- 14 Mart 2008
- 6.082
- 5.247
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #11.901
15 kutuyı nasıl veriyorlar ? Raporlu 9 kutu veriyor banaAllah Allah cidden mi biz geçen aldık 15 kutu nasıl olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 kutuyı nasıl veriyorlar ? Raporlu 9 kutu veriyor banaAllah Allah cidden mi biz geçen aldık 15 kutu nasıl olur![]()
Valllahi bulamadım bugün öğlenden sonra babam eşim ayrı koldan aradılar eşimin Bursa da mümessil arkadaşı var onu aradık orda bir kutu bulabildik anlamadım bi tek bende sorun oldu galiba![]()
Canım bilmiyorum eczane tanıdık oyüzden sanırım hep 15 15 aldık şimdiye kadar15 kutuyı nasıl veriyorlar ? Raporlu 9 kutu veriyor bana
İnşallah canım aynen yetiyor galibaİnşallah bi daha sorun olmaz canım. Zaten bu eldekiler bitince 9 kutu daha alsak yetiyor galiba.
İnşallah canım aynen yetiyor galiba
Evet canım ben gerçekten dün çok zorlandım bulmakta başka şehirlere bile baktım herkesi seferber ettim inan topladım şükür şimdilik 9 kutumu o da beni doğuma baya yaklaştırır elinizde imkan varsa alın koyun piyasada olanlar var sadece üretilemiyor gümrükler kapalı olduğundan ham maddesi gelmiyormuş. Muadil normal farketmiyor ham madde olmadığı için Sıkıntı yaşanıyormuşkelebekmkelebek canım senin yazından donra eczaneyi arayıp oksapar söylim de evde kalsın dedim ama dediğin gibi şuan piyasada yok gibiymiş. Ben normalde 30 kutu alıp koyuyordum ama dr günde ikiye çıkartabilirim ona göre de dozu ayarlarız deyince hep az az alıp koydum
![]()
Hmm anladım canım benim günde 1x1 olduğuna o zaman bana 9 kutu ödüyorCanım ben 30 kutu yazdırabiliyorum sağlık ocağına. Saolsun dahiliyeci dr bir tanıdığımız vardı o bana günde 2×1 yazdı rapor çıkartırken o yüzden sıkıntı olmuyor .
Kızlar bebekte indirim var hastane çıkışlarında.
1 aydır babama vuruyorum oksapar hiç sıkıntı yaşamadık alırken bugüne kadar daha geçen gün aldık 1 kutu daha. Hatta 1 ay daha kullanacağı için haftasonu 1 kutu daha yazdıracağız. Hatta bize aslında doktor clexan yazmıştı ama artık üretilmediği icin oksapar verdiler muadiliymiş. Şaşırdım bulamamanızaYok canım muadil de yok da tanıdık sayesinde bir eczanede bulduk şimdilik bence olmayanlar da stoklarını yapsınlar çünkü ham maddesi yurt dışından geliyormuş şuan 3 aydır üretim yokmuş coronadan dolayı muhtemelen.
canım ben vuruldum herkeste aynı etki olmaz tabi ki ama ben hiç ağrı yaşamadım.Ben hala aşı olmadım. Bizim işler çok yoğundu gerçekten vaktim de yoktu gitmeye. Bugün yine aramış bekliyorum demiş. Nedense çok korkuyorum. Kolunun üzerine yatamıyormuşsun ben sol tarafıma yatıyorum şu an kol ağrısı çekecek durumda değilim yani hemen yaptırmasam haftaya gitsem olmaz mı acaba ya.
Hmm anladım canım benim günde 1x1 olduğuna o zaman bana 9 kutu ödüyor
Raporu devlet hastanesinden mi aldinizCanım ben 30 kutu yazdırabiliyorum sağlık ocağına. Saolsun dahiliyeci dr bir tanıdığımız vardı o bana günde 2×1 yazdı rapor çıkartırken o yüzden sıkıntı olmuyor .
Canım şuan bulunmuyor maalesef arkadaşlar inanmıyor ama ilaç da Sıkıntı var Hayretlik bir durum değil yani Aslında. Bir Ay önce bulunuyor olabilir ama şuan bu ilaç da sıkıntı olmasa benim yaşadığım şehir de 1 milyonluk şehir küçük değil yani bulurdum çok zorlandım bulurken bir an önce temin et sende canım zor da kalmaAynen canım şuan her yere sorduruyorum sadece 6 kutu bulabildim o da 12 gün gider .
Ebebekte indirim var demek istemistimBebekte indirim var ne demek anlamadım?
0.6lıkmı kullanıyorsun sende canımAynen canım şuan her yere sorduruyorum sadece 6 kutu bulabildim o da 12 gün gider .
Evet canım iğne zor bulunuyor ne zamana kadar sürecek böyle acabaCanım şuan bulunmuyor maalesef arkadaşlar inanmıyor ama ilaç da Sıkıntı var Hayretlik bir durum değil yani Aslında. Bir Ay önce bulunuyor olabilir ama şuan bu ilaç da sıkıntı olmasa benim yaşadığım şehir de 1 milyonluk şehir küçük değil yani bulurdum çok zorlandım bulurken bir an önce temin et sende canım zor da kalma
Ben hala aşı olmadım. Bizim işler çok yoğundu gerçekten vaktim de yoktu gitmeye. Bugün yine aramış bekliyorum demiş. Nedense çok korkuyorum. Kolunun üzerine yatamıyormuşsun ben sol tarafıma yatıyorum şu an kol ağrısı çekecek durumda değilim yani hemen yaptırmasam haftaya gitsem olmaz mı acaba ya.