- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.941
Hayırlısı ne balusum bakalimŞuan sana öyle gelio
Adres ver gönderemSen kafayımı yemek istiosn bacım
Karşı komşun olmak vardı
Haklisin kuzum vallaaaaa sanmayacaksin gerçektenGelinini çok seviyor
Ah çocuklar ah inşallah daha iyi bir gelecekleri olur
İşte herkesi kendin gibi sanmayacaksın sanıyorum bana deseler susarım demem kimseye
Püre ne kız
vah ki ne vah enişteyeO çişlerin bi anlamı var artk
Aminnnnnnn
Hahahahhaa yok yine sen söylemiş oluosn
Canım benmmmm
Ben sana neler neler anlatırım merak etme.. O günler gelsinde
Valla bacım yalan yok özlüosn
Bizim dükkan kapalı 7 aydır
yaaaa beyazzzHe yalan yok daha bizim 3ay oldu koridorda tenhada kıstırılmaktan yoruldum
anladın sen onuAdres ver gönderemcokzel oldu ama heee kefir, muz, kivi, badem, fistik, kuru uzum ohhh misss
Haklisin kuzum vallaaaaa sanmayacaksin gerçekten
Amin canim, kendi adima elimden geleni yapıyorum
Püre ne kızajdhshhdhw haydi gorelm kırmızıları
Afiet şeker olsun canooooAdres ver gönderemcokzel oldu ama heee kefir, muz, kivi, badem, fistik, kuru uzum ohhh misss
Haklisin kuzum vallaaaaa sanmayacaksin gerçekten
Amin canim, kendi adima elimden geleni yapıyorum
Püre ne kızajdhshhdhw haydi gorelm kırmızıları
Kökü kuruyacak adamınvah ki ne vah enişteye
Enişteye bak senKör noktalari buluyo adam
mühendislğini konuştıruyor adam yasak daha cazip geliyormuş yani ben onu anladım 9 ay dayanırsak Sonra 40 gün de lohusalık varAfiet şeker olsun canoooo
Kökü kuruyacak adamın
Enişteye bak sen
Yok sen o kadar kalmazsnmühendislğini konuştıruyor adam yasak daha cazip geliyormuş yani ben onu anladım 9 ay dayanırsak Sonra 40 gün de lohusalık varBirseneye takabül ediyor
Yasssak dr her gittğinde adamı yakalayıp uyarıyor artık biz gülmeye başladık dr potansiyelin farkındaYok sen o kadar kalmazsn
Bizde 4. Ayda yasak kalktı ama yok cesaret edemiorusYasssak dr her gittğinde adamı yakalayıp uyarıyor artık biz gülmeye başladık dr potansiyelin farkında
He yok ağlamadan ağlasak da çaktırma güleriz hemen nasıl olsa psikolojımız bozukSarılak ama ağlamak yok tamam mı
nası ossa 3 dene var koyarız bi daAfiet şeker olsun canoooo
Kökü kuruyacak adamın
Enişteye bak sen
Yok edilmiyor bacım şaka maka biz oğlanda bir sene bekledik ordan biliyorumBizde 4. Ayda yasak kalktı ama yok cesaret edemiorus
Psikolojikmis bozuk diil huniliyiz bizHe yok ağlamadan ağlasak da çaktırma güleriz hemen nasıl olsa psikolojımız bozuk
Delisin sennnnnnnası ossa 3 dene var koyarız bi dasen yine de accık ucundan ver göster ama elletme
Olmadı oğlanı aranızda yatırınYok edilmiyor bacım şaka maka biz oğlanda bir sene bekledik ordan biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?