2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302

Amin canım şu saate kadar bulantım olmayıp şimdi olması ve agrımın olması canımı sıktı inş işe yarara ben de Çok sevindim düşmesine maşallah darısı bana

Kızlar cumartesı 13 haftalık olucam hala bulantılar tam gaz devam 12. Haftadan sonra gecer dedım ama yok bıtmek bılmıyor hala bulantısı devam eden varmı yada bulantısı olupta gecen
Merhaba o devam eden benim 13+6 oluyorum yarınhatta son 1 haftadır kusma eklendi hiç kusmamıştım şimdiye kadar ve anladım ki herkesin gebeliği bammbaşka geçmeyedebilir diye kendimi alıştırıyorum ama dün midemde hiçbi şey yok sadece su içmiştim safi su kustum bi iyi bi kötü idare ediyorum bugün gaviscon şurup içtim şimdiye kadar iyiyim tavsiye ederim prilam içip yine de kusmuştum dün onu tavsiye etmem

Doktorun doğru söylemiş seninki enfeksiyon olarak bile tabir edilmeyebilir benim 95 ten 6ya indiyse ohoooBenim de kusma yeni eklendi ben strese bağlıyorum üç gün çok mutsuzdum kusmaya başladım Ağrılar da rahim ağrısı olabilir bilmiyorum dayanılmaz olduğunda görün ihmal etme ama ben doktordur hastanedir tahlildir sonuçtur bizi strese sokuyor diye düşünüyorum

Kasık agrısı değil benim ki ama çok değişik afedersiniz ama idrarımın geçtiği damarların zonklaması gibi yani tıkanıklık falan mı oldu acaba tarifte edemiyorum başka ne olabilir acaba aslında akıntımda cok değil farklı birşey belki de inş ciddi birşey değildir baya zonkluyor hiç geçmiyor bebişe zararı olmasında Allah korusun tek korkum o

Kızlar cumartesı 13 haftalık olucam hala bulantılar tam gaz devam 12. Haftadan sonra gecer dedım ama yok bıtmek bılmıyor hala bulantısı devam eden varmı yada bulantısı olupta gecen
Benim bugün 13+4 oldu ama bulantılarda maalesef bir azalma yok çok yoruldum çok yıprandım sabrediyorum ama geçmek bilmiyor.. 6. Haftadan beri toplasam 3-4 kez tok yatmisimdir.. Her gece yatmadan iki adet prilam içiyorum gün içinde de içiyorum ama yok olmuyor icmezsem daha da kötü oluyorum..

Amin canım şu saate kadar bulantım olmayıp şimdi olması ve agrımın olması canımı sıktı inş işe yarara ben de Çok sevindim düşmesine maşallah darısı bana
Ben de öyle dedim kusmadım kusmadım bu ne şimdi diye çok canım sıkıldı İnan yarayacak iyi düşün iyi olacak

Sen burada yazılanlardan etkilenmiş olabilir misin? İdrar yolu enfeksiyonu vs konuştuk yazdık belki de gerçekten psikolojik çünkü lökositin çok normal maşallah

Sen burada yazılanlardan etkilenmiş olabilir misin? İdrar yolu enfeksiyonu vs konuştuk yazdık belki de gerçekten psikolojik çünkü lökositin çok normal maşallah
Ben çok evhamlıyımdırburda troid şeker enfeksiyon konuşuldu ya dün gittim doktoruma hocam ben evhamlıyım birazda bulantım ve ağrım da var idrarada diğerlerine de bakalım dedim güldü tamam dedi troidlerimde şekerimde sorun yok şükür onlarla ilgili şikayetimde yoktu kontrol amaçlı etkilenmişimdir ama canımı yakan rahimde ağrım var wcye gidemiyorum o acıdan inş sadece psikolojiktir Şase iyi gelir inş, bu arada ne tatlısın teşekkür ediyorum pozitif yorumların ve enerjin için

Kızlar merhaba tekrardan. 11+2 yim. Aşırı baş ağrısı gaz problemi yaşıyorum. Migrenim vardı normalde. Şuan sürekli ağrı içerisindeyim başımı taşıyamıyorum. Var mı benim gibi olan. Neler yaptınız baş ağrınız ne zaman dindi. Çok kötü bi haldeyim. Kalkamıyorum ayağa sürekli yatıyorum.

