- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
Bizde ateş yapmadı ama huzursuzluk yaptı sanırım aşı yerleri agrimisti kolunu hiç oynatmadiKızlar biz demin 2.ay aşılarını olduk bugün bizi neler bekliyor olabilir? Ateş, huysuzluk,uykusuzluk vs yapıyor mu ? asilari olanlar neler yaşadı? calpol aldım mor olandan ateşi olursa 6 saatte bir çay kaşığı ver dedi ebe
Ben de öyle yapayım o zaman canım şuan eve geldik uyuyor inşallah ateşi olmazBizde ateş yapmadı ama huzursuzluk yaptı sanırım aşı yerleri agrimisti kolunu hiç oynatmadi
Bir çay kaşığı calpol vermiştim ağrısını alıyor rahatlatıyor,inşallah sizde olmaz ama huzursuz olursa ver bence ateşi bekleme
Yarın soracağım doktora bakalım ne diyecekOlabilir bence
Ben kollarida sarıyorum uykuya dalınca acıyorum kollarınıKızlar kundak yapıyor musunuz? Yarım kundak uykuyu çok etkiliyor. Diğer türlü hiç uyumuyor.
Biz de dün yaptırdık 4 saat sonra falan sanırım ağrısı oldu normalde öyle ağlamaz çünkü. Calpol verdim sakinleşti akşam uyumadan önce de verdim gece rahat uyuduKızlar biz demin 2.ay aşılarını olduk bugün bizi neler bekliyor olabilir? Ateş, huysuzluk,uykusuzluk vs yapıyor mu ? asilari olanlar neler yaşadı? calpol aldım mor olandan ateşi olursa 6 saatte bir çay kaşığı ver dedi ebe
Bizim ateş çıkmadı ama ağrısı oldu gece calppl verdim bi kez iyi geçti gece.Kızlar biz demin 2.ay aşılarını olduk bugün bizi neler bekliyor olabilir? Ateş, huysuzluk,uykusuzluk vs yapıyor mu ? asilari olanlar neler yaşadı? calpol aldım mor olandan ateşi olursa 6 saatte bir çay kaşığı ver dedi ebe
Gazi oluncs kesinlikle benim bebede kusuyor emzirdikten sonra dik tut bi sure sonra uzandir gercekten cok ise yariyor oglumda besledigim gibi uzatiyordum heosini kusuyordu.birde saba zahmet dr bi sorarmisin calpoldan haric baskavagri kesici veremiyormuyuz parol, pedifen gibiYarın soracağım doktora bakalım ne diyecek
Yok yok gazını çıkarmadan aska yatırmıyorum benGazi oluncs kesinlikle benim bebede kusuyor emzirdikten sonra dik tut bi sure sonra uzandir gercekten cok ise yariyor oglumda besledigim gibi uzatiyordum heosini kusuyordu.birde saba zahmet dr bi sorarmisin calpoldan haric baskavagri kesici veremiyormuyuz parol, pedifen gibi
illa atese gerek yok o zaman çok huysuzlanirsa bi kasik vereyim diyorum ben de. inşallah sorunsuz atlatırız biz deBiz de dün yaptırdık 4 saat sonra falan sanırım ağrısı oldu normalde öyle ağlamaz çünkü. Calpol verdim sakinleşti akşam uyumadan önce de verdim gece rahat uyudu
Saat 11 gibi ateşi 37.5lara çıktı yarım ölçek verdim kıyafetlerini tek kata indirdim iyi geldi şimdi uyuyor
Oh maşallah bizimki de öyle geçer umarımBizim ateş çıkmadı ama ağrısı oldu gece calppl verdim bi kez iyi geçti gece.
Bizimki de sürekli çıkarıyor ama gazı da bitmiyor bi türlü ikinmaya ağlamaya devam ediyor sırtüstü yatmak ne mümkün zaten o yüzden hamak beşik aldık bakalım işe yarar umarımSabaha kadar yatiriom yarim saate kalkiyor birdaha cikariyor da aslinda ama surekli var:s
4.ay başlatıyolarmış onuKizlar erken dogan bebislerde ya da normal dogan bebislerde demire baslayan var mi aramizda?
Bizim yogun bakim doktoru yogun bakim bebeklerine erken basliyoruz bu ay baslayabiliriz demisti de ondan sorayim dedim4.ay başlatıyolarmış onu
Ooabilir kan alır bakar herhaldeBizim yogun bakim doktoru yogun bakim bebeklerine erken basliyoruz bu ay baslayabiliriz demisti de ondan sorayim dedim
Biz henüz baslamadik haftaya kontrolü var verir mi bilmiyorumKizlar erken dogan bebislerde ya da normal dogan bebislerde demire baslayan var mi aramizda?
Calpol benim cocuklarda tesir etmiyor.Yok yok gazını çıkarmadan aska yatırmıyorum ben
Ama gazdan epey sonra da kusmaua başladı
Önceden yoktu böyle bi şey ya ondan merak ettim
Aşısı da yaklaştı ya sorarım ağrı kesiciyi de
Calpol neden vermiyorsun peki?
Saglik ocagi 4.ay kontrolunde veriyor genel olarak. Bizim yogun b. Surecimizden dolay biz kullaniyoruz gunde 2kezBiz henüz baslamadik haftaya kontrolü var verir mi bilmiyorum
Bizde ateş olmadı. 2 gün çok fazla uyudu, sanki halsiz gibiydi. Bir de ağlarken içli içli ağlıyordu, canı acıyordu belki..Kızlar biz demin 2.ay aşılarını olduk bugün bizi neler bekliyor olabilir? Ateş, huysuzluk,uykusuzluk vs yapıyor mu ? asilari olanlar neler yaşadı? calpol aldım mor olandan ateşi olursa 6 saatte bir çay kaşığı ver dedi ebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?