- 5 Şubat 2020
- 416
- 261
- 23
- 37
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.081
Karanlık sessiz bir odada uyumayı dene bence canımKızlar kaç gecedir uykusuzluğun sonucu inanılmaz başım ağrıyorparol içeyim diyorum ne diyorsunuz?
Sıcak suyun içine nane attım şimdi miğdem için birazdan onu içeceğim. İnşallah bişey olmazKaranlık sessiz bir odada uyumayı dene bence canım
Ben olsam ruyamdaki gibi tek yasin kordumBu arada kızlar şimdi aklıma geldi de görümcemle konuşurken ben bundan yaklaşık 4/5 ay önce bi rüya görmüştüm. Rüyamda bebeğim oluyor erkek bir bebek bebeği biri getirio ve bana bebeğin adını ya Muhammet ya da Yasin koy dio bende ailemizde Muhammet var Yasin olsun diyorum tamam dio o kişi Yasin bebeğin adı Yasin unutma Yasin dio üç kez sonra bi uyandım Yasin Yasin diyorum kendi kendime unutmamak için. Şimdi diyelim bebiş erkek oldu Yasin ismini koyucam elbette ama bi isim daha koyayım diyorum ben yanına olur demi öyle iki isim ya da sadece tek mi kalmalı bilemedim tabi daha olan biten bişi yok da işte sorayım dedim sizlere hem de düşüklerden korkulardan derken havamız değişsin biraz. İsimlerden de konuşalım hem sizin aklınız da ne isimler var
Ne nanesi nane yasakk maydanoz yasak bilgileni az yahhh diye diye dilde tuy kalmadiSıcak suyun içine nane attım şimdi miğdem için birazdan onu içeceğim. İnşallah bişey olmaz
İçebilirsin canım ben içtim iki kez valla bişi olmadıKızlar kaç gecedir uykusuzluğun sonucu inanılmaz başım ağrıyorparol içeyim diyorum ne diyorsunuz?
Benim de iştahım pek yok içim almıyor kokuyor yemekler ağır geliyorYa bende güzelim iştahım gitti canım gram birşey istemiyor kusmuyorum ama yemek yemeye geldi mi iş yok içim almıyor siz de de böylemi ya da normal mi bu
Aynen aynısı bende de var bende kalktığımda korkuyorum kan mı diye ama su gibi akıntı. Ve transferin 4. Günün den beri varAynen islaklik hisediom kan die odum kopuo her seferinde
Yaptım ama 2 yudum aldım. Tamam içmemNe nanesi nane yasakk maydanoz yasak bilgileni az yahhh diye diye dilde tuy kalmadi
Nane maydonoz hurma greyfurt ananas kesinlikle yasak ama . Aman dikkat ne olurSıcak suyun içine nane attım şimdi miğdem için birazdan onu içeceğim. İnşallah bişey olmaz
Ananas bol tüketin demişti biri. O niye yasakmışNane maydonoz hurma greyfurt ananas kesinlikle yasak ama . Aman dikkat ne olur
Avakado olabilir mi bana doktorum özellikle dedi. Hatta kendi instagram hesabından bunu özellikle vurguladi.Ananas bol tüketin demişti biri. O niye yasakmış
Hayir avakado ben cok yedim asit folik kaynagiAvakado olabilir mi bana doktorum özellikle dedi. Hatta kendi instagram hesabından bunu özellikle vurguladi.
Avakodo olabilir mi derken fonatik olarak kariştiriyor olabilir misiniz demek istemiştim.Hayir avakado ben cok yedim asit folik kaynagi
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah.Hayırlı olsunBende 1 şubatta 5.gün embriyosu transferi yaptıranlardanım.bugün 10. Günümdü ve dayanamadım test yaptın bende ☺ 114,6 çıktı.
Rüyanda gördüysen Yasin ismini koyabilirsin canım. Benim eşimde kız bebek hayranı. Ama hamileliğimi öğrendiğimizden beri erkek olacak ben öyle hissediyorum diyor.Bu arada kızlar şimdi aklıma geldi de görümcemle konuşurken ben bundan yaklaşık 4/5 ay önce bi rüya görmüştüm. Rüyamda bebeğim oluyor erkek bir bebek bebeği biri getirio ve bana bebeğin adını ya Muhammet ya da Yasin koy dio bende ailemizde Muhammet var Yasin olsun diyorum tamam dio o kişi Yasin bebeğin adı Yasin unutma Yasin dio üç kez sonra bi uyandım Yasin Yasin diyorum kendi kendime unutmamak için. Şimdi diyelim bebiş erkek oldu Yasin ismini koyucam elbette ama bi isim daha koyayım diyorum ben yanına olur demi öyle iki isim ya da sadece tek mi kalmalı bilemedim tabi daha olan biten bişi yok da işte sorayım dedim sizlere hem de düşüklerden korkulardan derken havamız değişsin biraz. İsimlerden de konuşalım hem sizin aklınız da ne isimler var
Ben kulanmiyorum canim kan sulandrici. Bide ananasi bende duydum. Elif arkadas avakado demis ben dgl. Avakado aksine cok faydali hemen paylasim buradaAvakodo olabilir mi derken fonatik olarak kariştiriyor olabilir misiniz demek istemiştim.
Alıntıdır^Ananas, bir enzim türü olan bromelain içerir. Bromelainin ilaç olarak hamilelikte kullanılması önerilmez. Vücuttaki proteinleri parçalayabilir ve anormal kanamaya neden olabilirler^ yani tüp bebekte hepimiz oksapar gibi kan sulandırıcılar kullandığımız için ayrıyetten kan sulandırıcı meyve yasak.
Sizin bebeğiniz Eylül ayında mı doğacak yoksa ekim mi siz de yeni transfer olmadınız mı bizim gibi ?Nane maydonoz hurma greyfurt ananas kesinlikle yasak ama . Aman dikkat ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?