2021 Aralık Anneleri

Ben artık gündüz uyutmaya çalışmıyorum 5 dk sonra geri uyanıyor. Biraz oyun halısında biraz pusette oyalanıyor onun dışında hep memedeyiz.

İns geçecek bunlar ama çok yıpratıcı. Kaçıncı bebek ilk mi. Benim 1numara rahattı, 2 numara fena günler çabuk geçsin diye bekliyorum

Kızlar dönence kullanan ve memnun olanlardan fikir alabilir miyim?
Bn beşiğin tepesine bi köpüüş taktım ona bakıyor beşik sallandıkça o da sallanıyor gözünü dikip bakıyor ucuza kapattık
Fisher çok güzel ama iyiden uçmuş fiyatlar

eymentaa ishalsek napabiliriz doktor ilaç veriyo mu bol bol emiyo zaten. 3 kez kaka yapıyo ama çok yani ishal sayılır mı

eymentaa ishalsek napabiliriz doktor ilaç veriyo mu bol bol emiyo zaten. 3 kez kaka yapıyo ama çok yani ishal sayılır mı
Doktor ilac veriyor. Reflor diye bi ilac verdi bize. Her gun kullandik. Bizimkide 3_4 kez yapiyordu. Sadece son gun 6-7 oldu.
Doktora gitmende fayda var. O kakasi gecmesi mi.

Doktor ilac veriyor. Reflor diye bi ilac verdi bize. Her gun kullandik. Bizimkide 3_4 kez yapiyordu. Sadece son gun 6-7 oldu.
Doktora gitmende fayda var. O kakasi gecmesi mi.
O kakası devam 3ü geçmedi ama reflor nasil bi şey toz olanı babam kullanıyodu.

Sizinki ne kadarlıktı biz 2 ay olucaz çarşamba günü uyumak istemiyor artık kıpır kıpır bende keşke gündüz azda olsa uyusa diyorum yemek bile yiyemiyorum eşim gelene kadar elim kolum bağlı
73 gunluk. Ama en basindan beri uykuyu seviyor benimkicok sukur
Bide ben hic sallamadim, gazi oldugu donemlerde bile yattigi yerde yuz ustu cevirip sirtini oyle sivazlayrak sakinlestirdim mesela. Belki kendi kendine uyumaya oyle alisti belki de cocugun icinde vardi bilmiyorum. Uykusu geldiginde emzigini takiyorum agzina uyuyo soylene soylene. Bazen uykuya giremedigi oluyo o zaman da sadece kollarini kundak yapiyorum iki haftadir, pit diye uyuyo. Yoksa kollar cok aktiflesti onlari sallamaktan uyuyamiyo safim
Kızlar dönence kullanan ve memnun olanlardan fikir alabilir miyim?
Tiny love magical night dicem merve beni kesecek ama sen bi bak baska cok guzel modelleri de var

Yarin sabah asiya gidiyoruz
2.ay asilari uc tane demistiniz ya hani? Uc tame igneyi teeeek tek mi sapliyolar her seferinde sok mu gecirecek yavrum? Nasil zapt ettiniz nasil oluyo ya
Ozel asilari 3.aya biraktim kesin kesin kesin kesin!

Yarin sabah asiya gidiyoruz
2.ay asilari uc tane demistiniz ya hani? Uc tame igneyi teeeek tek mi sapliyolar her seferinde sok mu gecirecek yavrum? Nasil zapt ettiniz nasil oluyo ya
Ozel asilari 3.aya biraktim kesin kesin kesin kesin!
Kucağında tutuyosun koldan olamı yapıyolar. Bacakta da tek tek vuruyo galiba gözümü kapadım tutarken hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…