- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.901
Yeni gecridim dahaHeeeee bence sende dal...
Gebe kalacaksınız.. Evi elden geçirim
Bişi örmedim ama örmesini bilen varsa kızıma patik örsün
Cok şükür nurum bari sen yapmaBugün aglayasim yok
İstediğiniiiiiiiiiiBak göndemeyen ne olsun
Eyvahlar olsunBenim adam bayram dada çalışacakmışağlama emojisi yerine gülme koyuyom bak
He toz almıyor benım kı de süpürünce oldu sanıyorlar halbukı ayrıntılar daha pisYeni gecridim dahahalıları yikamay vercem de bayramdan sonra dedi herifim pekisii Didim halılar gelince bida bı elden gecirim gider bize üç dört ay üst uste yapmış olacak çünkü herifim sadece supuruveriyo bide cam siliyo dolapları silivermiyo dolaplarda üç ay gitsin artikin napam
Heeeee bence sende dal...
Gebe kalacaksınız.. Evi elden geçirim
Bişi örmedim ama örmesini bilen varsa kızıma patik örsün
Ayipsiniz yaa örelim hemenHe bana da örün
Benimkine hergun soruyom yok calismicam dedi inanamadim dedim güven olmaz bı bayram gelsin görmeden inanmamBenim adam bayram dada çalışacakmışağlama emojisi yerine gülme koyuyom bak
Annen geliyo bak ayrıntılara da benim anam uzaklardaaaa KV de yapmaz zaten pis durcam benHe toz almıyor benım kı de süpürünce oldu sanıyorlar halbukı ayrıntılar daha pis
Kıyamam bacıma be domates de yemeyek o halde ne isteyemCok şükür nurum bari sen yapma
İstediğiniiiiiiiiii
Hodri meydan
Gııı nur.. 10 parmağnda 10 marifetAyipsiniz yaa örelim hemen
Benimkine hergun soruyom yok calismicam dedi inanamadim dedim güven olmaz bı bayram gelsin görmeden inanmam
He benimki de yeni tesis yapıyor aşık adam her tesisisine elektrığı bir üretiyim seni tatile götürcem diye kandırmaya çalışıyor her seferinde yiyom bendeAyipsiniz yaa örelim hemen
Benimkine hergun soruyom yok calismicam dedi inanamadim dedim güven olmaz bı bayram gelsin görmeden inanmam
Ev hanımı olunca öle oluyo napakGııı nur.. 10 parmağnda 10 marifet
Valla öyle benden hiç bişey olmaz gerçi benimde uzman oldğum alanlar var kendı çapımdaGııı nur.. 10 parmağnda 10 marifet
Kıyamam vallaHe benimki de yeni tesis yapıyor aşık adam her tesisisine elektrığı bir üretiyim seni tatile götürcem diye kandırmaya çalışıyor her seferinde yiyom bende
Onun enişteye yararı var bize ylkValla öyle benden hiç bişey olmaz gerçi benimde uzman oldğum alanlar var kendı çapımda
Hiç girmiyo dimi hiç görmedim onu da ne zaman başladı bı ara bı gittim herseyler olmuş
Yok benim ki herkese karşı öyleSeni bilmemde
Bizde benim şerrimden korumak içindir
Tabi gelsin mi üçüzzzzz gelsinnnnnnnHeee tamam o zaman
Düşünmek dahi istemiyorum
hadi yaa bana kimse yönlendirmedi bi de ben mi gitsem
ahahaha artık kadının totosu ne kadar büyükse
O ayaklar yenir mi yenirBakın bu noktalara masaj yapacaksınız tamam mı
Cok güzel el emeği göznuru şeyler satıyor.. Allah yolunu bahtını açık etsin inşallahHiç girmiyo dimi hiç görmedim onu da ne zaman başladı bı ara bı gittim herseyler olmuş
Bünyem ona yarar üzerine kurulmuş zaten bacım bu kadar tempoya çoktan kapının önüne koyulmuştu yanı bir gün surat yapmadım onu görünce ağzım ayrılıyor valla hala 4yıl flört 8 yıllık evlılıkOnun enişteye yararı var bize ylk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?