- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Ya niye morarmış ki dikkat etBen de pztsi gideyim diyorum cnm sezeryan yeri morarmis baska iste yatip kalkmakta zorlaniyorum yurume oturma daha iyiyim sen nasilsin cnmm
Doktorum haftasonu tatilindeKız bnm nst de ağrı çıkmış diyor baya ağrın var yoo dedimsende öyle olmayasın bi gitsen mi nst yapılır
Gelirse yaDoktorum haftasonu tatilindeBaşka bi acile gitmem gerekir ama boşa giderim gibi geliyor bekliyim daha sıklaşma yok
Bence yarın ya da ertesi günGelirse yadr tatildeyken
Aramızı fazla açma
Evet bncede başla anca yaparsınBence yarın ya da ertesi gün
Gideyim kurabiyeyi başlayayım hahaha
Bi de bana dr demez mi aslında seni acil alacaktım çok telaşlı gözüküyordun o yüzden yarın dedim dedi saolsunHazırımdır heralde eşim ılık bi duş al kurabiye yapalım okuduğun yerlerdeki gibi diyor
İşini biliyormuş doktorun ne güzel idare etmişBi de bana dr demez mi aslında seni acil alacaktım çok telaşlı gözüküyordun o yüzden yarın dedim dedi saolsunkurabiye bi gün önceden yapacaktım unuttum bi de bn seni erkene almasam sen gece gelirdin dedi
Benimki fake kesin yarın sabaha hiçbişeysiz uyanacağıma emin gibiyimHepiniz bir doğurmayın be
Brm sonra tek başıma ne yapacağım
he ya sormaİşini biliyormuş doktorun ne güzel idare etmiş
Ben 1 numara da baya stokladım ya inşallah boşa gitmezler nolur gitmesinlerVe bez konusunda bilgi vereyim bn prima premıum care 2 no almıştım iyi ki öyle almışım hafif bol belden bant ayarı yapıldığı için sorun olmuyor iyi ki almışım çok memnun kaldık
60 lı paketti 5. Günümüz 17 tane kalmış yarın yeni paket alınacak
Pampers Aqua care ıslak mendil almıştım çok memnun kaldım hastanede ve gece kullanıyorum Pamukları gündüz kullanıyorum çok güzeller
Senin de karantina biran önce bitsin de doğur ArtıkHepiniz bir doğurmayın be
Brm sonra tek başıma ne yapacağım
Benim her gece karnım belim ağrıyor ama hep gaz oluyor sonraBenimki fake kesin yarın sabaha hiçbişeysiz uyanacağıma emin gibiyim
Valla iyi ki 1 almamışım hiç sırıtmadıBen 1 numara da baya stokladım ya inşallah boşa gitmezler nolur gitmesinler
Ciddi mi bn bi ara WC ye yatak atacaktımBenim her gece karnım belim ağrıyor ama hep gaz oluyor sonra
Zaten nstlerim hep dümdüz
Bi de ben litrelerce su içiyorum
Ama hiç tuvalete gitmiyorum öyle sık
Acaba o sular nereye gidiyor
Aksi gibi de 2 gündür nasıl uykuluyum orda burda uyuyorum 9 aydır zombi gibiydim halbukiHe
he ya sorma
Geçen hafta taşıyamıyorum derken şimdi yanımdahadi doğur hep beraber uykusuz geceler
Benim geceler hep uykusuz da siz doğurdujuz tabiSenin de karantina biran önce bitsin de doğur Artıkberaber uykusuz geceler olmuş
Ne bileyim belki koronayla alakalıdırCiddi mi bn bi ara WC ye yatak atacaktım
Vücut su mu tutuyor acaba ödem hissediyor musunBenim her gece karnım belim ağrıyor ama hep gaz oluyor sonra
Zaten nstlerim hep dümdüz
Bi de ben litrelerce su içiyorum
Ama hiç tuvalete gitmiyorum öyle sık
Acaba o sular nereye gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?