2021 Aralık Anneleri

Sizin bebeler de ellerini yiyor mu?1 haftadır ellerini ağzına tepiyor, tok da olsa yapıyor. Emzirip yatıyorum, yarım saat olmadan elini yiye yiye ağlıyor
dur daha ayaklara sıra gelecek bnm ki kucağımda gaz çıkartmaya çalışıyorken omzumu emiyor

dur daha ayaklara sıra gelecek bnm ki kucağımda gaz çıkartmaya çalışıyorken omzumu emiyor
Gece bi uyanıyorum, kalkmış şap şap elleri emiyo. Acıyom acıkmış deyip emzirmeye alıyorum, bas bas bağırıyor almıyor. Dedim merhametten maraz doğar dedikleri

Peki neye alerjisi varmış basıl anladılar?
Sit ürünleri diyeti verdi ama ben kendim yediğimde dokunduğunu hissettiğim şeyleri de kestim mesela bal yedim poposu pişti, ya da kuruyemiş yedim mukuslu kaka yaptı, onları da yemiyorum. Sen bulacaksın işin özeti. Testte çıkmıyor çok küçükken.

Ben de kullandım 36.haftada.Hafif enfeksıyon oldugu için doktorum verdi.6 gün her gece bir tane kullandım.
Merhaba üzerinden zaman geçmiş ama umarım görürsünüz. Nasıl kullandınız Donaxyl’i ? Ben çok zorlanıyorum gebeyim bebişime bir şey olacak diye korkuyorum Allah korusun. Çok can acıtıyor meret.

Sizin bebeler de ellerini yiyor mu?1 haftadır ellerini ağzına tepiyor, tok da olsa yapıyor. Emzirip yatıyorum, yarım saat olmadan elini yiye yiye ağlıyor
Evet benimki de 3-4 haftadır ellerini keşfetti, sürekli emiyor. Açken de emiyor tokken de. Tükürük bezleri gelişmeye yeni başlıyormuş diye sürekli ağzına doluyormuş o da onu fark edip elleriyle hissetmeye çalışıyormuş, ağzımdakiler ney der gibi. Bu kez de ellerini hissedip onu kullanmayı keşfetmek hoşuna gidiyormuş ve ikisini bu şekilde kombin edip kullanıyorlarmış.

Gece bi uyanıyorum, kalkmış şap şap elleri emiyo. Acıyom acıkmış deyip emzirmeye alıyorum, bas bas bağırıyor almıyor. Dedim merhametten maraz doğar dedikleri
Aynen suan oyle mesela memeyi emmiyir eliniaman kendi bilir memeyi yakalayacakmis gibi yapip kafasini geri cekiyor bunu surekli yapiyor istemediginde

Benimde en çok merak ettğim şey şu an göz rengi babası kahverengi ben yeşil-mavi arası şu an lacivert oğluşumun gözleri kardeşimde sarışın renkli gözlü inşallah dayısına benzer

Bizimki de tok olsa bile şapır şupur yaliyor elini

Aynen suan oyle mesela memeyi emmiyir eliniaman kendi bilir memeyi yakalayacakmis gibi yapip kafasini geri cekiyor bunu surekli yapiyor istemediginde
Emsin bakalım beni emmeyince diyorum öyle elini yersin boş boş hadi kaybettin şansını deyip kapatıyom memeyi

Kızlar sizin bebeler gündüz uyuyor mu? Benimki sabah 8 de uyanıyor sonra akşam 5 e kadar uyumuyor uyusa bile 10 dk
Bie kaç gündür uyuyo kucakta. Ben de yeter ki uyusun diye birakmıyorum. Bırakınca kahırla ağlıyo sanki.

Kızlar sizin bebeler gündüz uyuyor mu? Benimki sabah 8 de uyanıyor sonra akşam 5 e kadar uyumuyor uyusa bile 10 dk
Ya masallah ama benimki sadece karni aciktiginda uyaniyo, sutunu iciyo, yarim saat donencesine falan bakiyo ben biraz konusup sohbet ediyorum sonra pit tekrar uyuyo. Ne zaman uyanik kalicak diye bakiyorum ben de

Ya masallah ama benimki sadece karni aciktiginda uyaniyo, sutunu iciyo, yarim saat donencesine falan bakiyo ben biraz konusup sohbet ediyorum sonra pit tekrar uyuyo. Ne zaman uyanik kalicak diye bakiyorum ben de
Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…