• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bilmiyorum benimki dönecek mi? Ayaklarını idrar torbamın üstünde hissediyorum. Kurban olduğum bayılıyor orda tepinmeye. :KK48: Zaten doktorun söylediğine göre kafasıda biraz büyükmüş.. Gönül isterki normal doğum olsun ama bilmiyorum şartlar ne gösterecek..
Daha erken canim doner insaallah. Rabbim hayirlisini versin. Bana geri oturus pozisyonu alabilir dedi. Erken dedi.

Kızlar isim neden konuşmuyoruz karar verdiniz mi isimlere biz hala kararsızız herkes sorup duruyor tavsiyelere açığım 🙈🥰
biz karar verdik çoktan.Alin olacak ismi 😍 babam o nasıl isimmiş o da neymiş diyordu.şimdi konuşurken Alin ne yapıyor diyo.herkes alıştı ismine 😊erkek olsaydı Ali Emre olacaktı.kız ismi olarak şunlarıda düşünmüştük, Cemre,Masal,Mevsim,Burçe..
Ayy benim miniğimin ismi de Alin olucak ♥️ Alin Bilge hatta iki isimli bilgeyi de babamız istedi 😊

ne yapsınlar minikler yaa.bizimkiler tek başlarına rahat rahat takılıyorlar.dediğin gibi senin yavrular büyüdükçe yerleri daralıyor o yüzdende hareketleri kısıtlıdır.sağlıkları yerinde olsunda hareketleri az olsun.doğduklarında acısını çıkarırlar 🙏😍🤗
Aynen öyle onlar İyi olsun da İki üç Tekme de atsalar ben Burdayım diyorlar bana yetiyor
Müzik aç canım hareket etmediklerinde. Benimki hemen tepki veriyor müziğe. Biraz öncede dondurma yemiştim, şu an dışarıdan bile izleniyor pıtır pıtır.. :anneadayı:
Dondurmayı çok seviyorlar değil mi bende çok seviyorum valla estikçe yiyorum 😀 maşallah miniğe ne güzel ❤️

Aynen öyle onlar İyi olsun da İki üç Tekme de atsalar ben Burdayım diyorlar bana yetiyor

Dondurmayı çok seviyorlar değil mi bende çok seviyorum valla estikçe yiyorum 😀 maşallah miniğe ne güzel ❤

Çook. Zaten sıcaklardan içim yanıyor. Ferahlatıyor epey..

kızlar kıl tüy konusu açıcam 😊 ya ben normalde hep sır ağdaya gidiyordum hep.bacaklarımada bikini bölgesinede. kuaförler açıldığında gene gittim ohh mis gibi oldum çıktım.1,5 ay oldu şimdi tekrar uzadılar ama ağrılarımdan hiç sıcak bakamıyorum ağdaya.alt tarafım çok ağrıyor,kemiklerim kaslarım.bacaklarımı alırken yanları almak için sağa sola döndürüyor.ben her gece sağımdan soluma dönerken alt tarafımın ağrısına uyanıyorum zor dönüyorum.kendimi zorlayıp biraz iş yapsam ağrılarım çoğalıyor.o yüzden hiç kendimi bu strese sokmayıp jiletmi yapsam diyorum.kuaförler kapalıykende mecbur yapmıştım.siz nasıl hallediyorsunuz bu meseleyi 🤔😊 tabi daha önce lazer yaptıran şanslı arkadaşlarım hariç 😊

kızlar kıl tüy konusu açıcam 😊 ya ben normalde hep sır ağdaya gidiyordum hep.bacaklarımada bikini bölgesinede. kuaförler açıldığında gene gittim ohh mis gibi oldum çıktım.1,5 ay oldu şimdi tekrar uzadılar ama ağrılarımdan hiç sıcak bakamıyorum ağdaya.alt tarafım çok ağrıyor,kemiklerim kaslarım.bacaklarımı alırken yanları almak için sağa sola döndürüyor.ben her gece sağımdan soluma dönerken alt tarafımın ağrısına uyanıyorum zor dönüyorum.kendimi zorlayıp biraz iş yapsam ağrılarım çoğalıyor.o yüzden hiç kendimi bu strese sokmayıp jiletmi yapsam diyorum.kuaförler kapalıykende mecbur yapmıştım.siz nasıl hallediyorsunuz bu meseleyi 🤔😊 tabi daha önce lazer yaptıran şanslı arkadaşlarım hariç 😊
Canım bana doktorum jilet yap ağda bazen o bölgede yırtılmalara sebep oluyo dedi ama jilet yapmak artık çok zor koca göbekten dolayı 😄