Canimm munurali ben 6 haftalikken almistim cok ise yaradi sikma canini Rabbimin adiyla bi sikintin kalmayacakson bir bardak suyla karistie ic ve sabaha kadar wc ye gitmemeye calis ki soksun iltihabiagri da nirmal bende de oluyordu o zaman idrar yaptigim yerde damar cekilmesi veya batma tarzi agrilar..idrar yaparken yanmam da vardi hatta ama sukur gecti...bugun yine supheler uzerine gidip idrar verdim kultur...2 gune cikar dediler sonuc...bol.su ic ve gonluni ferah tut

Gözünüz aydın olsun brnde bugün gittim 11+4 kıza benziyor dedi belli değil dedi banada belli değilse neden benzetti ki acaba pek açıklamada yapmadı özele gidiyorum bu arada sizinki tam olarak kesin mi acaba
Bana 11+3te yüzde 51 kız dedi 12+6da yüzde 90 kız dedi canım.

Muhtemelen yarın sabah şaseyi içip uyandığında daha iyi olacaksın İnanılmaz ama bak benim düştüyse seninki kesin düşer Evham yapmayalım ama rutinlerimizi ihmal etmeyelim bence bana bir ders oldu ayda bir yaptırırım diye düşünüyorum Çok teşekkür ederim ben de konuşmaktan çok keyif alıyorum hislerimiz karşılıklı

Idrar testı yaptır enfeksıyon bakterı falan olmasın... bu belırtılerı ben yasamısdım ama yürürken batmada vardı sankı bısey batıyor gıbıydı

Bende cok yoruldum artık butun herseyı etkılıyor bu bulantılar yatsam yatamıyorum cıksam hava alsam desem cıkamıyorum... dogum sancılarına razıyım en azından gecıp bıtıyor ama bu bulantı 3 aydır hergun cekıyorum zorla yıyorum yedıgımde zehır oluyor,,,, oda azmıs gıbı 2 gundurde kabızlık cekıyorum

İştahla, rahatça bir şeyler yiyebilmeyi özledim gündüz iyiyim tamam azaldı artık diyorum akşam bulantıdan mahvoluyorum.. Kabızlık sıkıntısı bende de var ve bu durumu anlayamıyorum zaten çok az yiyebiliyorum neredeyse hiçbir şey doğru düzgün midemde kalmıyor ama yine de kabızlık çekiyorum.. Çözemedim bu işi..

Azcık rahat olabilsem keşke içeyim bakalım yarın ola hayrola evet damar çekmesi gibi batma gibi aynen Su da bol içiyorum ama arttırayım çok teşekkür ederim canım benim
Ay hadi inşEvham detay vallahi beynim yoruluyor herşeyde böyleyim beyin hep dolu yarın inş güzel enerjilerinizle daha iyi uyancam
Idrar testı yaptır enfeksıyon bakterı falan olmasın... bu belırtılerı ben yasamısdım ama yürürken batmada vardı sankı bısey batıyor gıbıydı
Yaptırdım canım benim tek kullanımlık şase verdi doktor kullancam bakalım çok ciddi birşey yok ama hafif başlangıç gibi enfeksiyon geçcek hayırlısıyla

Kendinizi sıcak tutun, özellikle ayaklarınızı. Hassas bir dönem havalarda malum bi açık bi kapalı insan şaşırıyor. Genelde bilekte esofman pant. tayt giydiğimizden ayaklar bilekler çok çabuk etkileniyor yani en azından bende öyle hemen kasıklarıma sancı yapar, idrar düzenimi bozar. Ayaklarınızı sıcak tutun :)

İnsallah oğluşunla senınle ılgılı guzel haberlerını beklıyoruz

Doktoruma danışarak sabah aç karna 2 kuru kayısı ve ılık su içip 20dk workout kardiyo yapıyorum, sonra kahvaltıdan 1 saat sonra koşu bandında orta-hızlı tempo ile 40-50 dk arası yürüyüş yapıyorum. Ortalama 300-320 kalori yakıyorum. Yoksa ben de baş edememeye başlamıştım kiloyla.

Merhaba arkadaslar bu aksam kasigimin tam ortasinda arada hareket ettikce damar cekilmesi gibi hafif aci bur his oluyor .sizinde oluyor mu?daha bugun ultrasonda baktim bebisime sukur iyiydi ama aksam boyle bisey olunca yine telaslandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…