- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.721
Bilemedim ki kuzum ama ben burda özel sektörde çalışmak istemiyorum atanamazsam da ev hanımı olurumNeblem ya ben zaten yeniliğe açık biri değilim. Bir de bu yaştan sonra amaan. Çocuk okula başlayınca dönerim ben de artık işe napam. Bunların kafa niye böyle ya zekaları mı eksik
Canım çok geçmiş osunNeden soktasin cnm, noldu kiHemsirecik e
Günaydın herkese canimlar, dun migren agzima ettisimdi cok iyiyim cok sukur siz nasilsiniiiiz
Ne güzel bir evlat yetiştitiyorsunOna haber vermedik henüz durumu nur ama anlıyor benden daha önce söylemiştik sonuca çok üzülmştü bu sefer söylemeyelim dedik ama 7yaşına doğru gidiyor farkında bence bana yardım ediyor ağır su falan anne sen dur kaldırma diyor o kaldırıyor eğilme diyor o öyle yaptıkca da ağlayasım geliıo bilmiyorum psikolojım karman çorman
Aminnnnn diyem kuzum aminnnn
Cansın beyazımAminnnnnnn
Sen nasılsın? Nerelerdesin? Çalışıyor musun bu hafta?Canım çok geçmiş osun
Umarım şu an çok çok daha iyisindir
Ne güzel bir evlat yetiştitiyorsun
Bunları yapmadı evet içinden de geliyordur ama sırf içten gelen birşey değil... Anne babadan gördüğünü yapıyor... Maşallah supanallah minik paşana... Çok iyi bir abi olacağı şimdiden belli
Cansın beyazım
Hemsirecik ne derdin var bilmiyorum.. Anlaşılan çok büyük bir dert ama biliyorum ki Allah kuluna taşıyabileceği kadar dert verir. Burdan tanıdığım kadarıyla seni, üstesinden geleceğini de biliyorum... Sevdiklerin sayesinde el birliği ile atlatacaksın... Duam senle...
İyiyim kuzum cok sukur simdi, bugun de bi yokladi ama ustelemedi cok, daha iyiyim cok şükürCanım çok geçmiş osun
Bunları yapmadı evet içinden de geliyordur ama sırf içten gelen birşey değil... Anne babadan gördüğünü yapıyor... Maşallah supanallah minik paşana... Çok iyi bir abi olacağı şimdiden belli
Cansın beyazım
Hemsirecik ne derdin var bilmiyorum.. Anlaşılan çok büyük bir dert ama biliyorum ki Allah kuluna taşıyabileceği kadar dert verir. Burdan tanıdığım kadarıyla seni, üstesinden geleceğini de biliyorum... Sevdiklerin sayesinde el birliği ile atlatacaksın... Duam senle...
başın sağolsun Allah doğacak bebeğini sana bağışlasın inşallahKankey ben 3 hamilelikte de hiç kusmadım hiç midem bulanmadı.ve 3.bebeğimde yanımda çalışan kızla aynı anda hamile kaldım kızlar bilir. O sürekli kusuyodu wc den beri gelmiyordu bişey yiyemiyodu. Ben de ise hiç Bi belirti yoktu. Ve o dedi ki "sağlıklı bebek kustururmuş bulantı yaparmış". Ve o söz benim ciğerime oturdu sonradan.çünkü ben bebeğimi yine kaybettim. O ise doğurdu. Ve şuan 10 aylık oldu.yaşasaydı benimde kucağımda olacaktı.vs vs diye devam edebilirim..
Her neyse onca yaşadıklarımdan sonra sağlıklı hayırlı evlatlarım olsun da ben razıyım hamilelik sıkıntırlarına
Sağol teyzesi ne güzel yazmışsınCanım çok geçmiş osun
Cansın beyazım
Ben bugün çalıştım canım.. Haftaya kadar işe gitmeyeceğim... Bugün adliye hayalet şehri gibiydi. Kimsede yok koridorun ışıkları yanmıyor.,Sen nasılsın? Nerelerdesin? Çalışıyor musun bu hafta?
Şu migrenin kesin çözümünü bulsalar yaİyiyim kuzum cok sukur simdi, bugun de bi yokladi ama ustelemedi cok, daha iyiyim cok şükür
Her zaman mutlu ol fıstıkSağol teyzesi ne güzel yazmışsınçok mutlu oldum inanki o senin kalbının güzelliği canım parem inşallah Rabbim büyük o isterse herşey olacak inşallah
Geçmiş olsun. Çok şükür dinlenebileceksin evinde. Şu migren seni bi salmadı ya bu aralar. Bence var ya çok yorulduğun ve strese girdiğin için bu kadar arttı. İnşallah hepsi geçip gider bir an evvel rahata erersin. Ben bildiğiniz gibi... Hala bekliyorum, bakalım hayırlısıBen bugün çalıştım canım.. Haftaya kadar işe gitmeyeceğim... Bugün adliye hayalet şehri gibiydi. Kimsede yok koridorun ışıkları yanmıyor.,
Bende iyi miyim iyiyim canım migren ve bel ağrısını saymazsak
Sen naptın bakalım, keyfin nasıl
Allah razı olsun bulutcan. Nasipten öteye yok yok varsa bizi de bulacaktır elbet..başın sağolsun Allah doğacak bebeğini sana bağışlasın inşallahYaranı deştim özür dilerim ama öyle bir saçmalık olamaz salak kadın saçmalamış böyle düşüncesiz insanlarda anne oluyor işte ya neyse.. hayırlı sağlıklı evlatların olsun rahat huzurlu mutlu bir şekilde geçir inşallah
Gııı iyice uyku tulumu oldunuz hepinizUyudum uyudum. Dün gece sahura kadar uyuyamadım. Sabah 5'te uyudum 10-11 gibi zınk diye gözler açıldı. Ben de iftardan önce uyuyorum artık napayım
Her şey nasip kısmet sadece süt mü? Sen iyiyi an yine de hıh
Ne edem gıı.. Bulunduğu yerde 6 sene çalışmak cehennem gibiSende valla neyle tehdit edio yaa allaaaammm
Öğretmenmisin normalde bebeğim..Sen gidersen o kalacak mı?
Bu olay çok zor ya ben eşim gelemiyor diye sınavı da saldım. Öyle bekliyorum, özelde de bir daha çalışmak istemiyorum. Atansam tek gidemem
Yok kız ne uyumasr hastaneye geldim Dr amca bekliom troidler icin
Güzel sonuçlarla dön canımYok kız ne uyumasr hastaneye geldim Dr amca bekliom troidler icin
İnşallah bakalım ya aynı ilaca devam et dicek ya dozu arttiracakGüzel sonuçlarla dön canım
çalışıyom ben yeeahh
Güzel haberlerle nurummmYok kız ne uyumasr hastaneye geldim Dr amca bekliom troidler icin
Anaammm beyaz bile uyanıkGünaydın güzel anne
Ama yarın çalışmayacan demiiiiiiçalışıyom ben yeeahhevde olup da uyumayanı balkondan sallandırsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?