İns geçecek bunlar ama çok yıpratıcı. Kaçıncı bebek ilk mi. Benim 1numara rahattı, 2 numara fena günler çabuk geçsin diye bekliyorumbizim gündüz öyle ve bugün resmen 8 den beri uyumadı 12 saattir uyanık 10 kere yatırdım uyudu diye 10 dk sonra uyandı uyumamak için direniyor son 1-2 saatir de ağlıyorher yerim ağrıyor gözlermi açamıyrorum uykusuzluktann düşüp kalıcam
Ben henüz bulamadım ama vardem almayın sakın, çok dandikKızlar dönence kullanan ve memnun olanlardan fikir alabilir miyim?
Bn beşiğin tepesine bi köpüüş taktım ona bakıyor beşik sallandıkça o da sallanıyor gözünü dikip bakıyorKızlar dönence kullanan ve memnun olanlardan fikir alabilir miyim?
Bencede bosver benimki de ayni acsa emsin napalimValla eskiden üzülüyordum emmeyişine şimdi aç olsa emer diyorum kendimi çok yıprattım
Bizde ayakta sallama ve kucakta meme de istemiyor napimBen artık gündüz uyutmaya çalışmıyorum 5 dk sonra geri uyanıyor. Biraz oyun halısında biraz pusette oyalanıyor onun dışında hep memedeyiz.
Ev ekonomisi desen varBn beşiğin tepesine bi köpüüş taktım ona bakıyor beşik sallandıkça o da sallanıyor gözünü dikip bakıyorucuza kapattık
Fisher çok güzel ama iyiden uçmuş fiyatlar
Biz otobana çıktık geçen hafta full hastaydı emmiyordu yollara vuruyorduk kendimiziBizde ayakta sallama ve kucakta meme de istemiyor napim
Ah yavrum arabada mi emiyordu arabam da yok emmeyince napcemBiz otobana çıktık geçen hafta full hastaydı emmiyordu yollara vuruyorduk kendimizi
EvetAh yavrum arabada mi emiyordu arabam da yok emmeyince napcem
Doktor ilac veriyor. Reflor diye bi ilac verdi bize. Her gun kullandik. Bizimkide 3_4 kez yapiyordu. Sadece son gun 6-7 oldu.eymentaa ishalsek napabiliriz doktor ilaç veriyo mu bol bol emiyo zaten. 3 kez kaka yapıyo ama çok yani ishal sayılır mı
Fischer price mutlu düsler donence. Gayet guzel.Kızlar dönence kullanan ve memnun olanlardan fikir alabilir miyim?
O kakası devam 3ü geçmedi ama reflor nasil bi şey toz olanı babam kullanıyodu.Doktor ilac veriyor. Reflor diye bi ilac verdi bize. Her gun kullandik. Bizimkide 3_4 kez yapiyordu. Sadece son gun 6-7 oldu.
Doktora gitmende fayda var. O kakasi gecmesi mi.
Bu da toz seklinde mamaya karistirp verdim. Gunde 1 kere. Prebiyotik diye geciyor.O kakası devam 3ü geçmedi ama reflor nasil bi şey toz olanı babam kullanıyodu.
Kiyamam ya insallah hemen iyilessinEvethasta olunca hiç emmedi yavrum bi arabada zar zor emiyordu
73 gunluk. Ama en basindan beri uykuyu seviyor benimkiSizinki ne kadarlıktı biz 2 ay olucaz çarşamba günü uyumak istemiyor artık kıpır kıpır bende keşke gündüz azda olsa uyusa diyorum yemek bile yiyemiyorum eşim gelene kadar elim kolum bağlı
Tiny love magical night dicem merve beni kesecek ama sen bi bak baska cok guzel modelleri de varKızlar dönence kullanan ve memnun olanlardan fikir alabilir miyim?
Kucağında tutuyosun koldan olamı yapıyolar. Bacakta da tek tek vuruyo galiba gözümü kapadım tutarken hep.Yarin sabah asiya gidiyoruz
2.ay asilari uc tane demistiniz ya hani? Uc tame igneyi teeeek tek mi sapliyolar her seferinde sok mu gecirecek yavrum? Nasil zapt ettiniz nasil oluyo ya
Ozel asilari 3.aya biraktim kesin kesin kesin kesin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?