- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.369
- 198
- 32
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #13.521
Teşekkür ederim canım hep yatıyorum zaten aslında o kadar dikkatliydim ki.. ama olacak olduktan sonra.. bi pazar günleri çıkıyordumm artık onu da bıraktım tamamen evdeyimiyi olur inşallah
Sırt ağrısını öyle Çok yaşadım ki bundan 2 hafta 3 hafta önceydi sabahlara kadar uyuyamıyordum. Magnezyum kullanıyormusun bilmiyorum canımm ama benim ağrımı o kesti doktor magnezyum verdi su da eriyen çok şükür ağrımadı sonra
Bana 19.hafta yazmıştı doktor kendi tembelliğimden ihmal ettim. Dün içtim artık aksatmadan içerim.
makinayla alabiliyorsan valla tebrik ederim canım.ben onun acısına hiç dayanamıyorum hele şimdi hiç dayanamam
Ben alıştım canım artık hiç acımıyor nerdeyse.
uykunu tam alamadığın içinde asabiyet oluyordur haliyle canım.ben şimdiye kadar sırt ağrısı yaşamadım ama alt tarafımın ağrısı da beni çok rahatsız ediyor gece dönerken onun ağrısına uyanıyorum. bugün kontrol hemde açlık tokluk şekerine bakılacaktı. tekrar söyledim doktora.bugün hafif bacaklarımda çekmede vardı.onuda deyince magnezyum yanında sonunda
Uykumu deliksiz uyurdum ben, şimdi parça parça uyumak geriyor galiba beni. Ağrılarda cabası tabi. Magnezyum bacak ağrılarıma iyi gelmişti benim. Sırtada iyi gelir inşallah. Sen ne zaman gidiceksin Sami Ulusa?