- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.741
çalışcamGüzel haberlerle nurummm
Anaammm beyaz bile uyanık
Noldu bugn size
Ama yarın çalışmayacan demiiiiii
Oğlan uyanmış karnım acıktı dedi teyzesi dayanamam ben onun aç kalmasınaGüzel haberlerle nurummm
Noldu bugn size
Kıyamam..çalışcamumarım öğlene kadar
Oğlan olmazsa akşamı edecenOğlan uyanmış karnım acıktı dedi teyzesi dayanamam ben onun aç kalmasına
Sonuçlar pztsi çıkacak şimdi ultrason sırası bekliom kan verdimGüzel haberlerle nurummm
Noldu bugn size
Bayram tatili giriyor ya ondandırSonuçlar pztsi çıkacak şimdi ultrason sırası bekliom kan verdim
Evet yarın öğleden sonraya çıkıyor sonucun biri ama yarın bir e kadar çalıştıkları için pztsi ye kaldiBayram tatili giriyor ya ondandır
Geç olsun güç olmasn nurumEvet yarın öğleden sonraya çıkıyor sonucun biri ama yarın bir e kadar çalıştıkları için pztsi ye kaldi
Hayırlı olsun bakalım ne diyelim ins sıkıntı cikmasindaGeç olsun güç olmasn nurum
Çok doğru tespit stres çok tetikliyorGeçmiş olsun. Çok şükür dinlenebileceksin evinde. Şu migren seni bi salmadı ya bu aralar. Bence var ya çok yorulduğun ve strese girdiğin için bu kadar arttı. İnşallah hepsi geçip gider bir an evvel rahata erersin. Ben bildiğiniz gibi... Hala bekliyorum, bakalım hayırlısı
Canım güzel haberlerle gelYok kız ne uyumasr hastaneye geldim Dr amca bekliom troidler icin
Öğleyi bulur du heralde bacım ne yalan söleyimKıyamam..
Gıı yanındaki geldi demi
Oğlan olmazsa akşamı edecen
Uyumayı özledimÖğleyi bulur du heralde bacım ne yalan söleyim
Napıyorsunuz bakalım analı oğullu ve minnakGünaydın ballı börek
hee geldi aralıkta gelmişti.bıhtım çalışmaktan evimde çocuma bakıp kocamı beklemek istiyorumKıyamam..
Gıı yanındaki geldi demi
Oğlan olmazsa akşamı edecen
Kahvaltı hazırladık bacişko çok acıktım diye diye yiyor paşa bakalımNapıyorsunuz bakalım analı oğullu ve minnak
Keskeeeeee kuzummmBen bugün çalıştım canım.. Haftaya kadar işe gitmeyeceğim... Bugün adliye hayalet şehri gibiydi. Kimsede yok koridorun ışıkları yanmıyor.,
Bende iyi miyim iyiyim canım migren ve bel ağrısını saymazsak
Sen naptın bakalım, keyfin nasıl
Şu migrenin kesin çözümünü bulsalar yaher zaman çok iyi ol güzel anne
Her zaman mutlu ol fıstık
Biz bu dünyaya bir kere geldik bir daha gelmeyeceğiz keyfini çıkaralım
Tabiki yeter ki Rabbım ol desin
Kahvaltı hazırladık bacişko çok acıktım diye diye yiyor paşa bakalım
Senin keyfin nasıl kuzum
Canımsın benim sizlere çok ihtiyacım var.. Hepinizden Allah razı olsunKeskeeeeee kuzummm
Sen de çok iyi ol canım benimmmm, ihtiyacimiz var sana
Şu an zaten astım yüzünden sınava giremiyorum. Anneme bile gitmiyorum sıkış tepiş, maskelerin çıkarıldığı sınav merkezlerine gidemem. Sınav da kısa bir sınav değil. Bakalım önümüzü biraz görelim de tamamen silmedim zaten kpss'yi, şimdilik rafa kaldırdım. Önce hayırlısıyla, sağlıkla evladım gelsin, büyüsün, emekli olsun daÖğretmenmisin normalde bebeğim..
Eğer öyleyse salma ya... Bu hep böyle kalacak die bişi yok.. Pat die bi şey çıkarırlar eskisi gibi hemen geçiş olur eş durumundan.. Yada 4 yıl olan yerler var o zamanda 2 senede geçiosn vs vs vs
Bi sürü zımbırtısı var..
Atansan gidersin gidersin, taşı sıksan suyunu çkarırsın nie tek gidemiecen..
Bide biz alıştık ya hep ayrıydık şimdi aksine bu iş düzen getirdi hayatımıza.. 2 sene daha katlancaz ne edek
Çok çok sabırlı davrandın gerçekten. Allah sabrını mükafatlandırsınÇok doğru tespit stres çok tetikliyor
Tanıdıkları bile demiş. Siz anlaşabiliyor musunbenim kv bir gün anca kalır birşey demiyor mu diye işten gelir gelmez bunu dedi ya bana güzel bekleyişler ama sonu eşin ve senin için dolayısla bizim için çok güzel olacak. Teyzoş olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?