- 19 Ağustos 2016
- 1.358
- 1.008
- 83
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #7.281
Maşallah Allahım tamamına erdirsin cümlemizinkini kardeşim, benimde 4.denememdi artık bittim dediğim anda rabbim iki tane nasip etti çok şükür..
Ben içemiyorum ya çok tiksindimBen de halâ akşamları havuc suyu içiyorum içine de bir kaşık zeytinyağı koyuyor eşim saolsunbu arada ben de et görmek istemiyorum artık transfer surecinde o kadar çok yedirdiler ki
Ben içemiyorum ya çok tiksindimne olacak halim bilmem
13 ocaktı transfer canım 6 şubatta kalp atışlarını duymak nasip oldu elhamdülüllahÇok şükür bin şükür canımNe zaman transfer olmuştun
Ay istesin diye uğraşıyorum bakalım
Galiba öyle oldu yaherşeyden tiksinir mi insan sulu yemek görmek istemiyorum 1 haftadır peynir ekmek yiyorum
Valla bendr anlamadım kiloya çokta müsait bi vücut yapım var. Sağlıklı beslenmekten olsa gerekYaaa nasıl zayıfladın ay ben bide kabızlık çekiyorum mümkün değil zayıflamam 60dım transfer öncesi geçen sağlık ocağında tartıldım 63.800 çıktıallah nasip ederse doğuma kadar bi 20 kilo alırım ben kesin
Bende senin gibi 78.8 ile hamile kaldım. Bu sabah tartıldım 77.2 olmuşum. Ama eskisi kadar iştahım yok. Bende çok kilo alacakmışım gibi hissediyorumBende bende hiç sormayın bi de ikizzaten 78 kiloydum
Çok teşekkür ederim Rabbim cümlemizinkini kucağımızda görmeyide nasip etsin inşallah, kanama değilde lekelenme yaşadım çok yoğun olduğu gün doktora gittim kalp atışları nasip oldu, ondan sonrada lekelenme ara ara oluyor hala doktorum önemsemiyor normal diyorÖncelikle hayırlı olsun . Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsinÇok sevindim ikiz olmasına maşallah sübhanallah hiç kanamaniz ya da lekelenmeniz oldu mu ?
Ay ne güzel valla bende öyle olsam keşke dolma biberden havuçtan çok tiksindim söylemek bile midemi kaldırıyorÇok şükür daha tiksinmedim ben yaklaşık 2 aydır içiyorum heralde
Çok şükür bin şükür canım
13 ocaktı transfer canım 6 şubatta kalp atışlarını duymak nasip oldu elhamdülüllah
Ayy ne güzel vermisşin demek kiValla bendr anlamadım kiloya çokta müsait bi vücut yapım var. Sağlıklı beslenmekten olsa gerek
Bende senin gibi 78.8 ile hamile kaldım. Bu sabah tartıldım 77.2 olmuşum. Ama eskisi kadar iştahım yok. Bende çok kilo alacakmışım gibi hissediyorum
Ben bi De 11 kilo verdim düşün halimiAyy ne güzel vermisşin demek kibende öyle hissediyorum ya iştahım benimde çok yok bu aralar kuru ekmek yiyorum sadece
Ben çok sinirliyim duygusallıktan ziyade barut gibiyim
Aynen canım benimde hiç umrumda değil yeter ki onlar iyi olsun Sağlıklı olsunlar canımBen bi De 11 kilo verdim düşün halimiaman iyi olsunlar sağlıklı olsunlar kilo artık hiç umrumda değil. Öyle böyle gider kilolar. Bebişlerin canı sağolsun ❤
Aynen bende senin gibi kendime söz vermiştim canım çok Sağlıklı beslenecektim ama olmuyor yoğurt yiyemiyorum kıyma et yiyemiyorum olmuyorTam iştahsızlık üzerine bir şeyler okuyayım, ne yapabilirim falan diye düşünürken bir baktım burdaki konu da iştahsızlık üzerine. Benim bulantılarım bugün kalkmama hiç müsade etmedi mesela. Normalde çamaşır bulaşık yemek işleri bana ait evde. Tam buğday ekmeğe az bir kaşar koyup yağsız tost yaptım kuru kuru onu yedim tüm gün :) Halbuki şartlandırmıştım kendimi çok sağlıklı beslenecektim güya. Suyu bile almıyor içim. Zorla da olsa yoğurt süt yumurta kuru yemiş meyve ve suyu hayatımdan çıkarmayacam. Her şeyin yolunda gitmesini istiyorsak kusa kusa da olsa yiyecez mecbur.
Kuru yemiş hiç yiyemiyorum hele ceviz normalde onu da çok severdim ama yok asla içim almıoTam iştahsızlık üzerine bir şeyler okuyayım, ne yapabilirim falan diye düşünürken bir baktım burdaki konu da iştahsızlık üzerine. Benim bulantılarım bugün kalkmama hiç müsade etmedi mesela. Normalde çamaşır bulaşık yemek işleri bana ait evde. Tam buğday ekmeğe az bir kaşar koyup yağsız tost yaptım kuru kuru onu yedim tüm gün :) Halbuki şartlandırmıştım kendimi çok sağlıklı beslenecektim güya. Suyu bile almıyor içim. Zorla da olsa yoğurt süt yumurta kuru yemiş meyve ve suyu hayatımdan çıkarmayacam. Her şeyin yolunda gitmesini istiyorsak kusa kusa da olsa yiyecez mecbur.
HahahaKızlar bende yumurta dan tiksindim ya. Her sabah yiyince sonuç bu oldu galiba
Ayyy yumurtadan tiksinmek istemiyorum ya bari o kalsın benimleKızlar bende yumurta dan tiksindim ya. Her sabah yiyince sonuç bu oldu galiba
Bende cuma gidicem ama bi yanım yarın git başka doktora dio bi yanım dio bu duyguyu kendi doktorunla yaşa bide diyorum şimdi farklı bişi söyler üzülürüm stres olurum en iyisi beklemek galibaBir de şeyi soracaktım size. Ben 14 Ocakta transfer oldum, geçen hafta perşembe keseyi gördük kalp atışı için randevuyu 14 15 gün sonraya verdiler. Bir ayı geçti transfer ve tüp bebek merkezini beklersem kalp atışı için 5 gün daha beklemem gerek. Yarın gitsem mi acaba bir kadın doğum uzmanına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?