- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Geçmiş olsunCocuklar da hasta ya kendime bakamıyorum ki zatenSabahın köründe yazmaya başlıyorsunuz daha öğlen olmadan ne çok yazmışsınız okumadan da duramıyorum
Aynen aynenBn diyorum doğurunca 30.000 bakımına gircem sende öyle yap
Ben sanırim kafayı yiyip isediklerimi de aa suyum geldi saycam artıkmerve canim doguruyonmu bugun yoksa nisanin da gelmis bakkk
Artik gelebilir vaktin geldi cnmm her anBen sanırim kafayı yiyip isediklerimi de aa suyum geldi saycam artık
Sabrediyom bee ben de doğururum elbet.
Ben kullanıyorum Lansonih krem cnm. Havalar soğuduğu için katılaşmış biraz ama önceki gebeliğimde faydasını gördüğüm için kullanıyorumBen alıyor gibiyim sanki bu ara
Haftada birer birer gidiyorum
İnşallah 2 haftam vardır
İİçinizde lansinoh göğüs kremi alan yok mu??
Bi de bu çocuk delirdi 2 gündür
Karnımdan dışarı çıkmaya çalışıyor resmen
Doktora söylemem gerekmiyor di mi?
Bi de alttan çıkacak gibi sanki
Sürekli alt kısımda bi irkilme durumu var
Sakin olBen sanırim kafayı yiyip isediklerimi de aa suyum geldi saycam artık
Sabrediyom bee ben de doğururum elbet.
Nasip yaSakin ol
İnşallah hayırlısıyla doğum olsun
Allah mı söyletti ne 21 de doğurmayasın
Mantıklı buldum ve ikna oldumGerilik yoksa bakmaya gerek yok bence canim yada çocuk kanala geç girer zaten aşağı yukarı doğacağı kilo bellidir yine sorun olmaz, zaten hep diyolar ya son haftalarda ultrason değerleri pek sağlıklı olmaz diye belki de bundan dolayidir
Ne zmn kontrol Merve cim. Pusulalar sana çevrildi valla. Senden haber bekliyozNasip ya
1 saat sonra canım.Ne zmn kontrol Merve cim. Pusulalar sana çevrildi valla. Senden haber bekliyoz
Sağol canımGeçmiş olsun
Yaaa biz erkenci uyku tutmayınca napcaz
Ben hamileyken 3 kere kestirdim çok hızlı uzuyor bu dönemdeBen hamileyken kestiremedim
Korktum hurafelerden
Bnm o kadar geç uzar ki yılda 3-5 cm anca düşün hamileyken bile uzamadı öyle aman aman senin ki maşallahh ne güzelBen hamileyken 3 kere kestirdim çok hızlı uzuyor bu dönemde
Tarih belli olunca heyecan bastı ya, ne değişik bir duyguymuşAyyyy teker teker doğurmaya başladık
Kucağına alınca da ayrı heyecanTarih belli olunca heyecan bastı ya, ne değişik bir duyguymuş
Ben oyleyim. Doktor magnezyuma devam et dedi. Benim icesim gelmiyorçatı kemiklerim çok ağrır oldu.yürürken çok acıyor. sizinde öyle mi?
Lohusalıkta bi yıkım yaşayacağım ama belli ki sağlık olsunBnm o kadar geç uzar ki yılda 3-5 cm anca düşün hamileyken bile uzamadı öyle aman aman senin ki maşallahh ne güzel
Decavit verdi mi dr sana doğumdan sonra 3-4 ay o vitamini devam etmek gerekirmişLohusalıkta bi yıkım yaşayacağım ama belli ki sağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?