- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.921
Cok şükür bin şükür@dayler dayler dr.püre testlerim geldi akşam açılışı yapabilirim
Allah'ım esirgesin beyazımmmmBünyem ona yarar üzerine kurulmuş zaten bacım bu kadar tempoya çoktan kapının önüne koyulmuştu yanı bir gün surat yapmadım onu görünce ağzım ayrılıyor valla hala 4yıl flört 8 yıllık evlılık
Oli gelcek... Temmuzda tüp bebeğe başlayacak hayırlısıyla
He buldular kolay yolu napak bebeler doğsun da razıyım ben valla bir yere gitmemeye yolculuktan da korkuyorum zaten bişey olur yolda kalırız diyeKıyamam vallatatillerde yalan oldu benimki peşin peşin bu sene hamile Olcan tatile gidemeyiz diyo
Sağol bacım amin cümlemizin evliğini inşallah hep mutlu olalım sevelim ……..anladın senCok şükür bin şükür
Zılgıt çekinn lilililluuuuşşşşşş
Allah'ım esirgesin beyazımmmm
SevişelimSağol bacım amin cümlemizin evliğini inşallah hep mutlu olalım sevelim ……..anladın sen
nerde ne zaman kimle soracam ona bana sölemedi
nihayet çişlerim boşa gitmicekCok şükür bin şükür
Zılgıt çekinn lilililluuuuşşşşşş
Allah'ım esirgesin beyazımmmm
İnşallah olsunda yiyelim askosumYok benim ki herkese karşı öyle
Bu kadar sakin adamı bile çileden çıkarmışlardı ya
Tabi gelsin mi üçüzzzzz gelsinnnnnnn
Düşünmek dahi istemiyorum
O ayaklar yenir mi yenir
Ayyy ne güzell Allah yardımcısı olsun inşallahCok güzel el emeği göznuru şeyler satıyor.. Allah yolunu bahtını açık etsin inşallah
Aynen valla gelsin de bebeler gitmesek de olur ama bebek olmazsa üç ay tatilden gelemicem haberin olsun dedimHe buldular kolay yolu napak bebeler doğsun da razıyım ben valla bir yere gitmemeye yolculuktan da korkuyorum zaten bişey olur yolda kalırız diye
Oli gelcek... Temmuzda tüp bebeğe başlayacak hayırlısıyla
Haticede kendi sayfasını kurdu satış yapıyor cancağzım
Ben söyleyince +18 oluyom sana devrettim bundan sonra hakkımıSevişelim
+18 beyaz adın senin dimiBen söyleyince +18 oluyom sana devrettim bundan sonra hakkımı
kızz hamilelikten özledin mi yoksaSevişelim
O çişlerin bi anlamı var artknerde ne zaman kimle soracam ona bana sölemedi@Htceyldrm
nihayet çişlerim boşa gitmicek
Aminnnnnnnİnşallah olsunda yiyelim askosum
Ayyy ne güzell Allah yardımcısı olsun inşallah
Aynen valla gelsin de bebeler gitmesek de olur ama bebek olmazsa üç ay tatilden gelemicem haberin olsun dedimkızdı bana
Hahahahhaa yok yine sen söylemiş oluosnBen söyleyince +18 oluyom sana devrettim bundan sonra hakkımı
Canım benmmmmBal0ncuk balusss Allah'tan önden gidiosun var ya senden öğrenecek çok seyim var hiç bişi bilmiyorum ben
Valla bacım yalan yok özlüosnkızz hamilelikten özledin mi yoksa
Temmuza kadar bizsiz miOli gelcek... Temmuzda tüp bebeğe başlayacak hayırlısıyla
Haticede kendi sayfasını kurdu satış yapıyor cancağzım
He yalan yok daha bizim 3ay oldu koridorda tenhada kıstırılmaktan yoruldumO çişlerin bi anlamı var artk
Aminnnnnnn
Hahahahhaa yok yine sen söylemiş oluosn
Canım benmmmm
Ben sana neler neler anlatırım merak etme.. O günler gelsinde
Valla bacım yalan yok özlüosn
Bizim dükkan kapalı 7 aydır
Oğlan görmesindeHe yalan yok daha bizim 3ay oldu koridorda tenhada kıstırılmaktan yoruldum
Gelir mi o günlerde bana çok uzak geliyoO çişlerin bi anlamı var artk
Aminnnnnnn
Hahahahhaa yok yine sen söylemiş oluosn
Canım benmmmm
Ben sana neler neler anlatırım merak etme.. O günler gelsinde
Valla bacım yalan yok özlüosn
Bizim dükkan kapalı 7 aydır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?