2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
rica ederim cnım ilk denemeniz mi?kaç yumurta topladı kaç embriyo donduruldu?hayırlı olsun tedavin
Evet canim ilk denemem. 25 yumurta toplandı 18 tane kaldı en son biz 5 embriyo dondurduk eşimin salak kararı üzerine o kadar dondurduk .
Bizde bi sorun olmadığı icin fazlasına gerek yok dedi .

Canim hep duyduguma gore opudan sonra ikinci adet cok gecikiyor ben yasmin kullandim adet olmustum doktoruma bekleyemem ben o kadar uzun sure diye opudan sonra ki adet doneminde kullandim yasmin normal yani

Ben opudan sonra adet gecikmesi yaşamıştım 2.de. 45 gün sonra adet olmuştum.

Canim hep duyduguma gore opudan sonra ikinci adet cok gecikiyor ben yasmin kullandim adet olmustum doktoruma bekleyemem ben o kadar uzun sure diye opudan sonra ki adet doneminde kullandim yasmin normal yani
BEnde yarın kan testi yapıp yollucam doktora ilaç versin olayım bi an önce ya ellerim sisti resmen hayatımda ilk defa geciktim böyle . Yasmin adet olmayı mi sagliyo

Demekki genelde böyleymiş bende kesin rahmimi aldılar diyorum esime ilk defa böyle gecikince . Eşim hamilesin belki diyo ama Emin’im olmadığıma vücudum adet olucaksin diyo
Ben taze transfer oldum tutmadı ilaçları bıraktım 10 gün sonra adet oldum. 2. Adetim 45.günde oldu. Gidip ultrasonla baktırmıştım bi problem mi var diye. Doktor daha yeni yumurtlama olmuş demişti. Ondan gecikme olmuş. Vücut çok hırpalandığı için oluyor işte bunlar.

Kızlar benim helede kış mevsiminde sıcak bişeyler içme isteğim hiç bitmez. Ne içicem ben bi alternatif söyleyin kahveye.

BEnde yarın kan testi yapıp yollucam doktora ilaç versin olayım bi an önce ya ellerim sisti resmen hayatımda ilk defa geciktim böyle . Yasmin adet olmayı mi sagliyo
Adeti duzene sokuyor tam 28 gunde bir oldum canim normal duzende de oyle ama adetle baslaman gerek bu ilaca

Jel progestron olan crione jel sabah akşam yapıyorum iğne oksapar kan sulandırıcı onu akşam yapıyorum jelle kan sulandırıcı aynı anda olmaz diye birşey demediler
Ben cirone jel sabah yapıyorum. Kan sulandırıcı olaraka coraspirin kullanıyorum. Prolutex jelin iğnesini de akşam vuruluyorum.

ben senin iğneni hormon zannettiğim için sordum canım sen doğrusun

Ben cirone jel sabah yapıyorum. Kan sulandırıcı olaraka coraspirin kullanıyorum. Prolutex jelin iğnesini de akşam vuruluyorum.

ben senin iğneni hormon zannettiğim için sordum canım sen doğrusun☺
Hmm o iğne ne ben onu kullanmıyorum canım :) progestreon mu o da ben corasprin de kullanıyorum kan sulandırıcı iğne de

KıZlar bide ne sorcam. Ben hep ilaçlarımı özelden aldık parayla. Hastanenin eczanesi SGK karşılamıyor özel Sigorta karşılamıyor dedi. Baya pahalı. Siz nasıl alıyorsunuz cirone jelim bitmek üzere 2 tane kaldı. Aile hekime yazdırsam sgk karşılar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…