• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
IMG-20200207-WA0003.webp
kızlar böhle ama korkuyorum hala. Önemli olan değerim katlanarak yükselecek mi. Daha önce dış gebelik yaşamıştım kendiliğimden kalmıştım tam transfer öncesi ama o idrarda çıkmamıştı

Eki Görüntüle 2586418 kızlar böhle ama korkuyorum hala. Önemli olan değerim katlanarak yükselecek mi. Daha önce dış gebelik yaşamıştım kendiliğimden kalmıştım tam transfer öncesi ama o idrarda çıkmamıştı
Rabbim kucaginda gostersin. Ne guzel hamilesin canim 🤲 korkma

Eki Görüntüle 2586418 kızlar böhle ama korkuyorum hala. Önemli olan değerim katlanarak yükselecek mi. Daha önce dış gebelik yaşamıştım kendiliğimden kalmıştım tam transfer öncesi ama o idrarda çıkmamıştı
Canımmm tebrik ederim maşallah gayet net belli 🥰 sağlıkla katlasın değerin kan ver bence

kızlar ben grip oldum yaa cook üzülüyorum. eşim hastaydı cidden ve geldi bana bulaştırdı o kadar dikkat etmemize rağmen simdi atesim cıktı doktor 38i gecmesin dedi ve ben çok korkuyorum doktor ilaç sakın kullanma su meyve yeterli dedi. cook üşüyorum ama hic bir sey yapamıyorum atesim cıkacak diye insallah bir sey olmaz dua edin bana

Translokasyon
Kaçıncı gün canım çok güzel rabbim kucağına almayı nasip etsin

Benim de aynı şekilde. Git gide iğneler acıtmaya, ve özellikle derim çok hassaslaşmaya başladı. Arkadaşım hemşire onun önerisi kolonyalı bir peçeteyi şiş olan yerlere biraz gezdirmek. İlaç dağılmadığı için bu şekilde oluyor dedi. İlacı yaparken biraz daha yavaş ol. Milim milim ver. Çok zorlanıyorsan bacaktan da yapabiliyorsun. benim 18. iğnem ve artık cidden sinir bozmaya başladı :KK43:

ben hergün sağlık ocağına gidiyorum kalçadan benim.. ama iğneden yarım saat sonra evde ılık sıcak su torbası iyi geliyor. yapıldıktan sonra alkollü pamukla bastırıyorum biraz. ama o dediğini duydum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X