2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bende güzelim iştahım gitti canım gram birşey istemiyor kusmuyorum ama yemek yemeye geldi mi iş yok içim almıyor siz de de böylemi ya da normal mi bu

Ben olsam ruyamdaki gibi tek yasin kordum

Ya bende güzelim iştahım gitti canım gram birşey istemiyor kusmuyorum ama yemek yemeye geldi mi iş yok içim almıyor siz de de böylemi ya da normal mi bu
Benim de iştahım pek yok içim almıyor kokuyor yemekler ağır geliyor

Hayir avakado ben cok yedim asit folik kaynagi
Avakodo olabilir mi derken fonatik olarak kariştiriyor olabilir misiniz demek istemiştim.
Alıntıdır^Ananas, bir enzim türü olan bromelain içerir. Bromelainin ilaç olarak hamilelikte kullanılması önerilmez. Vücuttaki proteinleri parçalayabilir ve anormal kanamaya neden olabilirler^ yani tüp bebekte hepimiz oksapar gibi kan sulandırıcılar kullandığımız için ayrıyetten kan sulandırıcı meyve yasak.

Rüyanda gördüysen Yasin ismini koyabilirsin canım. Benim eşimde kız bebek hayranı. Ama hamileliğimi öğrendiğimizden beri erkek olacak ben öyle hissediyorum diyor.
Halbuki içi gider kız bebeklerede.

Ben kulanmiyorum canim kan sulandrici. Bide ananasi bende duydum. Elif arkadas avakado demis ben dgl. Avakado aksine cok faydali hemen paylasim burada

Eklentiler

• Screenshot_20200207-202444_Gallery.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 41
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…