- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
- 63
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.181
Ya aslında eşimde de bende de bi sıkıntı yok olur mu olur ama vücudumdan anlıyorum adet olucak gibiyim . Hayırlısı olsun diyelim sagol canimInşallah güzel bir haber alırsın belli mi olurBenim de 1 hafta gecikmiş
Anladim canim teşekkür ederim cevabın icinhayır canım o adeti saymayarak sonrasında hazırlık yapılacak.zate opu sonrası adette afedersiniz hep ilaç kokuyo malum şey.onlar vücuttan illaki atılması gerek.
rica ederim cnım ilk denemeniz mi?kaç yumurta topladı kaç embriyo donduruldu?hayırlı olsun tedavinAnladim canim teşekkür ederim cevabın icin ♥
Evet canim ilk denemem. 25 yumurta toplandı 18 tane kaldı en son biz 5 embriyo dondurduk eşimin salak kararı üzerine o kadar dondurduk .rica ederim cnım ilk denemeniz mi?kaç yumurta topladı kaç embriyo donduruldu?hayırlı olsun tedavin
Canim hep duyduguma gore opudan sonra ikinci adet cok gecikiyor ben yasmin kullandim adet olmustum doktoruma bekleyemem ben o kadar uzun sure diye opudan sonra ki adet doneminde kullandim yasmin normal yaniKızlar merhaba kafayi yicem ya opudan sonra 5. Gün adet oldum sonra ki adette transfer yapcaz dediler halaa adet olmadım bugun 35. Günüm normalde 28 günde olurum 1 haftadır olamıyorum testte yapmadim . Bu normal mi boyle geciken oldu mu yardımcı olun lütfen
Ben opudan sonra adet gecikmesi yaşamıştım 2.de. 45 gün sonra adet olmuştum.Kızlar merhaba kafayi yicem ya opudan sonra 5. Gün adet oldum sonra ki adette transfer yapcaz dediler halaa adet olmadım bugun 35. Günüm normalde 28 günde olurum 1 haftadır olamıyorum testte yapmadim . Bu normal mi boyle geciken oldu mu yardımcı olun lütfen
BEnde yarın kan testi yapıp yollucam doktora ilaç versin olayım bi an önce ya ellerim sisti resmen hayatımda ilk defa geciktim böyle . Yasmin adet olmayı mi sagliyoCanim hep duyduguma gore opudan sonra ikinci adet cok gecikiyor ben yasmin kullandim adet olmustum doktoruma bekleyemem ben o kadar uzun sure diye opudan sonra ki adet doneminde kullandim yasmin normal yani
Demekki genelde böyleymiş bende kesin rahmimi aldılar diyorum esimeBen opudan sonra adet gecikmesi yaşamıştım 2.de. 45 gün sonra adet olmuştum.
Ben taze transfer oldum tutmadı ilaçları bıraktım 10 gün sonra adet oldum. 2. Adetim 45.günde oldu. Gidip ultrasonla baktırmıştım bi problem mi var diye. Doktor daha yeni yumurtlama olmuş demişti. Ondan gecikme olmuş. Vücut çok hırpalandığı için oluyor işte bunlar.Demekki genelde böyleymiş bende kesin rahmimi aldılar diyorum esimeilk defa böyle gecikince . Eşim hamilesin belki diyo ama Emin’im olmadığıma vücudum adet olucaksin diyo
Jeli ve iğneyi akşam mı yapıyorsun? Birini akşam birini sabah yapman gerekmiyor mu canım ?Evet hiç sorma yemek yedim iğnemi yaptım jeli yaptım uyumuşum sabaha kadar mis
Adeti duzene sokuyor tam 28 gunde bir oldum canim normal duzende de oyle ama adetle baslaman gerek bu ilacaBEnde yarın kan testi yapıp yollucam doktora ilaç versin olayım bi an önce ya ellerim sisti resmen hayatımda ilk defa geciktim böyle . Yasmin adet olmayı mi sagliyo
Kızlar benim helede kış mevsiminde sıcak bişeyler içme isteğim hiç bitmez. Ne içicem ben bi alternatif söyleyin kahveye.
Jel progestron olan crione jel sabah akşam yapıyorum iğne oksapar kan sulandırıcı onu akşam yapıyorum jelle kan sulandırıcı aynı anda olmaz diye birşey demedilerJeli ve iğneyi akşam mı yapıyorsun? Birini akşam birini sabah yapman gerekmiyor mu canım ?
Hiç sorma bana da geliyor arada oKızlar benim helede kış mevsiminde sıcak bişeyler içme isteğim hiç bitmez. Ne içicem ben bi alternatif söyleyin kahveye.
Ben cirone jel sabah yapıyorum. Kan sulandırıcı olaraka coraspirin kullanıyorum. Prolutex jelin iğnesini de akşam vuruluyorum.Jel progestron olan crione jel sabah akşam yapıyorum iğne oksapar kan sulandırıcı onu akşam yapıyorum jelle kan sulandırıcı aynı anda olmaz diye birşey demediler
alternatif degildir ama sicak sut ic en yararli odur bizler icin nesguikli sut mesela
Biraz kakaolu süt mü içsem diye geçiriyorum bende içimden. Kahvekolik olarak boşluğu dordurmak zor oluyor.Hiç sorma bana da geliyor arada oama süt içiyorum şuan sende öyle yap bence
Hmm o iğne ne ben onu kullanmıyorum canım :) progestreon mu o da ben corasprin de kullanıyorum kan sulandırıcı iğne deBen cirone jel sabah yapıyorum. Kan sulandırıcı olaraka coraspirin kullanıyorum. Prolutex jelin iğnesini de akşam vuruluyorum.
ben senin iğneni hormon zannettiğim için sordum canım sen doğrusun☺
Sade içtim ben bilemedim kakaolu zararlı olur mu olmaz mıBiraz kakaolu süt mü içsem diye geçiriyorum bende içimden. Kahvekolik olarak boşluğu dordurmak zor oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?