2021 Aralık Anneleri

Benimki de sararıyo gibi. Ama kararması lazımdı Seslenmeye değil ama çıngırağa dönüyo. Gözgöze denk gelince hemen gülücükler başlıyo tabi keyif yerindeyse.
Benimki ortaya kadar getiriyo kafayi ama tam yan yapmaya useniyo bakmaktan vazgeciyo

Canım Nihalim çok teşekkür ederim şuan azaldı gibi eskisine nazaran inşallah hiç olmaz ,böyle süt kesiği gibi kusuyor benimki emdikten hemen sonra

Benim oğlan da tam bir ilgi arsızı oldu. Sürekli onunla konuşulsun onunla ilgilenilsin istiyor resmen. Onunla konuşulduğunda o kadar hoşuna gidiyor ki gülücükler saçıp kendi kendine bir şeyler diyor yalancıktan ağlamaya da başladı. Onunla ilgilenmediğinde ya da ana kucağına koyduğumuzda ağlıyormuş gibi yapıyor bize bakarak, konuştuğumuzda özüne dönüyor, eğer konuşmazsak ya da almazsak bi süre sonra gerçekten ağlıyor

Son bi haftadır da uykusu geldiğinde çok huysuzlanıyor önceden böyle bir şey yoktu. Artık herhalde uykusuzluk onu da rahatsız etmeye başladı

Şaka maka doğdular da 3 aylık olacaklar neredeyse

Ben bu ara doldum herhalde. İş yetiştirme, bebek, uykusuzluk, yoğunluk derken bunaldım bana geldiler galiba.Yaşamadığım lohusalığı, hamilelikte yaşamadığım duygusallığı şimdi yaşamaya başladım. Her şey gözüme batmaya başladı, söylenen kötü söze de gözüm dolup ağlıyorum, iyi söze de bu bana iyi bir söz söyledi diye. Bakalım hayırlısı ne zaman düzelicem

Şöyle havalar ısınsa yaz gelse de bir enerji gelse. Yaza çok yükseldim bir an önce gelsin diye dört gözle bekliyorum. Hem bebik o zamana kadar iyice büyür düzene girer belki diye hem de sürekli dışarı çıkarız diye. Neyse birinci cemre düştü diyolar. Kaldı 2 cemre

Hahaha bizimki de bagirmaya basladi aglama degil de bagirma yalandan heyy falan da diyo

Emerken konuşunca çok sinirleniyor benim kız o emerken konusmamam bisey yiyip icmemem lazım

Kızlar tamamlayıcı sağlık sigortasında geri ödeme aldık diyenler vardı. Eşiniz ya da sizin meslek önemli mi geri ödeme alırken? Eşime %15 demişler, ben memurum ben adıma ödeme yaparsan daha fazla mı geri ödeme alırız acaba bilen var mı?

Bunlarin tamami bizde de var hatta alt damaginda 2 tane diş yeri kabarik sanirim 2 ay a kadar cikar bu disler..

Rota virusu aşısı olanlar ne.kadara oldunuz ?
Biz ilaç zamların dan nasibimizi aldik
Persembe cuma gitseymisiz eski fiyattan olacaktik ne guzel..bugun olduk 495tl ye
2. Ay aşının üstünden kaç hafta geçti bize dr 4 hafta geçmeli dedi martın ilk haftası olacak menenjit filanla 2000 ₺ olacak desene

4 hafta neden geçmeli ki mantığı ne acaba? Bize doktor 2 4 ay olun menenjitide 6 aydan sonra dedi biz 2 aylık asilariyla beraber olduk
Bilmiyorum rota alışı diyince 2. Ay aşısının üstünden 4 hafta geçmeli dedi
2. Ay aşılarıyla ağır olmadı
Bize ay ay yazdı verdi bu şekilde yapın dedi bnde üstelemedim tmm dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…