Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bacişkosu erimiştir erimiş
Afiyet şifa olsun paşaya
Benimki geliyor gidiyor geliyor gidiyor. Benim gibi dengesiz

Canımsın benim sizlere çok ihtiyacım var.. Hepinizden Allah razı olsun
Dengeni sevsinler kız bata kaç kaldı bacım gerçi bu ay olabildi mi bilmiyorum malum misafirler

Bacişkosu erimiştir erimiş
Afiyet şifa olsun paşaya
Benimki geliyor gidiyor geliyor gidiyor. Benim gibi dengesiz

Canımsın benim sizlere çok ihtiyacım var.. Hepinizden Allah razı olsun
parişko senin adet günün ne zaman bu sefer aksiyonlu gecelerden tutmuş mudur acep

Evet diyorlar sende eyüp sultan sabrı var diye.. Ne diyeyim bunalıyorum evet bugün varlar yarın yoklar... Bunu düşünerek sabrediyorum... Ben dağılacağına inanıyorum sen ve Nurzfr sayesinde şeytanın bacağını kıracağız patır patır arkanızdan geleceğiz
Dengeni sevsinler kız bata kaç kaldı bacım gerçi bu ay olabildi mi bilmiyorum malum misafirler
7 gün kaldı canım
Oldu oldu
Nasilsiniz kızlar
Çok şükür sen nasılsın fıstık
parişko senin adet günün ne zaman bu sefer aksiyonlu gecelerden tutmuş mudur acep
18inde canım
Sanmıyorum tuttuğunu bakalım kısmet bu ay
Umarım öbür ay kalmazlarda doktora gidebiliriz

yaaa inşallah olmuştur

İnşallah kusum ama benimki ertelenebilir gibi bakalım şuan net konuşmak doğru diil pztsi kan sonuçlarına göre bakilacak

Rabbim onlara gösterdiğin anlayışın ve sabrın iyi niyetini görür bu ay müjdeler seni inşallah arkadaşım

iyiyiz örtmenim sen nasılsın
Bu smile hic de iyi degilmissin gibi gösteriyor emmeee??? Sukur canim, iyilik saglik cok şükür
Sukur kuzummm, birazdan min 3 saatlik bi toplantm var, hayırlısı
sanırım bugün wc mesaimi 10 kere olarak sabaha kadar ve hala devam etmekte olan rüyalarıma dahi giren çiş sorunuma yarın Allah izin verirse son orucumla bitirebilcem galiba
Sahurda dayanyon suya dimi

Bu smile hic de iyi degilmissin gibi gösteriyor emmeee??? Sukur canim, iyilik saglik cok şükür

Sukur kuzummm, birazdan min 3 saatlik bi toplantm var, hayırlısı

Sahurda dayanyon suya dimi
yok gııı eğer 2 bardak su içiyorum sadece ama sabaha kadar wc de uyusam yatağa git gel dedi olmicak bıhtım bıhtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…