Pis zengin73 gunluk. Ama en basindan beri uykuyu seviyor benimkicok sukur
Bide ben hic sallamadim, gazi oldugu donemlerde bile yattigi yerde yuz ustu cevirip sirtini oyle sivazlayrak sakinlestirdim mesela. Belki kendi kendine uyumaya oyle alisti belki de cocugun icinde vardi bilmiyorum. Uykusu geldiginde emzigini takiyorum agzina uyuyo soylene soylene. Bazen uykuya giremedigi oluyo o zaman da sadece kollarini kundak yapiyorum iki haftadir, pit diye uyuyo. Yoksa kollar cok aktiflesti onlari sallamaktan uyuyamiyo safim
Tiny love magical night dicem merve beni kesecek ama sen bi bak baska cok guzel modelleri de var
Ay ben dayanamicam galiba ya dusundukce uzuntuden midem bulaniyorKucağında tutuyosun koldan olamı yapıyolar. Bacakta da tek tek vuruyo galiba gözümü kapadım tutarken hep.
Iki bacak bir kol tek tek tuttuk mecbur:sYarin sabah asiya gidiyoruz
2.ay asilari uc tane demistiniz ya hani? Uc tame igneyi teeeek tek mi sapliyolar her seferinde sok mu gecirecek yavrum? Nasil zapt ettiniz nasil oluyo ya
Ozel asilari 3.aya biraktim kesin kesin kesin kesin!
Hemen unutuyorlar sonra birsey kalmiyor cnm cabucak gececek oyle dusunAy ben dayanamicam galiba ya dusundukce uzuntuden midem bulaniyor
Korkma hiç. Ağladı ama kucağıma alınca sustu. Hatta hemşire sen numaracı mısın bak annen alınca sustun filan diyodu. Eve yürüyerek geldik babasının kucağında arada ağladı ama sonra emince filan geçti. Gün boyu iyiydi de. Gece huzursuzlandı ağladı ateş çıkmamıştı çıkacak gibiydi verdim calpol rahatladı uyudu çok şükürAy ben dayanamicam galiba ya dusundukce uzuntuden midem bulaniyor
İnşallah canımKiyamam ya insallah hemen iyilessin
Ilk igneden sonra Aglarken tak taaak diger ikisini de geciriyorlar yani oyle miIki bacak bir kol tek tek tuttuk mecbur:s
Zaten onlar melekHemen unutuyorlar sonra birsey kalmiyor cnm cabucak gececek oyle dusun
Calpol giderken versem mi senceKorkma hiç. Ağladı ama kucağıma alınca sustu. Hatta hemşire sen numaracı mısın bak annen alınca sustun filan diyodu. Eve yürüyerek geldik babasının kucağında arada ağladı ama sonra emince filan geçti. Gün boyu iyiydi de. Gece huzursuzlandı ağladı ateş çıkmamıştı çıkacak gibiydi verdim calpol rahatladı uyudu çok şükür
Hissetmez olur mu dokununca ağlıyorduIlk igneden sonra Aglarken tak taaak diger ikisini de geciriyorlar yani oyle mi
Zaten onlar melekeminim onlar hic aci da hissetmiyor ama iste bize sinav aglamalari
Calpol giderken versem mi senceve duzenli 6 saatte bi versem de hic agrisi olmasa mi
Verme giderken huysuzlanana kadar bekle bi doz az vermiş olursun. Hatta ben ateş çıkmadan verdim diye vicdan yapıyorum ama cidden huysuzlanmıştı ağri kesici özelliğini kullanmış olmak icin verdim.Ilk igneden sonra Aglarken tak taaak diger ikisini de geciriyorlar yani oyle mi
Zaten onlar melekeminim onlar hic aci da hissetmiyor ama iste bize sinav aglamalari
Calpol giderken versem mi senceve duzenli 6 saatte bi versem de hic agrisi olmasa mi
Ya verem haftaya olacak benimki hemşire o çok hafif bi aşı demişti yalan mıHissetmez olur mu dokununca ağlıyordubiz çok ağladık ve sesimiz o gün kısıldı kola verem aşısı yapıyorlar deri altına uygulandığı için çok ağrıttı
Aynn peş peşe yapıyorlar mola yok
Deri altına iz olması için yapıyor ya o acıtıyorYa verem haftaya olacak benimki hemşire o çok hafif bi aşı demişti yalan mı
HooooiiiyyyHissetmez olur mu dokununca ağlıyordubiz çok ağladık ve sesimiz o gün kısıldı kola verem aşısı yapıyorlar deri altına uygulandığı için çok ağrıttı
Aynn peş peşe yapıyorlar mola yok
Ya ne bileyim Allah tarafindan iste. Allah anne babalari oyle imtihab edermis yavrucaklar aslinda hic aci duymazlarmis diye anlatirdi babaannemVerme giderken huysuzlanana kadar bekle bi doz az vermiş olursun. Hatta ben ateş çıkmadan verdim diye vicdan yapıyorum ama cidden huysuzlanmıştı ağri kesici özelliğini kullanmış olmak icin verdim.
Ayrıca niye acı hissetmesinler be
Yaa kıyamam ah yavrum Allah bir daha yaşatmasınDeri altına iz olması için yapıyor ya o acıtıyor
Yada biz hastaymışız bilmeden aşı olduk ağır geçti
Gerçi 12 penisilin 3 nefes açıcı iğne yedik aşının yanında hiç bişi bunların ağrısı
Sizin 3ü aynı anda olmadı mı
Sen de babaanne olacan nasipse. Git bakalım aşıya duyuyolar mı kendin tecrübe etHooooiiiyyy
Ya ne bileyim Allah tarafindan iste. Allah anne babalari oyle imtihab edermis yavrucaklar aslinda hic aci duymazlarmis diye anlatirdi babaannemsuan buna inanmaya cok ihtiyacim var gulme
Maşallah. Hep böyle güçlü olsun inşallahBizim sıpa aşı yapılmadan önce ağlıyordu, aşılar yapıldı sustu. Hemşire canı aşı istiyormuş herhalde diye dalga geçti bizleasi olurken ben tutmadım iki hemşire vardı, ben arkamı döndüm dayanamadım
Emdikten sonra mı böyle?Kizlar ben iki kez sagim yapiyorum sutum gunde 30 40 ml kadar ancak cikiyor. Bu saatten sonra artma ihtimali var mi yoksa artik pes edeyim mi, yoruldum
Bizim ilk aşı travmatik oldu hem bizim hem bebeğim için, şu an 3 aşı düşündükçe midem bulanıyor aynen. İlki öyle korkunç geçmese bu kadar takmazdım kafamaAy ben dayanamicam galiba ya dusundukce uzuntuden midem bulaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?