2021 Aralık Anneleri

Pis zengin

Yarin sabah asiya gidiyoruz
2.ay asilari uc tane demistiniz ya hani? Uc tame igneyi teeeek tek mi sapliyolar her seferinde sok mu gecirecek yavrum? Nasil zapt ettiniz nasil oluyo ya
Ozel asilari 3.aya biraktim kesin kesin kesin kesin!
Iki bacak bir kol tek tek tuttuk mecbur:s

Ay ben dayanamicam galiba ya dusundukce uzuntuden midem bulaniyor
Korkma hiç. Ağladı ama kucağıma alınca sustu. Hatta hemşire sen numaracı mısın bak annen alınca sustun filan diyodu. Eve yürüyerek geldik babasının kucağında arada ağladı ama sonra emince filan geçti. Gün boyu iyiydi de. Gece huzursuzlandı ağladı ateş çıkmamıştı çıkacak gibiydi verdim calpol rahatladı uyudu çok şükür

Iki bacak bir kol tek tek tuttuk mecbur:s
Ilk igneden sonra Aglarken tak taaak diger ikisini de geciriyorlar yani oyle mi
Hemen unutuyorlar sonra birsey kalmiyor cnm cabucak gececek oyle dusun
Zaten onlar melek eminim onlar hic aci da hissetmiyor ama iste bize sinav aglamalari
Calpol giderken versem mi sence ve duzenli 6 saatte bi versem de hic agrisi olmasa mi

Hissetmez olur mu dokununca ağlıyordu biz çok ağladık ve sesimiz o gün kısıldı kola verem aşısı yapıyorlar deri altına uygulandığı için çok ağrıttı
Aynn peş peşe yapıyorlar mola yok

Verme giderken huysuzlanana kadar bekle bi doz az vermiş olursun. Hatta ben ateş çıkmadan verdim diye vicdan yapıyorum ama cidden huysuzlanmıştı ağri kesici özelliğini kullanmış olmak icin verdim.

Ayrıca niye acı hissetmesinler be

Ya verem haftaya olacak benimki hemşire o çok hafif bi aşı demişti yalan mı
Deri altına iz olması için yapıyor ya o acıtıyor
Yada biz hastaymışız bilmeden aşı olduk ağır geçti
Gerçi 12 penisilin 3 nefes açıcı iğne yedik aşının yanında hiç bişi bunların ağrısı
Sizin 3ü aynı anda olmadı mı

Hooooiiiyyy
Ya ne bileyim Allah tarafindan iste. Allah anne babalari oyle imtihab edermis yavrucaklar aslinda hic aci duymazlarmis diye anlatirdi babaannemsuan buna inanmaya cok ihtiyacim var gulme

Yaa kıyamam ah yavrum Allah bir daha yaşatmasın
Verem aşısını belli günlerde yapıyorlarmış ondan olmadık

Hooooiiiyyy

Ya ne bileyim Allah tarafindan iste. Allah anne babalari oyle imtihab edermis yavrucaklar aslinda hic aci duymazlarmis diye anlatirdi babaannemsuan buna inanmaya cok ihtiyacim var gulme
Sen de babaanne olacan nasipse. Git bakalım aşıya duyuyolar mı kendin tecrübe et

Bizim sıpa aşı yapılmadan önce ağlıyordu, aşılar yapıldı sustu. Hemşire canı aşı istiyormuş herhalde diye dalga geçti bizle asi olurken ben tutmadım iki hemşire vardı, ben arkamı döndüm dayanamadım

Kizlar ben iki kez sagim yapiyorum sutum gunde 30 40 ml kadar ancak cikiyor. Bu saatten sonra artma ihtimali var mi yoksa artik pes edeyim mi, yoruldum

Yılbaşına acilde girmiştik oğlanı susturamayıp götürdük korkudan, sevgililer gününe de perişan girdik sabahtan bu saate zerre uyumadı, emerken kavga. Oğlum özel gün sevmiyor onu anladım neyse ki en yakın özel gün doğum günüm var nisanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…