2021 Aralık Anneleri

Bizde ateş yapmadı ama huzursuzluk yaptı sanırım aşı yerleri agrimisti kolunu hiç oynatmadi
Bir çay kaşığı calpol vermiştim ağrısını alıyor rahatlatıyor,inşallah sizde olmaz ama huzursuz olursa ver bence ateşi bekleme

Ben de öyle yapayım o zaman canım şuan eve geldik uyuyor inşallah ateşi olmaz

Biz de dün yaptırdık 4 saat sonra falan sanırım ağrısı oldu normalde öyle ağlamaz çünkü. Calpol verdim sakinleşti akşam uyumadan önce de verdim gece rahat uyudu
Saat 11 gibi ateşi 37.5lara çıktı yarım ölçek verdim kıyafetlerini tek kata indirdim iyi geldi şimdi uyuyor

Bizim ateş çıkmadı ama ağrısı oldu gece calppl verdim bi kez iyi geçti gece.

Yarın soracağım doktora bakalım ne diyecek
Gazi oluncs kesinlikle benim bebede kusuyor emzirdikten sonra dik tut bi sure sonra uzandir gercekten cok ise yariyor oglumda besledigim gibi uzatiyordum heosini kusuyordu.birde saba zahmet dr bi sorarmisin calpoldan haric baskavagri kesici veremiyormuyuz parol, pedifen gibi

Yok yok gazını çıkarmadan aska yatırmıyorum ben
Ama gazdan epey sonra da kusmaua başladı
Önceden yoktu böyle bi şey ya ondan merak ettim

Aşısı da yaklaştı ya sorarım ağrı kesiciyi de
Calpol neden vermiyorsun peki?

illa atese gerek yok o zaman çok huysuzlanirsa bi kasik vereyim diyorum ben de. inşallah sorunsuz atlatırız biz de

Kizlar erken dogan bebislerde ya da normal dogan bebislerde demire baslayan var mi aramizda?

Calpol benim cocuklarda tesir etmiyor.

Bizde ateş olmadı. 2 gün çok fazla uyudu, sanki halsiz gibiydi. Bir de ağlarken içli içli ağlıyordu, canı acıyordu belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…