- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Bana da komşu teyze gördü aa gözü renkli dedi ama bilmiyom artık.Ay bizimkinin gozler yesile dondu ortasi sanirim ela olcak bana cekerse
Nasip be napalımUykusuz her gece
Benimki ortaya kadar getiriyo kafayi ama tam yan yapmaya useniyo bakmaktan vazgeciyoBenimki de sararıyo gibi. Ama kararması lazımdıSeslenmeye değil ama çıngırağa dönüyo. Gözgöze denk gelince hemen gülücükler başlıyo tabi keyif yerindeyse.
Bakarlar ya çok az kaldı o ana daBenimki ortaya kadar getiriyo kafayi ama tam yan yapmaya useniyo bakmaktan vazgeciyo
Canım Nihalim çok teşekkür ederimBaharcım yeni görüyorum. Benim kıza reflü teşhisi kondu. İdrar ve kaka testi yaptık. Kakasında şeker çıktı. Ağız dolusu kusuyordu. Kilo alımı azdı.Ağzına böyle köpük geliyor. Doktor damla yazdı. Bir de gavisgon infant diye toz. Mamasına ya da sütüme karıştırıyorum. Şimdi rahatladı.
Hahaha bizimki de bagirmaya basladi aglama degil de bagirma yalandan heyy falan da diyoBenim oğlan da tam bir ilgi arsızı oldu. Sürekli onunla konuşulsun onunla ilgilenilsin istiyor resmen. Onunla konuşulduğunda o kadar hoşuna gidiyor ki gülücükler saçıp kendi kendine bir şeyler diyoryalancıktan ağlamaya da başladı. Onunla ilgilenmediğinde ya da ana kucağına koyduğumuzda ağlıyormuş gibi yapıyor bize bakarak, konuştuğumuzda özüne dönüyor, eğer konuşmazsak ya da almazsak bi süre sonra gerçekten ağlıyor
Son bi haftadır da uykusu geldiğinde çok huysuzlanıyor önceden böyle bir şey yoktu. Artık herhalde uykusuzluk onu da rahatsız etmeye başladı
Emerken konuşunca çok sinirleniyor benim kız o emerken konusmamam bisey yiyip icmemem lazımYa emerken konuşuyom gözümün içine bakıyo ben konuşuyom hı hu bi sesler çıkarıyo bi ben bi o sohbet ediyozGeçen bi şey anlatıyorum memeyi bıraktı bakıyo gözümün içine gülüyo. Ay delircem.
Seninki renkli gorunuyoordu evet bakalim ne renk olckBana da komşu teyze gördü aa gözü renkli dedi ama bilmiyom artık.
Biraz gec cevap veriyorum k.bakma ..Kantaron yağını dr mu önerdi siz mi yaptınız canım? Daha bugün 3 numaraya gectik bezde prima biraz daha büyük ya kartonla olur sanırım olmadı bir dener bakarız.
Bunlarin tamami bizde de var hatta alt damaginda 2 tane diş yeri kabarikBizim de el yalama ,emcükleme ve salya akıtma var hatta bugün halası dişi çıkacak gördüm dedi 2.5 ay için erken değil mi yahuiletişim kurması, gülmesi değişik sesler çıkarmaya başlaması cok güzel cidden hele ben konuşurken sesli gülüyor ona bitiyorum resmen
2. Ay aşının üstünden kaç hafta geçti bize dr 4 hafta geçmeli dedi martın ilk haftası olacak menenjit filanla 2000 ₺ olacak deseneRota virusu aşısı olanlar ne.kadara oldunuz ?
Biz ilaç zamların dan nasibimizi aldik
Persembe cuma gitseymisiz eski fiyattan olacaktik ne guzel..bugun olduk 495tl ye
Yuh ya 300 küsürdü cuma günü oldukRota virusu aşısı olanlar ne.kadara oldunuz ?
Persembe cuma gitseymisiz eski fiyattan olacaktik ne guzel..bugun olduk 495tl ye
4 hafta neden geçmeli ki mantığı ne acaba? Bize doktor 2 4 ay olun menenjitide 6 aydan sonra dedi biz 2 aylık asilariyla beraber olduk2. Ay aşının üstünden kaç hafta geçti bize dr 4 hafta geçmeli dedi martın ilk haftası olacak menenjit filanla 2000 ₺ olacak desene
Bilmiyorum rota alışı diyince 2. Ay aşısının üstünden 4 hafta geçmeli dedi4 hafta neden geçmeli ki mantığı ne acaba? Bize doktor 2 4 ay olun menenjitide 6 aydan sonra dedi biz 2 aylık asilariyla beraber olduk
Ya 360 ya 380 o civarda bişeydi gectigimiz carsamba yaptırdıkRota virusu aşısı olanlar ne.kadara oldunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?