- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.369
- 198
- 32
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #7.121
Evet canım.Doğuma kadar kullancan galiba onu demi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım.Doğuma kadar kullancan galiba onu demi
4 günde 1 yaptırıyorum canım. 12 haftalık olana kadar devammış. Kalçam sağlı sollu iptal.Proluton u kaç günde bir canım yaptırıyorsun
Aynen gidince sor canım eğer önemli olsa verirdi en iyisini doktorun bilir![]()
çok abartıya kaçmadıkça nefsini köreltecek kadar ye canım bişey olmaz bencedeAaaa süpersin canım o zaman kesinlikle yemeliyizkarbonhidrat olduğundan tereddüt etmiştim ama içim rahatladı
Yok cnm progestanı fitil olarak kullanıyorum sadeceCanım eğer jel kullanıyorsun rahim ağzını tahriş ettiği için olabiliyormuş benim doktorum da olursa korkma normal dedi
Bilmiyorum ki canım perşembe gece gittiğimde keselim 2 3 Gün sonra kanaman olmazsa tekrar başlarız demişti bugün bende diğer kadın doğumcuya devretmişti ona sordum o da kanaman olmadığı için başla dediBen sadece coraspin kullanıyordum onu da kesti doktor kullanma dedi. Oksapara neden tekrar başlattı canım
Bende perşembe yaptılar canım pazartesi tekrar yaptıracağım bakalım4 günde 1 yaptırıyorum canım. 12 haftalık olana kadar devammış. Kalçam sağlı sollu iptal.![]()
benim doktorum jeli yapınca yatmıyorsun kalkıp 10 dk yürüyorsun dedi.ben öyle yapıyorum.jel kalıntısı hiç gelmiyor,bazen çok az geliyorCanım jel den sonra yürüyor musun
Evet küçük bir kase yedim şimdi canım annem yapmıştıçok abartıya kaçmadıkça nefsini köreltecek kadar ye canım bişey olmaz bencede![]()
afiyet bal şeker olsun canımEvet küçük bir kase yedim şimdi canım annem yapmıştıZaten transferden bugüne 2. Kez yiyorum 1 ay olacak neredeyse
Anladım canım. İne olarak kan sulandırıcı vermedi bana sadece coraspin verdi onu da kesti belki ilerleyen zaman da başlatır tekrarBilmiyorum ki canım perşembe gece gittiğimde keselim 2 3 Gün sonra kanaman olmazsa tekrar başlarız demişti bugün bende diğer kadın doğumcuya devretmişti ona sordum o da kanaman olmadığı için başla dedi
Bende perşembe yaptılar canım pazartesi tekrar yaptıracağım bakalım
Ben çocuk için diyete girdim neredeyse 7-8 aydır yemiyorum ve çok özledimEvet küçük bir kase yedim şimdi canım annem yapmıştıZaten transferden bugüne 2. Kez yiyorum 1 ay olacak neredeyse
Benşm doktorda yarım saat yürü dedi ams o yarım saat bile beni yoruyor daha az yürüsem de olur demek kibenim doktorum jeli yapınca yatmıyorsun kalkıp 10 dk yürüyorsun dedi.ben öyle yapıyorum.jel kalıntısı hiç gelmiyor,bazen çok az geliyor
herkes farlı bi şey diyorBenşm doktorda yarım saat yürü dedi ams o yarım saat bile beni yoruyor daha az yürüsem de olur demek ki![]()
Evet başlatabilir canım sana da tekrarAnladım canım. İne olarak kan sulandırıcı vermedi bana sadece coraspin verdi onu da kesti belki ilerleyen zaman da başlatır tekrar
Ye canım canın çeker şimdi hamilesin 1 küçük kaseden birşey olmazBen çocuk için diyete girdim neredeyse 7-8 aydır yemiyorum ve çok özledim![]()
Benimde perşembe yapıldı pazartesi yine yapılacak.Bilmiyorum ki canım perşembe gece gittiğimde keselim 2 3 Gün sonra kanaman olmazsa tekrar başlarız demişti bugün bende diğer kadın doğumcuya devretmişti ona sordum o da kanaman olmadığı için başla dedi
Bende perşembe yaptılar canım pazartesi tekrar yaptıracağım bakalım
Ton balığını biri bana söylemişti yiyebilirsin die ama kim söylemişti hatırlamıyorumKızlar bu arada ton balığı içinde haftada 2 porsiyonu geçmeyecek şekilde yenebilir faydalıdır yazıyo.
15 dk düşürdüm bugün den itibarenherkes farlı bi şey diyorevin içinde en fazla 15 dk yürüyorum valla.sabahta işe gittiğim için evden çıkmadan yapıp çıkıyorum
![]()
Tam buğday istedim eşimden onu yapıp yiyeyim. Vücut yapısı olarak kilo almaya yatkınım o yüzden dikkat etmem lazım. Hamileyim diye kendimi salmamam lazımEvet başlatabilir canım sana da tekrar
Ye canım canın çeker şimdi hamilesin 1 küçük kaseden birşey olmaz![]()
Benim de öyle ayriyeten haftada 1 yapilan pruloton var cok yakiciOksapar canim kan sulandirici bide her gun kalcadan progestan ayriyeten sabah ogle aksam crinone jel