• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba bayanlar benimde 1 şubatta transferim oldu. 10. Gün hcg 114 ,12.gün 266, 14. Günde 594 çıktı. Şimdi bir kadın doğumcuya görümcem ama merak ettiğim 12. Haftaya kadar kullanın dedikleri ilaçları hiç mi eksiltmiyorlar. Doktor tarafından İlaçları Bırakan var mi acaba neye göre bıraktıryor. Göbeğim daha şimdiden mosmor benimde :(

Merhaba bayanlar benimde 1 şubatta transferim oldu. 10. Gün hcg 114 ,12.gün 266, 14. Günde 594 çıktı. Şimdi bir kadın doğumcuya görümcem ama merak ettiğim 12. Haftaya kadar kullanın dedikleri ilaçları hiç mi eksiltmiyorlar. Doktor tarafından İlaçları Bırakan var mi acaba neye göre bıraktıryor. Göbeğim daha şimdiden mosmor benimde :KK43:
Canim doktorun kes demeden kesme zaten keseni gorunce kalp atisini gorunce doktorun soyler sana

Merhaba bayanlar benimde 1 şubatta transferim oldu. 10. Gün hcg 114 ,12.gün 266, 14. Günde 594 çıktı. Şimdi bir kadın doğumcuya görümcem ama merak ettiğim 12. Haftaya kadar kullanın dedikleri ilaçları hiç mi eksiltmiyorlar. Doktor tarafından İlaçları Bırakan var mi acaba neye göre bıraktıryor. Göbeğim daha şimdiden mosmor benimde :KK43:
Doktor bırak diyene kadar devam canım. Estrofem tablet kalp atışıyla birlikte bıraktırılıyor. Proluton depot kullanıyosan 12 haftaya kadar. Progestanda aynı şekilde 12 haftaya kadar. Oksapar doğuma kadar dedi doktorum. Keseyi görüncede aynen devam et diye tembihledi.

Canim doktorun kes demeden kesme zaten keseni gorunce kalp atisini gorunce doktorun soyler sana
Doktor bırak diyene kadar devam canım. Estrofem tablet kalp atışıyla birlikte bıraktırılıyor. Proluton depot kullanıyosan 12 haftaya kadar. Progestanda aynı şekilde 12 haftaya kadar. Oksapar doğuma kadar dedi doktorum. Keseyi görüncede aynen devam et diye tembihledi.
anladım teşekkür ederim cvp için 🙏🏻

Kızlar estrofem tablete devam ediyorsunuz değil mi ben günde 3 tane içiyorum siz kaç tane içiyorsunuz?

Peki gebelik takibinizi yapan doktor aynı zamanda tüp bebek uzmanımı? Benim gideceğim doktor kadın doğum doktoru yalnızca tüp bebek uzmanlığı yok olsa saha mi doğru olurdu? Endişeliyim biraz bu konuda açıkçası kafam da karışık

Kızlar estrofem tablete devam ediyorsunuz değil mi ben günde 3 tane içiyorum siz kaç tane içiyorsunuz?

Bende 3 tane alıyorum . Geçen hafta gittiğimde herhangi bir şey demedi ama bu hafta gittiğimde sorayim sen sorunca ben de merak ettim 🤗

Kızlar bugün yaptığım iğnelerden biri göbeğimi çok fena şişirmiş ve morartmış neyden olabilir çok korktum görünce elim ayağım boşaldı ilk kez oluo 😓

Eklentiler

• D29D1370-8D15-44CD-88E4-1468B703411F.webp
    D29D1370-8D15-44CD-88E4-1468B703411F.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar bugün yaptığım iğnelerden biri göbeğimi çok fena şişirmiş ve morartmış neyden olabilir çok korktum görünce elim ayağım boşaldı ilk kez oluo 😓
Ayyy canimm ne olmus oyle ya kan mi toplamis acaba oksapar mi bunu yapan ben dun koluma gectim artik benim karnimda beze olusmustu

Canım korkma benim de sağ tarafım böyle hatta bundan daha koyu bir renkte. Altında da beze olmuşmuş bi de acıyor ama zamanla alışıyorsun :) korkma canım birşey olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X