- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Yatma bence sen daha fazlaTeşekkür ederimYatarken hinlik geldi aklıma
İyi temizlemiyorumDuş alıcan yeter zırt pırt musluk olmaz zaten ped var süt akıcak o ara bakım yapar
Bi yerden verirken bi yerden kısıcan kural buİyi temizlemiyorum
2 açıdan çelişkiliyiz ama
Mesela cildine değmesin diye ütü yapıyorsun ama ağzına girecek göğsü temizletmiylrsun bana
Ben de ütüden bi şey olmaz alışsın mikroba deyip sonra illa göğsümü sileceğim temiz olsun diyorum
Felç oldum sanıyorum uykudan uyanınca yataktan inmek sanki zulüm, ilk kalkınca çok ağrıyor yürüdükçe düzeliyorçatı kemiklerim çok ağrır oldu.yürürken çok acıyor. sizinde öyle mi?
Fıs fıslı kaba kaynamış su koyacağımBi yerden verirken bi yerden kısıcan kural bu
Akışa bırak ılık suyla temizlersin zaten ter basıyor duş alınır yeter diye şeyy ettim
Bak keyfineFıs fıslı kaba kaynamış su koyacağım
Öncesinde bi fıslatır, siler öyle emziririm (emziremedi belki de) diye hayal etmiştim
Ama sen bozdun
Annemin evinde 3 haftada 5 kilo altmışlığım var deyip kapatıyorum konuyu10 günde 2 kg almışlığım var
Canım Bnde almıştım başlarda sertti yapısı. Dolaba koymadım dışarıda tutuyorum uzun zamandır 2 3 gün oldu sürmeye başlayalı artik. Az da olsa biraz yumuşamış yapısı.Ay bi baksana
Seninki de vazelin gibi sert yapılı mı
Aa bizimki arabadaydıCanım Bnde almıştım başlarda sertti yapısı. Dolaba koymadım dışarıda tutuyorum uzun zamandır 2 3 gün oldu sürmeye başlayalı artik. Az da olsa biraz yumuşamış yapısı.
Bence kesin nişanin geldi ay ya agrin falan var miRüyamda suyum gelmişti. Eşim panikle hasyaneye gitmeye çalışıyo diyorum sakin ol. Hemen bi sey olmaz korkma filan diye onu sakinlestirmeye çalışıyorum
Uyandığımda da yeşilimsi leke gelmisti biraz katı. Galiba azcık nişanım geldi bi günde enfeksiyon olmadıysam. Bana az geldi yani normali ne kadar oluyor bilmiyorum ama daha çok olmalıydı bence.Neyse ki sakinim kontrol var bugün soracam doktora.
Herkes kabız ben on dakikada 2 kez wc gittim. Daha da gidecem galiba.
Olabilir ama çok bir yumuşama beklemeAa bizimki arabadaydı
Hava soğuk diye acaba ı yüzden mi öyle oldu
Şu an aydınlandım resmen
Umarım öyledir
Taş gibi kaskatı kalmasın da gerisini hallederim benceOlabilir ama çok bir yumuşama beklemesürülebiliyor en azindan
Ayy benim de hayalim saçlarımla uğraşmakBoyanır heralde 40ım çıksın uçarak gitçem
Bi de bn 2 ay sonra spiral taktırmaya gitçem o zmn ağda yaparım
Bende şüphelendim Merve’den okumuştum Doğumdan hemen önce sık tuvalete çıkılıyormuş felan inşallah hayırlısı olurBence kesin nişanin geldi ay ya agrin falan var mi
Ah benim saç planım yaza kaldı, memlekete gidicem kızımı kardeşlerime bırakıp oradaki kuaförümde bekar günlerimi yad ede ede boyatacam saçımıAyy benim de hayalim saçlarımla uğraşmak40ım çıksın çocuğu bırakcam sütümü sağcam sabahtan akşama kadar kuaförde durcam normalde 6 ayda 1 röfle yaptırıyordum en son şubatta yaptırdım çingene gibi dolanıyorum bir de klasik yeni doğuran anne kafası kısacık kestircem saçımı
Gerilik yoksa bakmaya gerek yok bence canim yada çocuk kanala geç girer zaten aşağı yukarı doğacağı kilo bellidir yine sorun olmaz, zaten hep diyolar ya son haftalarda ultrason değerleri pek sağlıklı olmaz diye belki de bundan dolayidirAfiyet olsun löp löp et olmasın
Gümüş kapal ihtiyaç olmadan alın diyorlar yarayı engellediği için, ucuzlarından bi tane al bence kesinlikle. Gögüs ucu hassasken krem sürmek bi yana bi yere değsin bile istemiiicez
Gördüm paylaştığım ekran görüntüsünü, yine günahını almışım doktorlarıno zaman son haftalarda herkesin doppler çektirmesi gerekir ama ya nasıl anlıcaz beslenip beslenemediklerini başka türlü
Hahah evet ödem de çok yüksek ihtimal bu haftalarda artık
Bn kesimi hamilelikte yaptım iyi ki yapmışımAyy benim de hayalim saçlarımla uğraşmak40ım çıksın çocuğu bırakcam sütümü sağcam sabahtan akşama kadar kuaförde durcam normalde 6 ayda 1 röfle yaptırıyordum en son şubatta yaptırdım çingene gibi dolanıyorum bir de klasik yeni doğuran anne kafası kısacık kestircem saçımı
Cocuklar da hasta ya kendime bakamıyorum ki zatenYatma bence sen daha fazla
Bende kestirecektim aslında annemle kayınvalidem klasik hurafeyi söyleyip kestirtmedilerBn kesimi hamilelikte yaptım iyi ki yapmışım
Bn de aylık boyardım gerçi kendim boyuyordum kuaför hep batırır daama şimdi dipler fena çıktı mecburen kuaföre
Bn diyorum doğurunca 30.000 bakımına gircem sende öyle yapBende kestirecektim aslında annemle kayınvalidem klasik hurafeyi söyleyip kestirtmedilerbelime kadar uzadı saçak saçak bakımsız öfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?