Siz Antalyadami yaşıyorsunuz?Ben sorayım yarın ama gülüp geçer gbi geliyo
Anladım , bana burun kemiği mevzusu çıkınca düşünmedm artık
Yaa siz dr a sordunuz mu pekii
İlk kasigim da hissettiğim zamanlar sadece baş aşağı dönmüştü elime kasığımda geliyordu bı yerleri ama baskı yoktu kanalda degildi ,Şimdi kanala girdi artık baskı da var hareket ederken bı yoğunluk oluyor basınç gibiKızlar bebeğin hareketini kasığımda hissettim baya aşağıda acaba bu kanala girmiş mi demek? Bebeği kanala giren varsa nerde hissediyorsunuz?
Anladım canım benim baskı hala karnımın altında kasıklarda değil benimki daha girmemiştir o zamanİlk kasigim da hissettiğim zamanlar sadece baş aşağı dönmüştü elime kasığımda geliyordu bı yerleri ama baskı yoktu kanalda degildi ,Şimdi kanala girdi artık baskı da var hareket ederken bı yoğunluk oluyor basınç gibi
Ters döndüyse girmiş olabilir canimAnladım canım benim baskı hala karnımın altında kasıklarda değil benimki daha girmemiştir o zaman
Kızlar bebeğin hareketini kasığımda hissettim baya aşağıda acaba bu kanala girmiş mi demek? Bebeği kanala giren varsa nerde hissediyorsunuz?
Bnm yaklaşık 2 haftadır baskı kasıkta ağrı batması geçen hafta basınç gibi vardı girdi mi acep bnmdeİlk kasigim da hissettiğim zamanlar sadece baş aşağı dönmüştü elime kasığımda geliyordu bı yerleri ama baskı yoktu kanalda degildi ,Şimdi kanala girdi artık baskı da var hareket ederken bı yoğunluk oluyor basınç gibi
Hakkımızda hayırlısı olsun İnşAllah canımIyi canım şükür.Hakkında hayırlısı olsun bakalım. Bana da normal doğurabilirsin dedi bekliyom ben de keyfi isteyince gelsin diye.
Benim hissettiğim bu valla canım hemde 1 2 gündür böyle yeni yeni yerlestigini düşünüyorum, şuan da mesela tam kasik kemiklerime dayanan hafif bı baski hissediyorum,geçen hafta ters dönmüştü simdi daha farklı bı baski var, ama karnım inmedi henüz halen top gibi o yüzden sizin de heran yerleşmiş olabilir, bide sonuçta onun orda da alacağı bir yol var açılma ne hızla olacak onu bebiş belirleyecekBnm yaklaşık 2 haftadır baskı kasıkta ağrı batması geçen hafta basınç gibi vardı girdi mi acep bnmde
Ya bnm sezeryan olcak sorun olmaz da merak ediyorumBenim hissettiğim bu valla canım hemde 1 2 gündür böyle yeni yeni yerlestigini düşünüyorum, şuan da mesela tam kasik kemiklerime dayanan hafif bı baski hissediyorum,geçen hafta ters dönmüştü simdi daha farklı bı baski var, ama karnım inmedi henüz halen top gibi o yüzden sizin de heran yerleşmiş olabilir, bide sonuçta onun orda da alacağı bir yol var açılma ne hızla olacak onu bebiş belirleyecek
Yaa kiz mi belki naz yapıyordur anasinaYa bnm sezeryan olcak sorun olmaz da merak ediyorumaman 1 aydır kafa aşagıda bu mıymıytı diyom gülüyonuz ağır iş yapıyor ayyy hiç sevmem mıy mıy
Kız evet aman pek nazlı bana değil babasına yapsın hiç sevmem Naz niyazYaa kiz mi belki naz yapıyordur anasinabenim ki oğlan hızlı cikti daha cuma günü ters döndüğünü öğrendim bugün kanalda
Ayy bende hiç nazlı değilim eşimi nazlamaktan bikmisim balık burcuKız evet aman pek nazlı bana değil babasına yapsın hiç sevmem Naz niyazkendimde olmadığım için nazlı belki ondan yandım desene
Bende balık Burcuyum sanırım bnm köpekbalığı burcu dümdüzümAyy bende hiç nazlı değilim eşimi nazlamaktan bikmisim balık burcubari bu bana çekmiş
Benimki 20li haftalardan beri hep baş aşağı duruyor canım geçen hafta girmemişti bakalım cuma ne dicekTers döndüyse girmiş olabilir canim
Senin randevu kaçta bnm 10:30Benimki 20li haftalardan beri hep baş aşağı duruyor canım geçen hafta girmemişti bakalım cuma ne dicek
Cuma öğreniriz ikimiz deBnm yaklaşık 2 haftadır baskı kasıkta ağrı batması geçen hafta basınç gibi vardı girdi mi acep bnmde
10:45 bizimki de senden sonra benSenin randevu kaçta bnm 10:30
Hahaaa ciddi mi getirimCuma öğreniriz ikimiz demezurayı unutma beybi göbeeemi ölçtürücem sana
Bende balık Burcuyum sanırım bnm köpekbalığı burcu dümdüzümhiç nazlı değilim bnm eşim nazlıdır boğa burcu tam tersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?