2021 Aralık Anneleri

Kızlar gaz damlası ne kullanıp memnun kaldınız? Ben sap simlex vs mommys bliss kullandım. İkisi de çok işe yaramadı. Yine meme kavgası, emerken kendini yırtıyor. 2 gündür kaka yok, perişanım
Relactaz kullanıyoruz ama bizim de yaklaşık 2 günde 1 kaka geliyor. Meme kavgası yok, gaz sancısı geliyor kolay çıkarıyor

Evet onu da veriyorum unutmuşum, o biraz iyi gelmişti sanki ama gaz damlası değil enzim relaktaz. Gazdan mı ememiyor diye damla deniyorum sürekli
Evet canım ama bayağı rahatlattı bizi. Yediklerinle alakalı olabilir mi? Mesela acı yiyince süte geçiyormuş ya öyle bişey olabilir mi acaba

Kizlar parmaklarimizin ilk bogumu baya kara kapkara sonrasi beyaz bakarmisiniz sizinkilerde boyle bise var mi acaba elini sıkıyor ondan mi oluyor diye kendi elimde tuttum bebisin ellerini acik sekilde ayni yani rengi kara
Ay bilmiyorum da çok tatlı.

Bizimkinin de parmaklarda tüyler var benim gibi

Damla ne yazdı canım bizde de reflü var
Kızlar banada bişey diyin ya kafayı yicem gündüz nezaman emzirsem tam gazı çıkıyor arkasından kusuyor pelteli reflü mü oluyor bu ya bu kusmadan sonra ne zaman emzircem salıya randevu aldımda bi gidiyim diyorum hastaneye

Dik tuttugun halde kusuyor mu bizimki azcik cok emse kusuyor ya da gazi cikarken ya da ikinirken altini actigimda

Merhabalar.burada olan vardı covid.bizde kacamadik.belirtiler geçen pazar başladı çarşamba test verdim ve pozitif olduğumu öğrendim.aşımda yoktu ama çok şükür hafif atlattım.perşembe gününe kadar korumasız emzirdim Perşembe günü maske kullanmaya başladım hoş abimiz sağolsun hiç durdan anlamıyor.bu güne kadar bebeğimde iyiydi hafif halsizligi vardı ateş falan olmadı ama bugün dört kere öksürdü.bebegi covid olanlar nasıl geçirdiniz süreci nasıl başladı ve nasıl ilerledi

Bizim öyle dr yanında kustu reflü dedi
İlaç iyi geldi düz zeminde hiç yatırma
Reflü yatağını bile yükselttik biz

3 aylik olcaz 5 kilo daha minigim:)
Kac kılo doğdu sanırım 5 aylıkken doğum kılosunun ıkı katı olması gereköiş

Evet sanirim baya yavas aliyr yarim kilo alsa bari. Siz nasilsiniz toparlandimi bebis cnm
Çok şükür toparladı bi yer iyi oluyor bi yer kötü pişik komple sarmış vajinadan popoya kadar sanırım idrar yaparken de yanma oluyor birden çığlık atıyor kremler yakıyor
Bizde 20 gün olacak 100 gr ya aldı ya almadı hastalık çok etkiledi

Kiyamam ya cok agir oldu Allah bir daha yasatmasin hastalik yavrum ya bizimki okdr agir olmadi ama gaz ve reglu iste gecmedi ne bilim ondn az aliyor sanrm

Merhaba İstanbul Anadolu yakasında hangi çocuk doktoruna götürüyorsunuz ya? Biz medical parkta arzu gebeşçe hanıma gidiyoruz ama sanki
Biraz aceleye getiriyor gibi muayeneyi; var mı önereceğiniz iyi bir çocuk doktoru?

Kiyamam ya cok agir oldu Allah bir daha yasatmasin hastalik yavrum ya bizimki okdr agir olmadi ama gaz ve reglu iste gecmedi ne bilim ondn az aliyor sanrm
Gaz reflü ne ararsan var bizde ağır geçti valla rabbim kimseye yaşatmasın

İnşallah bnm kız diş filan çıkarmaz erkenden ağız salyası akıp gidiyor el de ağızda hep bugün biraz elimi dokundurdum hoşuna gitti damağa şuan Şapur şupur sesi bi duysanız
Bu dönemlerin olayı bu galiba bizimkinin de salyası var epey elini de komple ağzına sokmaya çalışıyor hahahah
Gece bazen onun şapur şupur sesine uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…