• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar geçenlerde yazmıştım 9. Gün degerim 70.51 di 11. Gün degerim 110.66 dı 13. Gün degerim bugün yaptırdım 181.5 doktorumla görüştüm pazartesi yine test istedi az artmış dedi acaba kimyasal gebelik felan degildir dimi lütfen yardım çok korkuyorum 😞😞😞🙏🏻 Yokmu böyle olan 😔😔😔
Canım seni üzmemek için yazmadım bi kaç gündür hiç. Benim ilk gebeliğimde kan değerim az yükseliyordu. Kaybetmiştim bebeğimi. %60 ve üzeriyse yeterli ama tabi ben %60ın altındaydı.

Merhaba arkadaşlar,
Benim de 2. tüm bebek denemem.
Bir buçuk yıl ara ile yaptırdım. ilk transferim 3. gün embriyosuydu tutmadı, bu sefer 5. gün embriyosu konuldu. 25 ocak transfer günümdü. 9. gün dayanamadım idrar testi yaptım. Fakat iki tip idrar testi var biri daha pahalı, erken gebelik testi diye satılıyor. Sonuç pozitif çıktı. Tabi ben inanmadım, biraz daha bekledim 11. gün kan testi verdim 335 değerini gördüm. 13. gün yani bugün tekrar kan verdim değer 640 çıktı. Doktorum şuan için her şey yolunda pazartesi bir test daha verebilirsin sağlıklı artışı kontrol edelim dedi. Keseyi görene kadar heyecan yapma dedi.

İlk transferimde ertesi gün işe gittim. Çok dikkat etmedim, zaten günlük hayatıma devam etmem söylenmişti. Fakat ikinci transferde bol bol dinlendim. Tesadüf okulların tatil dönemine denk geldi 1 hafta hiç ağır iş yapmadan bol bol dinlenerek geçirdim. Progesteron fitil ve iğne kullanıyorum. İlaçlarımı hiç aksatmadım ama, çok dikkat ettim. İki embriyo koydular acaba değerlerim nasıl ikisi de tuttu mu merak ediyorum.

İlk transfer sonrası negatif sonuç alınca epey canım sıkılmıştı. Bir daha bir buçuk yıl hiç denemek istemedim. Sonra yaşım çok geçiyor diye son bir şans denemek istedim. Düşük olursa bir daha deneyeceğimi sanmıyorum. Çünkü ilaçlar ve sonrası gerçekten benim psikolojimi çok etkiledi.

Merhaba aramıza hoş geldin :) gözün aydın... değerin çok güzel yükselmiş.. .sana nasıl hitap edelim pintu ne demek? yaşım geçiyor derken 33 mü? daha önce düşüğün var mı ki düşükten çekiniyorsun.? Hangi şehirdesin nerede denedin?

Bu gün transferimin 4. Günü buradaki sonuçları görünce benimde hemen test yaptırasın geliyor ya :) dayanamayıp pazartesi yaptıracak sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X