2021 Aralık Anneleri

Bu iceceklerden alip icen var mi zarari var mi acaba ve hepsi mi iciliyor bir seferde acaba sut artirici olarak neler yapiyorsunuz

Eklentiler

• Screenshot_20220212-110529_Chrome.webp
    29 KB · Görüntüleme: 33
Bu iceceklerden alip icen var mi zarari var mi acaba ve hepsi mi iciliyor bir seferde acaba sut artirici olarak neler yapiyorsunuz
Bn bundan değilde meyveli vardı e bebekte ondan arada içiyorum güzel arttırıyor

Diyetisyene baslayana kadar içtim bende süt arttırıyor ama aşırı kaloriliymis
Süt arttırmak için su (en az 3 litre) baklagil salatası (özellikle bulgur ) badem kimyon çayı arada nadiren rezene tuketiyorum kuru incir tahin de arttırıyor

Nasıl gidiyor diyetisyen kg vermeye başladın mı
Bnde 3. Ay başlıcam

Baklagiller gaz yapiyor diye yemiyorum hic baharat, kuruyemis,tahin vs. alerji dolayisiyla tuketemiyorum boyle gid3rs3 sutum bitecek dogruduzgun birsey yiyemedigim icin bunlari gordum ebebekte ben de bir de humana cayi vardi o nasil acaba

Nasıl gidiyor diyetisyen kg vermeye başladın mı
Bnde 3. Ay başlıcam
Kac kg fazlaniz var herkes cocuk buyudukce kosturdukca gider diyo benim dw suan hamile kaldigim kilonun 5 6kg fazlasi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…