- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
Evet ellerini tanıma dönemine girdilerSizin bebeler de ellerini yiyor mu?1 haftadır ellerini ağzına tepiyor, tok da olsa yapıyor. Emzirip yatıyorum, yarım saat olmadan elini yiye yiye ağlıyor
dur daha ayaklara sıra gelecekSizin bebeler de ellerini yiyor mu?1 haftadır ellerini ağzına tepiyor, tok da olsa yapıyor. Emzirip yatıyorum, yarım saat olmadan elini yiye yiye ağlıyor
Peki neye alerjisi varmış basıl anladılar?Öksürük dışında hepsi var bizde, hapşırdık da baba covitti bu hafta ondan sonra başladı. Diğerleri için gittim alerji dediler canım.
Gece bi uyanıyorum, kalkmış şap şap elleri emiyo. Acıyom acıkmış deyip emzirmeye alıyorum, bas bas bağırıyor almıyor. Dedim merhametten maraz doğar dedikleridur daha ayaklara sıra gelecekbnm ki kucağımda gaz çıkartmaya çalışıyorken omzumu emiyor
Sit ürünleri diyeti verdi ama ben kendim yediğimde dokunduğunu hissettiğim şeyleri de kestim mesela bal yedim poposu pişti, ya da kuruyemiş yedim mukuslu kaka yaptı, onları da yemiyorum. Sen bulacaksın işin özeti. Testte çıkmıyor çok küçükken.Peki neye alerjisi varmış basıl anladılar?
Merhaba üzerinden zaman geçmiş ama umarım görürsünüz. Nasıl kullandınız Donaxyl’i ? Ben çok zorlanıyorum gebeyim bebişime bir şey olacak diye korkuyorum Allah korusun. Çok can acıtıyor meret.Ben de kullandım 36.haftada.Hafif enfeksıyon oldugu için doktorum verdi.6 gün her gece bir tane kullandım.
Evet benimki de 3-4 haftadır ellerini keşfetti, sürekli emiyor. Açken de emiyor tokken de. Tükürük bezleri gelişmeye yeni başlıyormuş diye sürekli ağzına doluyormuş o da onu fark edip elleriyle hissetmeye çalışıyormuş, ağzımdakiler ney der gibi. Bu kez de ellerini hissedip onu kullanmayı keşfetmek hoşuna gidiyormuş ve ikisini bu şekilde kombin edip kullanıyorlarmış.Sizin bebeler de ellerini yiyor mu?1 haftadır ellerini ağzına tepiyor, tok da olsa yapıyor. Emzirip yatıyorum, yarım saat olmadan elini yiye yiye ağlıyor
Bizimki de tok olsa bile şapır şupur yaliyor eliniSizin bebeler de ellerini yiyor mu?1 haftadır ellerini ağzına tepiyor, tok da olsa yapıyor. Emzirip yatıyorum, yarım saat olmadan elini yiye yiye ağlıyor
Evet yeni basladi ellerini keşfediyorlar herhaldeSizin bebeler de ellerini yiyor mu?1 haftadır ellerini ağzına tepiyor, tok da olsa yapıyor. Emzirip yatıyorum, yarım saat olmadan elini yiye yiye ağlıyor
Aynen suan oyle mesela memeyi emmiyir eliniGece bi uyanıyorum, kalkmış şap şap elleri emiyo. Acıyom acıkmış deyip emzirmeye alıyorum, bas bas bağırıyor almıyor. Dedim merhametten maraz doğar dedikleri
Benimde en çok merak ettğim şey şu an göz rengi babası kahverengi ben yeşil-mavi arası şu an lacivert oğluşumun gözleri kardeşimde sarışın renkli gözlü inşallah dayısına benzerKızlar bebislerin göz rengi ne durumda dönen değişen oldu mu ? Bizimki lacivertti suan gri maviye döndü. Babası mavi gözlü ben kahverengi ne olacak merak ediyorumbu arada her gören babasının kopyası diyor her şeyini ondan almış yani inşallah göz de dahildir
Ben içtim ilk zamanlar sütümü getirdi çok az geliyordu ama şimdi oğluşum emmediği için sütüm yine azalmaya başladıBu iceceklerden alip icen var mi zarari var mi acaba ve hepsi mi iciliyor bir seferde acabasut artirici olarak neler yapiyorsunuz
Evet benimki de 3-4 haftadır ellerini keşfetti, sürekli emiyor. Açken de emiyor tokken de. Tükürük bezleri gelişmeye yeni başlıyormuş diye sürekli ağzına doluyormuş o da onu fark edip elleriyle hissetmeye çalışıyormuş, ağzımdakiler ney der gibi. Bu kez de ellerini hissedip onu kullanmayı keşfetmek hoşuna gidiyormuş ve ikisini bu şekilde kombin edip kullanıyorlarmış.
Bizimki de tok olsa bile şapır şupur yaliyor elini
Emsin bakalım beni emmeyince diyorum öyle elini yersin boş boş hadi kaybettin şansını deyip kapatıyom memeyiAynen suan oyle mesela memeyi emmiyir eliniaman kendi bilir memeyi yakalayacakmis gibi yapip kafasini geri cekiyor bunu surekli yapiyor istemediginde
Ben de oyle zirliyor memede sen bikirsin uyu ozaman diyorum salliyorunEmsin bakalım beni emmeyince diyorum öyle elini yersin boş boş hadi kaybettin şansını deyip kapatıyom memeyi
Bie kaç gündür uyuyo kucakta. Ben de yeter ki uyusun diye birakmıyorum. Bırakınca kahırla ağlıyo sanki.Kızlar sizin bebeler gündüz uyuyor mu? Benimki sabah 8 de uyanıyor sonra akşam 5 e kadar uyumuyor uyusa bile 10 dk
Ben de dun 1tane ictim tadi guzel ama tansiyonumu dusurdu sankiBen içtim ilk zamanlar sütümü getirdi çok az geliyordu ama şimdi oğluşum emmediği için sütüm yine azalmaya başladı
Ya masallah ama benimki sadece karni aciktiginda uyaniyo, sutunu iciyo, yarim saat donencesine falan bakiyo ben biraz konusup sohbet ediyorum sonra pit tekrar uyuyo. Ne zaman uyanik kalicak diye bakiyorum ben deKızlar sizin bebeler gündüz uyuyor mu? Benimki sabah 8 de uyanıyor sonra akşam 5 e kadar uyumuyor uyusa bile 10 dk
MaşallahYa masallah ama benimki sadece karni aciktiginda uyaniyo, sutunu iciyo, yarim saat donencesine falan bakiyo ben biraz konusup sohbet ediyorum sonra pit tekrar uyuyo. Ne zaman uyanik kalicak diye bakiyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?