Canım bana doktorum jilet yap ağda bazen o bölgede yırtılmalara sebep oluyo dedi ama jilet yapmak artık çok zor koca göbekten dolayı 😄
ya ağrılarım olmasa gene giderim ben ağdaya ama biliyorum ağdadan sonra ağrım çoğalacak kendime de bunu yapmak istemiyorum.jilet çabuk uzuyor ama başka seçenek bulamıyorum.aynen göbekten çok zor olacak yapmak.karşıma ayna koyup denemeyi düşünüyorum 😉😊

Canım doktorum bana Ağdayı yasakladı 😀 mikrop kapabilirim çok riskli diye her yerini jiletle al diyor bana 😂 bir de tabi corona riski var

Bu arada Kızlar saat 15.30 gibi belimden karnıma yayılan Sancı girdi 1 saat sürdü ortalama gaz miydi yoksa yalancı sancı mıydı bilmiyorum doktorumla görüştüm gel dedi birazdan gideceğim eşimi bekliyorum bakalım 🤔

ya ağrılarım olmasa gene giderim ben ağdaya ama biliyorum ağdadan sonra ağrım çoğalacak kendime de bunu yapmak istemiyorum.jilet çabuk uzuyor ama başka seçenek bulamıyorum.aynen göbekten çok zor olacak yapmak.karşıma ayna koyup denemeyi düşünüyorum 😉😊
Jiletle al cnm. Agdalik zaman degil suan. Heleki agrin varsa

Canım doktorum bana Ağdayı yasakladı 😀 mikrop kapabilirim çok riskli diye her yerini jiletle al diyor bana 😂 bir de tabi corona riski var
gittiğim yerin ve ağdamı yapan kadının temizliğine çok güveniyorum. belki 10 yıldır aynı yere gidiyorum.kadın zaten temizlik hastası 😊 bide eskiden canım yanmazdı son gittiğimde çok acıdı.bide benim kendi ağrılarım var.belki kendimi kascam falan gerek yok diyorum.Allahtan bacaklarım çok çok az .ama orası mübarek ne bereketli 😂

Bu arada Kızlar saat 15.30 gibi belimden karnıma yayılan Sancı girdi 1 saat sürdü ortalama gaz miydi yoksa yalancı sancı mıydı bilmiyorum doktorumla görüştüm gel dedi birazdan gideceğim eşimi bekliyorum bakalım 🤔
Canım inşallah normal birşeydir her şey yolundadır 🙏 bizide haberdar et olur mu 🙏

gittiğim yerin ve ağdamı yapan kadının temizliğine çok güveniyorum. belki 10 yıldır aynı yere gidiyorum.kadın zaten temizlik hastası 😊 bide eskiden canım yanmazdı son gittiğimde çok acıdı.bide benim kendi ağrılarım var.belki kendimi kascam falan gerek yok diyorum.Allahtan bacaklarım çok çok az .ama orası mübarek ne bereketli 😂
Benim de öyle maşallahı var 😀 ama ağda şuan da uygun değil ne kadar temiz olursa olsun ona da bulaştığını bilemeyiz benim de kuaförüm arkadaşım ama gitmiyorum korkumdan bir de ağrın önemli sonuçta paket bölgesini almak icin oraya bi baskı uygulayacak çekecek falan hiç gerek yok canım jiletle al ben öyle yapıyorum 7 aydır hiç gitmedim. Zaten mantar vs açısından da sağlıklı değil şuan bizim dönemde
Canım inşallah normal birşeydir her şey yolundadır 🙏 bizide haberdar et olur mu 🙏
İnşallah canım yazarım 🙏🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X