Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonuçlarının bazıları çıkmış TSH 1,23
T3: 3.45
T4:1,22

Amma velakin glikoz 116 açlık, trigliserid 142 bunlarda normal seviyelerde homa ir 11 çıkmış bakalım daha antikorlar çıkmamış birde crp çok yüksek cikmis

Homa ir ve crp ne demek bilmyorm kuzum, kotu bsy degldir dur bakalm doktorun da yorumlasin

E nasıl o kadar tuvaletin gelyo kiz, bol sulu meyveler mi yiyon napiyon. Ya da üşütms olablrsin cnm
yok kız meyve bile yemiyorum.sahura kadar uyurken yok sahurdan sonra üşütüyor olamam 5 dk ya bir bu ne arkideş vücudum ısrarla tüm sıvıya karşı
Bebe yok daha tutturamiyoruz
Bence ben en son haberi vericem burda o yuzden once sen yap bebe
sen kaç yaşındaydın kız acaba taktikte mi sıkıntı var

Homa ir insilun direnci hiç bu kadar yukselmemisti sinir 4 benim maks 6 olmuştu şimdi 11 olmuş... Crp ya baktım iltihap vs sayioda sayio bakalım ne dicek Dr amca
Himm belki hemen mudahale edileblr bir şeydir canm, hic kotu dusunme, inşallah guzel olacak sonuclar icin ne zmn gideceksin doktora?
Gun icinde o kadar olmyorsa gece olyorsa psikolojiktir la ben gün içinde de oluyordur gibi düşündüm. İftarda yediklerin cikyodur

Pzr si gidicem kuzum antikorlar geç çıkacak yetismiyo bayram öncesine bakalım Dr ne diyecek

yaaa inşallah olmuştur
İnşallah canım
Tünaydın sevdiğim avukat hanım
sanırım bugün wc mesaimi 10 kere olarak sabaha kadar ve hala devam etmekte olan rüyalarıma dahi giren çiş sorunuma yarın Allah izin verirse son orucumla bitirebilcem galiba
İnşallah ama bitmezse kontrole git olur mu canım bazen mesaneler aşağıya inebiliyor
İnşallah kusum ama benimki ertelenebilir gibi bakalım şuan net konuşmak doğru diil pztsi kan sonuçlarına göre bakilacak
Güzel sonuç olacak ben eminim
Rabbim onlara gösterdiğin anlayışın ve sabrın iyi niyetini görür bu ay müjdeler seni inşallah arkadaşım
İnşallah canım inşallah
Paresilaaa paremmm aksiyonlu olunca belki sizi bekletmez bebiş
Ama gelse de bu sefer kv diline düşecez.
Birini anlatıp duruyor. Bize geldiğinde oldu diye
Bu smile hic de iyi degilmissin gibi gösteriyor emmeee??? Sukur canim, iyilik saglik cok şükür

Sukur kuzummm, birazdan min 3 saatlik bi toplantm var, hayırlısı

Sahurda dayanyon suya dimi
3 saat bile çok ki

Soylemezsiniz hemen yaa şöyle iki üç aylık olunca söylersiniz sizden önce ya da sonra dersiniz

Soylemezsiniz hemen yaa şöyle iki üç aylık olunca söylersiniz sizden önce ya da sonra dersiniz
Öyle demeseds demeyeceğim ki zaten
Diğerini de dememiştim.. Herkese yaydı. Millet tebrik ediyor, bazıları kimseye söylemeyin dediğimi öğrenip yazdığı mesajı geri alıyor sen silene kadar ben okuyorum ki o yazıyı
Ah insanlar tuhaf

olabilir belki neyse yarından sonra hafifler inşallah

o kadar ultrason baktılar öyle olsa onu da demezler miydi acaba gerçi belki de var çünkü ben çok giderim ama bu sahur zamanları 3 katına çıkıyor

Sözde seviniyorlar işte ama olmuyo yaraliyo

o kadar ultrason baktılar öyle olsa onu da demezler miydi acaba gerçi belki de var çünkü ben çok giderim ama bu sahur zamanları 3 katına çıkıyor
İnşallah oruç sonrası düzelir kuzum
Sözde seviniyorlar işte ama olmuyo yaraliyo
Onların ki sevinçten benim ki değil mi diye sorguluyor insan
Neyse
Hepimiz inşallah bu sene

İnşallah oruç sonrası düzelir kuzum

Onların ki sevinçten benim ki değil mi diye sorguluyor insan
Neyse
Hepimiz inşallah bu sene
Bizde sevinçle beraber korku var ama onlar o korku kısmını hissetmiyo bakesela ben kardeşimi mini ogrendim keseyi gördüler ama ya Bossa diye tereddüt ediyo o bende öyle bı tereddüt yok hamile diye seviniyorum anlatabildim mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…