2021 Aralık Anneleri

Ben de pztsi gideyim diyorum cnm sezeryan yeri morarmis baska iste yatip kalkmakta zorlaniyorum yurume oturma daha iyiyim sen nasilsin cnmm
Ya niye morarmış ki dikkat et
Bnde hafif yanma var yatıp kalkma bnmde zorluyor daha dr dedi 1 haftaya iyileşirsin
Oturma yürüme bnmde evet çok dolanmaktan belim ağrıyor bn bugün gittim hergün baticon la pansuman verdi bi daha 40 çıkınca gidicem

Ve bez konusunda bilgi vereyim bn prima premıum care 2 no almıştım iyi ki öyle almışım hafif bol belden bant ayarı yapıldığı için sorun olmuyor iyi ki almışım çok memnun kaldık
60 lı paketti 5. Günümüz 17 tane kalmış yarın yeni paket alınacak
Pampers Aqua care ıslak mendil almıştım çok memnun kaldım hastanede ve gece kullanıyorum Pamukları gündüz kullanıyorum çok güzeller

Hazırımdır heralde eşim ılık bi duş al kurabiye yapalım okuduğun yerlerdeki gibi diyor
Bi de bana dr demez mi aslında seni acil alacaktım çok telaşlı gözüküyordun o yüzden yarın dedim dedi saolsun kurabiye bi gün önceden yapacaktım unuttum bi de bn seni erkene almasam sen gece gelirdin dedi

Ben 1 numara da baya stokladım ya inşallah boşa gitmezler nolur gitmesinler

Benim her gece karnım belim ağrıyor ama hep gaz oluyor sonra
Zaten nstlerim hep dümdüz

Bi de ben litrelerce su içiyorum
Ama hiç tuvalete gitmiyorum öyle sık
Acaba o sular nereye gidiyor
Ciddi mi bn bi ara WC ye yatak atacaktım

Senin de karantina biran önce bitsin de doğur Artık beraber uykusuz geceler olmuş
Benim geceler hep uykusuz da siz doğurdujuz tabi
Gündeminiz doğmuş bebekler
Ben katılamıyorum
Söyleyecek çok şeyim yok

Doktor taa cumaya randevu verdi muayene içim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…