Masallah uyaniksa hic durmuyor bizimki kendi de uykuya dalamiyir illa sallama kucakta gezdirme:sYa masallah ama benimki sadece karni aciktiginda uyaniyo, sutunu iciyo, yarim saat donencesine falan bakiyo ben biraz konusup sohbet ediyorum sonra pit tekrar uyuyo. Ne zaman uyanik kalicak diye bakiyorum ben de
Ya yerim seni findik
O seni uyutur dikkat et
Bnmki uykuda rekor kırıyor 1,5 dakikaMasallah uyaniksa hic durmuyor bizimki kendi de uykuya dalamiyir illa sallama kucakta gezdirme:s
Ahahahahah banyo yaptirdik yatirdik ayni valla hep mi sallicazBnmki uykuda rekor kırıyor 1,5 dakika
Tam düzene giriyor dedim hastalık mahvetti biziAhahahahah banyo yaptirdik yatirdik ayni valla hep mi sallicaz
Aç karınla mı içmiştiniz acaba bende öyle bir yan etki yapmadıBen de dun 1tane ictim tadi guzel ama tansiyonumu dusurdu sanki
Sizinki ne kadarlıktı biz 2 ay olucaz çarşamba günü uyumak istemiyor artık kıpır kıpır bende keşke gündüz azda olsa uyusa diyorum yemek bile yiyemiyorum eşim gelene kadar elim kolum bağlıYa masallah ama benimki sadece karni aciktiginda uyaniyo, sutunu iciyo, yarim saat donencesine falan bakiyo ben biraz konusup sohbet ediyorum sonra pit tekrar uyuyo. Ne zaman uyanik kalicak diye bakiyorum ben de
Biz şükür iyiyiz buyuk kizda oksuruk genelde gece tam gecmedi bebis iyi cnm siz nasil oldunuzTam düzene giriyor dedim hastalık mahvetti bizi
Siz nasıl oldunuz bebiş rahat atlattı demi
Biz hala iğne oluyoruzBiz şükür iyiyiz buyuk kizda oksuruk genelde gece tam gecmedi bebis iyi cnm siz nasil oldunuz
Aynen benim oğlanı anlattın sanki. Bizimki gece 1 e 2 ye kadar uyumuyo daha kotuKızlar sizin bebeler gündüz uyuyor mu? Benimki sabah 8 de uyanıyor sonra akşam 5 e kadar uyumuyor uyusa bile 10 dk
Valla eskiden üzülüyordum emmeyişine şimdi aç olsa emer diyorum kendimi çok yıprattımBen de oyle zirliyor memede sen bikirsin uyu ozaman diyorum salliyorun
Bir kaç gündür yumuşak benimki sütüm mü azaldı diyordum iyi bari
Benimki de gündüz 10 dk gece 1-2 olana dek böyle, bazen gece de tutuyor gazı vs. Hoş gece yatsa da sürekli emmeye kalktığı için gece uykumu da alamıyorumAynen benim oğlanı anlattın sanki. Bizimki gece 1 e 2 ye kadar uyumuyo daha kotuaralarda 10 ar dk ya da yarım saat felan. Bölük pörçük
Aynen gaz uyutmuyo. Görsen varya gözleri kıpkırmızı uykusuzluktan. Herşeyi denedim çözüm yok. Şimdi 10 gece uyudu ayanda 23 geciyo uyandı bakıii bana.Benimki de gündüz 10 dk gece 1-2 olana dek böyle, bazen gece de tutuyor gazı vs. Hoş gece yatsa da sürekli emmeye kalktığı için gece uykumu da alamıyorum
Kolik mi sizin de? Benimki hem kolik hem alerji hem reflü, komşular acıyor artık bana. Hamileyken stresli olma bebek huysuz olur dediler ama elde olsa keşke. Cidden stresli hamilelikten bu sıkıntılar.Aynen gaz uyutmuyo. Görsen varya gözleri kıpkırmızı uykusuzluktan. Herşeyi denedim çözüm yok. Şimdi 10 gece uyudu ayanda 23 geciyo uyandı bakıii bana.
Kolikmi bilmiyorum iydik aslında hep gazliydi ama bir haftadır kriz geliyor sürekli ağlıyor. Sadece memede susuyor ama doyduktan sonrada gene yaygarayi basiyo. Doktor normal dedi gaz damlasını günde üç kere 10 damla ver dedi. Ben birkere veriyordum. Reflü bizde de var sürekli eğimli kafası. Altını açarken bile başına eğim ver dedi. Kontrolde iki kere ağzına geldi kendinde gördü. Bu arada alerji değil ama atopik cildi iki kere egzama geçirdik. Senin de çok zormuş Allah yardımcimiz olsun. Peki dışarda nasıl bebeğin benimi uyuyo bereket arabasındaKolik mi sizin de? Benimki hem kolik hem alerji hem reflü, komşular acıyor artık bana. Hamileyken stresli olma bebek huysuz olur dediler ama elde olsa keşke. Cidden stresli hamilelikten bu sıkıntılar.
bizim gündüz öyle ve bugün resmen 8 den beri uyumadı 12 saattir uyanık 10 kere yatırdım uyudu diye 10 dk sonra uyandı uyumamak için direniyor son 1-2 saatir de ağlıyorAynen benim oğlanı anlattın sanki. Bizimki gece 1 e 2 ye kadar uyumuyo daha kotuaralarda 10 ar dk ya da yarım saat felan. Bölük pörçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?