• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sadece coraspin kullanıyordum onu da kesti doktor kullanma dedi. Oksapara neden tekrar başlattı canım
Bilmiyorum ki canım perşembe gece gittiğimde keselim 2 3 Gün sonra kanaman olmazsa tekrar başlarız demişti bugün bende diğer kadın doğumcuya devretmişti ona sordum o da kanaman olmadığı için başla dedi
4 günde 1 yaptırıyorum canım. 12 haftalık olana kadar devammış. Kalçam sağlı sollu iptal. 🤭
Bende perşembe yaptılar canım pazartesi tekrar yaptıracağım bakalım

Bilmiyorum ki canım perşembe gece gittiğimde keselim 2 3 Gün sonra kanaman olmazsa tekrar başlarız demişti bugün bende diğer kadın doğumcuya devretmişti ona sordum o da kanaman olmadığı için başla dedi
Anladım canım. İne olarak kan sulandırıcı vermedi bana sadece coraspin verdi onu da kesti belki ilerleyen zaman da başlatır tekrar

Benimde perşembe yapıldı pazartesi yine yapılacak.

Evet başlatabilir canım sana da tekrar

Ye canım canın çeker şimdi hamilesin 1 küçük kaseden birşey olmaz 🥰
Tam buğday istedim eşimden onu yapıp yiyeyim. Vücut yapısı olarak kilo almaya yatkınım o yüzden dikkat etmem lazım. Hamileyim diye kendimi salmamam lazım☺️ Bir şey diyim bana HAMİLE yazman bile deli gibi mutlu etti beni😭😭😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X