- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Ben içtim hepsi içiliyo çok arttırıyo bence.Bu iceceklerden alip icen var mi zarari var mi acaba ve hepsi mi iciliyor bir seferde acabasut artirici olarak neler yapiyorsunuz
Bn bundan değilde meyveli vardı e bebekte ondan arada içiyorum güzel arttırıyorBu iceceklerden alip icen var mi zarari var mi acaba ve hepsi mi iciliyor bir seferde acabasut artirici olarak neler yapiyorsunuz
Kabuslu gecelerRüyamda bebişkoma kediler saldırıyordu kedi görünce tüylerim dikeliyor artık
Ben içtim hepsi içiliyo çok arttırıyo bence.
O zaman arada alip iceyim ben de gaz falan yapti mi hic bebisteBn bundan değilde meyveli vardı e bebekte ondan arada içiyorum güzel arttırıyor
Diyetisyene baslayana kadar içtim bende süt arttırıyor ama aşırı kaloriliymisBu iceceklerden alip icen var mi zarari var mi acaba ve hepsi mi iciliyor bir seferde acabasut artirici olarak neler yapiyorsunuz
Bizimkine yapmadı gazO zaman arada alip iceyim ben de gaz falan yapti mi hic bebiste
Bence yapmadı.O zaman arada alip iceyim ben de gaz falan yapti mi hic bebiste
36.haftada boyamistim organik boyaylaKızlar emzirirken saçını boyayan var mı?
Gazlı olduğu için anlamadımO zaman arada alip iceyim ben de gaz falan yapti mi hic bebiste
Nasıl gidiyor diyetisyen kg vermeye başladın mıDiyetisyene baslayana kadar içtim bende süt arttırıyor ama aşırı kaloriliymis
Süt arttırmak için su (en az 3 litre) baklagil salatası (özellikle bulgur ) badem kimyon çayı arada nadiren rezene tuketiyorum kuru incir tahin de arttırıyor
Bnde sanırım 6. Ayı beklicem36.haftada boyamistim organik boyayla
Şimdi de istiyorum ama cesaret edemiyorum 6. Ayi bekleyeceğim sanırım
Kabuklaniyordu 2 3 kere nemlendirici sürdüm geçti.Sizin bebeklerinde kulak arkası kabulaniyor mu acaba alerji belirtisi mi
Baklagiller gaz yapiyor diye yemiyorum hic baharat, kuruyemis,tahin vs. alerji dolayisiyla tuketemiyorum boyle gid3rs3 sutum bitecek dogruduzgun birsey yiyemedigim icin bunlari gordum ebebekte ben de bir de humana cayi vardi o nasil acabaDiyetisyene baslayana kadar içtim bende süt arttırıyor ama aşırı kaloriliymis
Süt arttırmak için su (en az 3 litre) baklagil salatası (özellikle bulgur ) badem kimyon çayı arada nadiren rezene tuketiyorum kuru incir tahin de arttırıyor
Bence yapmadı.
Humana cayi nasil acaba o da artiriyormu ki onda da bir sut sekeri ilaveli varmis gece yatarken tuketiliyormus bir de normal seker ilavesiz olan varmis hangisi ii acabaGazlı olduğu için anlamadım
Diyetisyene baslayana kadar içtim bende süt arttırıyor ama aşırı kaloriliymis
Kac kg fazlaniz var herkes cocuk buyudukce kosturdukca gider diyo benim dw suan hamile kaldigim kilonun 5 6kg fazlasi varNasıl gidiyor diyetisyen kg vermeye başladın mı
Bnde 3. Ay başlıcam
Onu bilmiyorum ben. Arada reze içiyorum.Humana cayi nasil acaba o da artiriyormu ki onda da bir sut sekeri ilaveli varmis gece yatarken tuketiliyormus bir de normal seker ilavesiz olan varmis hangisi ii acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?