- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.761
Dengeni sevsinler kız bata kaç kaldı bacım gerçi bu ay olabildi mi bilmiyorum malum misafirlerBacişkosu erimiştir erimiş
Afiyet şifa olsun paşaya
Benimki geliyor gidiyor geliyor gidiyor. Benim gibi dengesiz
Canımsın benim sizlere çok ihtiyacım var.. Hepinizden Allah razı olsun
parişko senin adet günün ne zaman bu sefer aksiyonlu gecelerden tutmuş mudur acepBacişkosu erimiştir erimiş
Afiyet şifa olsun paşaya
Benimki geliyor gidiyor geliyor gidiyor. Benim gibi dengesiz
Canımsın benim sizlere çok ihtiyacım var.. Hepinizden Allah razı olsun
iyiyiz örtmenim sen nasılsınNasilsiniz kızlar
Evet diyorlar sende eyüp sultan sabrı var diye.. Ne diyeyim bunalıyorum evet bugün varlar yarın yoklar... Bunu düşünerek sabrediyorum... Ben dağılacağına inanıyorum sen veŞu an zaten astım yüzünden sınava giremiyorum. Anneme bile gitmiyorum sıkış tepiş, maskelerin çıkarıldığı sınav merkezlerine gidemem. Sınav da kısa bir sınav değil. Bakalım önümüzü biraz görelim de tamamen silmedim zaten kpss'yi, şimdilik rafa kaldırdım. Önce hayırlısıyla, sağlıkla evladım gelsin, büyüsün, emekli olsun da
Çok çok sabırlı davrandın gerçekten. Allah sabrını mükafatlandırsın
Ayy amin amin inşallah parem. Hepimiz için her şey çok güzel olsun artık. Kara bulutlar gitsin üstümüzden tamamen, bir daha da gelmesin
7 gün kaldı canımDengeni sevsinler kız bata kaç kaldı bacım gerçi bu ay olabildi mi bilmiyorum malum misafirler
Çok şükürNasilsiniz kızlar
18inde canımparişko senin adet günün ne zaman bu sefer aksiyonlu gecelerden tutmuş mudur acep
yaaa inşallah olmuşturEvet diyorlar sende eyüp sultan sabrı var diye.. Ne diyeyim bunalıyorum evet bugün varlar yarın yoklar... Bunu düşünerek sabrediyorum... Ben dağılacağına inanıyorum sen veNurzfr sayesinde şeytanın bacağını kıracağız patır patır arkanızdan geleceğiz
7 gün kaldı canım
Oldu oldu
Çok şükürsen nasılsın fıstık
18inde canım
Sanmıyorum tuttuğunu bakalım kısmet bu ay
Umarım öbür ay kalmazlarda doktora gidebiliriz
nice tavşanım nassınGunaydinlar
İnşallah kusum ama benimki ertelenebilir gibi bakalım şuan net konuşmak doğru diil pztsi kan sonuçlarına göre bakilacakEvet diyorlar sende eyüp sultan sabrı var diye.. Ne diyeyim bunalıyorum evet bugün varlar yarın yoklar... Bunu düşünerek sabrediyorum... Ben dağılacağına inanıyorum sen veNurzfr sayesinde şeytanın bacağını kıracağız patır patır arkanızdan geleceğiz
7 gün kaldı canım
Oldu oldu
18inde canım
Rabbim onlara gösterdiğin anlayışın ve sabrın iyi niyetini görür bu ay müjdeler seni inşallah arkadaşımEvet diyorlar sende eyüp sultan sabrı var diye.. Ne diyeyim bunalıyorum evet bugün varlar yarın yoklar... Bunu düşünerek sabrediyorum... Ben dağılacağına inanıyorum sen veNurzfr sayesinde şeytanın bacağını kıracağız patır patır arkanızdan geleceğiz
7 gün kaldı canım
Oldu oldu
18inde canım
Bacım çıktın mı dr dan
Geldim eve yavrum sonuçlar pztsi ye kaldiBacım çıktın mı dr dan
ben de iyiiy m
Iyiyimmm sen nasilsin?
Bu smile hic de iyi degilmissin gibi gösteriyor emmeee??? Sukur canim, iyilik saglik cok şüküriyiyiz örtmenim sen nasılsın
Sukur kuzummm, birazdan min 3 saatlik bi toplantm var, hayırlısıEvet diyorlar sende eyüp sultan sabrı var diye.. Ne diyeyim bunalıyorum evet bugün varlar yarın yoklar... Bunu düşünerek sabrediyorum... Ben dağılacağına inanıyorum sen veNurzfr sayesinde şeytanın bacağını kıracağız patır patır arkanızdan geleceğiz
7 gün kaldı canım
Oldu oldu
18inde canım
Sahurda dayanyon suya dimisanırım bugün wc mesaimi 10 kere olarak sabaha kadar ve hala devam etmekte olan rüyalarıma dahi giren çiş sorunuma yarın Allah izin verirse son orucumla bitirebilcem galiba
yok gııı eğer 2 bardak su içiyorum sadece ama sabaha kadar wc de uyusam yatağa git gel dedi olmicak bıhtım bıhtımBu smile hic de iyi degilmissin gibi gösteriyor emmeee??? Sukur canim, iyilik saglik cok şükür
Sukur kuzummm, birazdan min 3 saatlik bi toplantm var, hayırlısı
Sahurda dayanyon suya dimi
E nasıl o kadar tuvaletin gelyo kiz, bol sulu meyveler mi yiyon napiyon. Ya da üşütms olablrsin cnmyok gııı eğer 2 bardak su içiyorum sadece ama sabaha kadar wc de uyusam yatağa git gel dedi olmicak bıhtım bıhtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?