- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.881
Dışarı çıktım bacım iğnemi yaptırdım annem geldı markete geçtim millet yağma yapmış domates salatalık bile yoktu
Sorma dün bendede öyle oldu bugün hastaneden dönerken tam yeni acildilardi hemen aldım bendeDışarı çıktım bacım iğnemi yaptırdım annem geldı markete geçtim millet yağma yapmış domates salatalık bile yoktuşaşırdım kaldım valla şaşırmış millet yani
Yok o 2 gindür bana pas vermio
Bizim millet kıtlktan cıktı habern yokmu bacımDışarı çıktım bacım iğnemi yaptırdım annem geldı markete geçtim millet yağma yapmış domates salatalık bile yoktuşaşırdım kaldım valla şaşırmış millet yani
Progestan depot bacım haftada bir oluyorum popomda şişmedik yer kalmadıSorma dün bendede öyle oldu bugün hastaneden dönerken tam yeni acildilardi hemen aldım bendene iğnesi yaptırdın bacim
Aaa niyekiYok o 2 gindür bana pas vermio
Bizim millet kıtlktan cıktı habern yokmu bacım
Yani bunca saçmalığa rağmen nasıl 13 bine düştük inanılır gibi değil
İnanmıom zatende
O değilde teyze gelmiş teyze
Yalan bende inanmıyorum millet kasada birbirini öpecek nerdeyse o kadar yakınlar yaniYok o 2 gindür bana pas vermio
Bizim millet kıtlktan cıktı habern yokmu bacım
Yani bunca saçmalığa rağmen nasıl 13 bine düştük inanılır gibi değil
İnanmıom zatende
O değilde teyze gelmiş teyze
Anaaaaammm yine mi prooo haydi ağlayakProgestan depot bacım haftada bir oluyorum popomda şişmedik yer kalmadı
Bilmiom
He mal gibi oldum ben yine ağlamaklıyım donatessız kaldımAnaaaaammm yine mi prooo haydi ağlayak
Yaaaaa hayırrr yaaaaaaAnaaaaammm yine mi prooo haydi ağlayak
Ne oldu ya ben yokken nördünüzBilmiom
Bacım Allasen ağlamaaaaaaHe mal gibi oldum ben yine ağlamaklıyım donatessız kaldım
Netten sipariş verelim bariHe mal gibi oldum ben yine ağlamaklıyım donatessız kaldım
Heeeee bence sende dal...Gelmiyooo temizliğe daldımutfağa girisecekti
Bişi örmedim ama örmesini bilen varsa kızıma patik örsünNe oldu ya ben yokken nördünüz
Bak göndemeyen ne olsunBacım Allasen ağlamaaaaaa
Ben sana domates kasası göndercem
He bana da örünHeeeee bence sende dal...
Gebe kalacaksınız.. Evi elden geçirim
Bişi örmedim ama örmesini bilen varsa kızıma patik örsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?