biliyorum... Sevdiklerin sayesinde el birliği ile atlatacaksın... Duam senle...

Sen nasılsın? Nerelerdesin? Çalışıyor musun bu hafta?

İyiyim kuzum cok sukur simdi, bugun de bi yokladi ama ustelemedi cok, daha iyiyim cok şükür

başın sağolsun Allah doğacak bebeğini sana bağışlasın inşallah Yaranı deştim özür dilerim ama öyle bir saçmalık olamaz salak kadın saçmalamış böyle düşüncesiz insanlarda anne oluyor işte ya neyse.. hayırlı sağlıklı evlatların olsun rahat huzurlu mutlu bir şekilde geçir inşallah

Sağol teyzesi ne güzel yazmışsın çok mutlu oldum inanki o senin kalbının güzelliği canım parem inşallah Rabbim büyük o isterse herşey olacak inşallah

Sen nasılsın? Nerelerdesin? Çalışıyor musun bu hafta?
Ben bugün çalıştım canım.. Haftaya kadar işe gitmeyeceğim... Bugün adliye hayalet şehri gibiydi. Kimsede yok koridorun ışıkları yanmıyor.,
Bende iyi miyim iyiyim canım migren ve bel ağrısını saymazsak
Sen naptın bakalım, keyfin nasıl
İyiyim kuzum cok sukur simdi, bugun de bi yokladi ama ustelemedi cok, daha iyiyim cok şükür
Şu migrenin kesin çözümünü bulsalar ya her zaman çok iyi ol güzel anne
Sağol teyzesi ne güzel yazmışsın çok mutlu oldum inanki o senin kalbının güzelliği canım parem inşallah Rabbim büyük o isterse herşey olacak inşallah
Her zaman mutlu ol fıstık
Biz bu dünyaya bir kere geldik bir daha gelmeyeceğiz keyfini çıkaralım
Tabiki yeter ki Rabbım ol desin

Geçmiş olsun. Çok şükür dinlenebileceksin evinde. Şu migren seni bi salmadı ya bu aralar. Bence var ya çok yorulduğun ve strese girdiğin için bu kadar arttı. İnşallah hepsi geçip gider bir an evvel rahata erersin. Ben bildiğiniz gibi... Hala bekliyorum, bakalım hayırlısı

Allah razı olsun bulutcan. Nasipten öteye yok yok varsa bizi de bulacaktır elbet..

Gııı iyice uyku tulumu oldunuz hepiniz

Sende valla neyle tehdit edio yaa allaaaammm
Ne edem gıı.. Bulunduğu yerde 6 sene çalışmak cehennem gibi

Sen gidersen o kalacak mı?

Bu olay çok zor ya ben eşim gelemiyor diye sınavı da saldım. Öyle bekliyorum, özelde de bir daha çalışmak istemiyorum. Atansam tek gidemem
Öğretmenmisin normalde bebeğim..
Eğer öyleyse salma ya... Bu hep böyle kalacak die bişi yok.. Pat die bi şey çıkarırlar eskisi gibi hemen geçiş olur eş durumundan.. Yada 4 yıl olan yerler var o zamanda 2 senede geçiosn vs vs vs
Bi sürü zımbırtısı var..
Atansan gidersin gidersin, taşı sıksan suyunu çkarırsın nie tek gidemiecen..
Bide biz alıştık ya hep ayrıydık şimdi aksine bu iş düzen getirdi hayatımıza.. 2 sene daha katlancaz ne edek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…