• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım nasıl oldun ? Benim biraz bel ağrım hafifledi şükür

Ya benim sürekli ağrı olmuyor ama arada bi anda sancı gibi girip geçiyor. Ama evet geçen günlere göre biraz daha iyiyim . Rabbim bi daha yaşatmasın inşaallah 🤲🏻 Bu arada benim de doktorum estrofeme devam ettirdi. Büyük ihtimalle dediğin gibi 12. Haftaya kadar kullanırız. Bebişler iyi olsun da o korkuyu yaşadıktan sonra hiç bir ağrı işlemiyor bana.

Ya benim sürekli ağrı olmuyor ama arada bi anda sancı gibi girip geçiyor. Ama evet geçen günlere göre biraz daha iyiyim . Rabbim bi daha yaşatmasın inşaallah 🤲🏻 Bu arada benim de doktorum estrofeme devam ettirdi. Büyük ihtimalle dediğin gibi 12. Haftaya kadar kullanırız. Bebişler iyi olsun da o korkuyu yaşadıktan sonra hiç bir ağrı işlemiyor bana.
Bana da ettirdi canım normal de kalp atımında bıraktırmış herkese ama bana aynen devam et dedi belki de düşük tehlikesinden dolayı demiştir canım. Benim devamlı ağrıyordu gene ağrıyor da çok hafif şükürler olsun günde 4 yutuyorum ben estrofemi

Peki gebelik takibinizi yapan doktor aynı zamanda tüp bebek uzmanımı? Benim gideceğim doktor kadın doğum doktoru yalnızca tüp bebek uzmanlığı yok olsa saha mi doğru olurdu? Endişeliyim biraz bu konuda açıkçası kafam da karışık
Ben eğitim araştırma hastanesinde tedavi oldum. Profun yardımcısı yaptı opumu ve transferimi. Ben şu an transferimi ve opumu yapan doktordan randevu aldım. Öğretim üyesi ve tüp bebek doktoru. Normal gebelik takibide yapıyor. Ama bütün sürecimide bilen bi doktor.

Kızlar bugün yaptığım iğnelerden biri göbeğimi çok fena şişirmiş ve morartmış neyden olabilir çok korktum görünce elim ayağım boşaldı ilk kez oluo 😓
Çok geçmiş olsun canım. Benimde morardı göbeğim hep ama seninki kötü olmuş, o taraftan yapma geçene kadar.

Evettt merhaba sevgili ocak ayında transfer olup, pozitifi gören arkadaşlarım. Ben şubat ayı grubundayım ama size bir sorayım dedim. Bugün transferimin 5. Günü ve bende bir gram belirti yok. Kasik ağrısı, göğüs ağrısı sızısı hiç birşey yok. Hiç transfer olmamış gibiyim. Böyle olup pozitifi gören oldu mu acaba.

Bu arada ocak ayında transfer olan canım dostum @azizmisafir de belirti olmamıştı. Ve çok şükür ikizlerin kalp atışını duydu 😍

Evettt merhaba sevgili ocak ayında transfer olup, pozitifi gören arkadaşlarım. Ben şubat ayı grubundayım ama size bir sorayım dedim. Bugün transferimin 5. Günü ve bende bir gram belirti yok. Kasik ağrısı, göğüs ağrısı sızısı hiç birşey yok. Hiç transfer olmamış gibiyim. Böyle olup pozitifi gören oldu mu acaba.

Bu arada ocak ayında transfer olan canım dostum @azizmisafir de belirti olmamıştı. Ve çok şükür ikizlerin kalp atışını duydu 😍
Canım belirti herkes de olacak diye birşey yok ki zaten hayırlı olsun transferin inşallah güzel sonuçlarla haber verirsin bize. Bol bol dinlen bu günlerin tadını çıkar sonra daha korkular sarıyor 😂 hergün havuç suyu içmeni tavsiye ederim eğer sıkamıyorsan mutlaka yemelisin. Çiğ kuruyemiş tüket ve bol su iç . Allah’ın izniyle bebeğin seninledir. Ben göğüslerimden anlamıştım damarlarım yemyeşil olmuştu ve küçük kırmızı kılcal damarlarım çıkmıştı bir de ara da hafif hafif kasıklarım Ağrıdı hepsi bu 😀 6. Günden sonra kahverengi lekem oldu bir damla kadar eğer olursa korkma yerleşmeden dolayı oluyor 🙏🏻

Evettt benn 🙋‍♀️ Hic kasık agrisi cekmedim sadece 5 gun hafif belli belirsiz bel agrisi oldu 6 gun hafif lekelenme baska da belirtim olmadi hala da yok 😍

Hiç belirti arama arkadaşım. Birsürü ilaç kullanıyoruz onların yan etkisi oluyor vücutta. Benim baş dönmem vardı estrofemden dolayı. Bel ağrım oluyordu, yatmaktan olduğunu düşünüyordum. Göğüsler zaten progestandan dolayı şişiyor ve acıyor.

Bana da ettirdi canım normal de kalp atımında bıraktırmış herkese ama bana aynen devam et dedi belki de düşük tehlikesinden dolayı demiştir canım. Benim devamlı ağrıyordu gene ağrıyor da çok hafif şükürler olsun günde 4 yutuyorum ben estrofemi
Benim doktorum da düşüj tehlikesinden dolayı devam dedi. Sabah akşam ben de 4 tablet alıyorum ve aç karna

Kalp atışını duymadık cnm attığını gördük. Gittiğim de 5+5 di üç gün 1er tane iç bırak dedi
Ya ben karistirdim herhalde sizin mi kanamaniz olmuştu ne yaptınız devam ediyor mu?benim de kanamam oluyor da kendi doktorum yapacak bir şey yok dedi acaba acile mi gitsem böyle beklemek de olmuyor

Ya ben karistirdim herhalde sizin mi kanamaniz olmuştu ne yaptınız devam ediyor mu?benim de kanamam oluyor da kendi doktorum yapacak bir şey yok dedi acaba acile mi gitsem böyle beklemek de olmuyor
Canım benim de oldu kanamam ama aynı gün kesildi. İğne vurdular mı istersen bi git kalp atışını dinle en azından sağlıklı mı ona bakarsın

Sana Pıhtılaşma için test yapılmışmıyfı canım
Özellikle onun için test yapılmadı diye biliyorum. Bu yüzden ine olarak kan sulandırıcı vermedi bana. Ama aklımda da kaldı neden vermemiş olabilir diye.
Evet bana da öyle dedi canım devam edecekmişim kadın doğum hekimim karar verecekmiş devam edip etmeyeceğime
Bu arada ki doktorumun verdiği ilaçlar oldu tüp bebek doktorum da benim dediklerimi kullanmaya devam et. Onları alma kullanma dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X