2021 Aralık Anneleri

Duş alıcan yeter zırt pırt musluk olmaz zaten ped var süt akıcak o ara bakım yapar
İyi temizlemiyorum

2 açıdan çelişkiliyiz ama
Mesela cildine değmesin diye ütü yapıyorsun ama ağzına girecek göğsü temizletmiylrsun bana
Ben de ütüden bi şey olmaz alışsın mikroba deyip sonra illa göğsümü sileceğim temiz olsun diyorum

Bi yerden verirken bi yerden kısıcan kural bu
Akışa bırak ılık suyla temizlersin zaten ter basıyor duş alınır yeter diye şeyy ettim

Bi yerden verirken bi yerden kısıcan kural bu
Akışa bırak ılık suyla temizlersin zaten ter basıyor duş alınır yeter diye şeyy ettim
Fıs fıslı kaba kaynamış su koyacağım
Öncesinde bi fıslatır, siler öyle emziririm (emziremedi belki de ) diye hayal etmiştim
Ama sen bozdun

Canım Bnde almıştım başlarda sertti yapısı. Dolaba koymadım dışarıda tutuyorum uzun zamandır 2 3 gün oldu sürmeye başlayalı artik. Az da olsa biraz yumuşamış yapısı.
Aa bizimki arabadaydı
Hava soğuk diye acaba ı yüzden mi öyle oldu
Şu an aydınlandım resmen
Umarım öyledir

Bence kesin nişanin geldi ay ya agrin falan var mi

Boyanır heralde 40ım çıksın uçarak gitçem
Bi de bn 2 ay sonra spiral taktırmaya gitçem o zmn ağda yaparım
Ayy benim de hayalim saçlarımla uğraşmak 40ım çıksın çocuğu bırakcam sütümü sağcam sabahtan akşama kadar kuaförde durcam normalde 6 ayda 1 röfle yaptırıyordum en son şubatta yaptırdım çingene gibi dolanıyorum bir de klasik yeni doğuran anne kafası kısacık kestircem saçımı

Ah benim saç planım yaza kaldı, memlekete gidicem kızımı kardeşlerime bırakıp oradaki kuaförümde bekar günlerimi yad ede ede boyatacam saçımı

Gerilik yoksa bakmaya gerek yok bence canim yada çocuk kanala geç girer zaten aşağı yukarı doğacağı kilo bellidir yine sorun olmaz, zaten hep diyolar ya son haftalarda ultrason değerleri pek sağlıklı olmaz diye belki de bundan dolayidir

Bn kesimi hamilelikte yaptım iyi ki yapmışım
Bn de aylık boyardım gerçi kendim boyuyordum kuaför hep batırır da ama şimdi dipler fena çıktı mecburen kuaföre

Bn kesimi hamilelikte yaptım iyi ki yapmışım
Bn de aylık boyardım gerçi kendim boyuyordum kuaför hep batırır da ama şimdi dipler fena çıktı mecburen kuaföre
Bende kestirecektim aslında annemle kayınvalidem klasik hurafeyi söyleyip kestirtmediler belime kadar uzadı saçak saçak bakımsız öfff

Bende kestirecektim aslında annemle kayınvalidem klasik hurafeyi söyleyip kestirtmediler belime kadar uzadı saçak saçak bakımsız öfff
Bn diyorum doğurunca 30.000 bakımına gircem sende öyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…