2021 Aralık Anneleri

Kızlar bebeğin hareketini kasığımda hissettim baya aşağıda acaba bu kanala girmiş mi demek? Bebeği kanala giren varsa nerde hissediyorsunuz?

Kızlar bebeğin hareketini kasığımda hissettim baya aşağıda acaba bu kanala girmiş mi demek? Bebeği kanala giren varsa nerde hissediyorsunuz?
İlk kasigim da hissettiğim zamanlar sadece baş aşağı dönmüştü elime kasığımda geliyordu bı yerleri ama baskı yoktu kanalda degildi ,Şimdi kanala girdi artık baskı da var hareket ederken bı yoğunluk oluyor basınç gibi

Anladım canım benim baskı hala karnımın altında kasıklarda değil benimki daha girmemiştir o zaman

Bnm yaklaşık 2 haftadır baskı kasıkta ağrı batması geçen hafta basınç gibi vardı girdi mi acep bnmde

Bnm yaklaşık 2 haftadır baskı kasıkta ağrı batması geçen hafta basınç gibi vardı girdi mi acep bnmde
Benim hissettiğim bu valla canım hemde 1 2 gündür böyle yeni yeni yerlestigini düşünüyorum, şuan da mesela tam kasik kemiklerime dayanan hafif bı baski hissediyorum,geçen hafta ters dönmüştü simdi daha farklı bı baski var, ama karnım inmedi henüz halen top gibi o yüzden sizin de heran yerleşmiş olabilir, bide sonuçta onun orda da alacağı bir yol var açılma ne hızla olacak onu bebiş belirleyecek

Ya bnm sezeryan olcak sorun olmaz da merak ediyorum aman 1 aydır kafa aşagıda bu mıymıytı diyom gülüyonuz ağır iş yapıyor ayyy hiç sevmem mıy mıy

Ya bnm sezeryan olcak sorun olmaz da merak ediyorum aman 1 aydır kafa aşagıda bu mıymıytı diyom gülüyonuz ağır iş yapıyor ayyy hiç sevmem mıy mıy
Yaa kiz mi belki naz yapıyordur anasina benim ki oğlan hızlı cikti daha cuma günü ters döndüğünü öğrendim bugün kanalda

Yaa kiz mi belki naz yapıyordur anasina benim ki oğlan hızlı cikti daha cuma günü ters döndüğünü öğrendim bugün kanalda
Kız evet aman pek nazlı bana değil babasına yapsın hiç sevmem Naz niyaz kendimde olmadığım için nazlı belki ondan yandım desene

Ayy bende hiç nazlı değilim eşimi nazlamaktan bikmisim balık burcu bari bu bana çekmiş
Bende balık Burcuyum sanırım bnm köpekbalığı burcu dümdüzüm hiç nazlı değilim bnm eşim nazlıdır boğa burcu tam tersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…