- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.701
Ahahahhaha ben hiç gergin degilimmmm bakınSorma ya her muhasebeci mi yıl sonunda gergin olur yoksa her gergin mi muhasebeci olurkeşke hemen ışınlansak birkaç ay sonraya bambaşka şeyler konuşsak hemencik
Bende öyle çift transfer düşünüyorum kuzum valla bu seferKuzum benim sana tavsiyem çift transfer olman çünkü benim ilk tüp bebek te de çift konuldu büyük ihtimalle bir tanesi tuttu ama sonra kimyasal oldu tabi ama düşünsene sağlıklı olsaydı en azından iki tanesinden biri tutunmuş olacaktı benim ikinci denemem olacak yine çift isteycem ben tabi bir an önce şu tedaviye başlayabilirsek
34 yaşındayım canımTabi canım. Zaten rahim normalde açılma potansiyeli olan ama normalde birbirine yapışık duran et yığınıdır. O embriyo bir yete konduysa konmuştur bence şimdi çoktankendini yorma yeter. Düşmez yani nasılsa o
Kaç yaşındasın canım?
Ben de evden çalışıyorum ve transfer günü çalışmamamın hesabını bugün köpek gibi çalışarak verdim
Ay benim de yaaaa. Progestan uylu yapar diyorlar günde 2 doz alıyorum ondan mı ki acaba
Teşekkür ederiz canım. İnş bebişin sağlıklıdırtüp bebek anneleri maalesef hep korku içinde
Koyan yerler var ama çok büyük kurumsal yerler yapmaz, neden yapsın ki zaten di mi
Canım bilimsel dayanağı var mı bilimiyorum ama ben internetten transfer öncesi beslenmeyle ilgili şeylere baktığımda soda yerine suyu tercih edin diyordu. Ben de pek içmiyorum o zamandan beri
izinli misin canım raporlu musun ?Ahahahhaha ben hiç gergin degilimmmm bakın
Hayır benim 3. Denemem ve yaşımda 34İlk denemense ,yaşın gençse, ikiz istemıyorum ben kesınlikle, diyorsan tabiki tek koydur. Bir kez Negatif alınca insan riske edemiyor o yıpranma o yıkılmışlık. Sanırım ilk denemen o yüzden nasıl istiyorsan öyle yap. Yani 2 demek şansın artması demek biri tutmaz biri tutar ya da ikisi bile tutmayabilir.
Valla ne güzel bizimkide teke direniyorBenim doktor embriyo varsa herkese iki veriyor
Evrakta sahteciliği yapan merkezler oluyor. Senin bunu kabul etmek istemiyor olman evrakta sahteciliğin tanımını değiştirmez. Ben de daha önce infertelite için gittiğim doktora sağlık sigortamı kullanabilmek için vajinal muayene yazdırmış insanım. Böylelikle para ödemeden muayene oldum. Yani aynı şeyi farklı bir konuda ben de yaptım. Bu beni kötü biri yapmaz ama yapılanın evrakta sahtecilik olduğumu değiştirmez merkez açısından. Aynı şeyi bugün tedavi olduğum hastanede rica ettim. Sahte evrak düznleyemeyiz diyip reddettiler. Hatta benden sonra bir kadın bunla ilgili kavga bile etti. Ne yaptıysa kabul ettiremedi hastaneye. Senin bildiğini söylemenden rahatsız olmadım. Tavır alaycı olmasın diye belirttim. Bence gayet de anlaşıldı demek istediğim. Ama şu "Çok komiksinBirincisi evrakta sahtecilik diye yazan her kimse burdaki bir sürü kadına ayıp etmiş oluyor. Ben ona bianen yazdım, üslubum da gayet düzgün. Ne evrakta sahteciliği ya olayı nerelere getiriyorsunz çok komiksinBunu merkezler yapıyormuş hastanın isteği üzerne.Bunu bildğimi de buraya yazdım. Bundan rahatsız olman da çok tuhaf.Seninle diyaloga giremıcem. Grupta pozitif bir hava hakim onu bozmayalım flying human beni tanıyor anladı o benım için yeterli
güldürdün ilk cümlenle flying .allah da seni güldürsünKatre_g A aylinaylinn kızlar kızlar ortalığı karıştıran arkadaş gitti biz yemeyelim burda birbirimizi hayat güzel çok şükür umutlarımız ortak . yazarken burdan bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim hepinizden. Kırmayalım birbirimizi hepinizi seviyorum.
Katre_g evet canım 25 aralık cumartesi transfer. heyecan hat safhada yapacağım her iş birbirine giriyor sorma sonumuz hayır olur inşallah
Benım ekstrdan bir rahatsızlığım da var doktor iki koymayalım istersen ya tutarsa dedi. İkilemde kaldık ve bize şunu sordu. Negatif mi olsa daha kötü ikiz mi? tabiki negatif istemeyiz dedik. Böylece ikiye karar verdikHayır benim 3. Denemem ve yaşımda 34bu yüzden çift istiyorum birazda
Keşke hala uzatmasan.Burda herkes anne olmak için ölüyor canım böyle yasalar vs kimsenin umrunda değil.Flying orta yolu buldu , bu grup pozitif bir grup sen de poztif ol bak yeni transfer olmuşsunEvrakta sahteciliği yapan merkezler oluyor. Senin bunu kabul etmek istemiyor olman evrakta sahteciliğin tanımını değiştirmez. Ben de daha önce infertelite için gittiğim doktora sağlık sigortamı kullanabilmek için vajinal muayene yazdırmış insanım. Böylelikle para ödemeden muayene oldum. Yani aynı şeyi farklı bir konuda ben de yaptım. Bu beni kötü biri yapmaz ama yapılanın evrakta sahtecilik olduğumu değiştirmez merkez açısından. Aynı şeyi bugün tedavi olduğum hastanede rica ettim. Sahte evrak düznleyemeyiz diyip reddettiler. Hatta benden sonra bir kadın bunla ilgili kavga bile etti. Ne yaptıysa kabul ettiremedi hastaneye. Senin bildiğini söylemenden rahatsız olmadım. Tavır alaycı olmasın diye belirttim. Bence gayet de anlaşıldı demek istediğim. Ama şu "Çok komiksin" tarzındaki alaycı ifadelerin maalesef şık değil. Yakışık buluyorsan üzüldüm.
Amin canım insallah hepimiz sağlıkla kavuşalım minklerimizeCanım kalp atışınıduymazsıniz ama görülür ben geçen hafta gittiğimde 5+3tum dr gösterdi kalp atışı başlamış haftaya gel dinletirim dedi daha cok yeni cok küçük olduğu için dini etmez bebeğe zararli ama görürsünüzrabbim sağ salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah
Hepimize nasip olsunKeşke hala uzatmasan.Burda herkes anne olmak için ölüyor canım böyle yasalar vs kimsenin umrunda değil.Flying orta yolu buldu , bu grup pozitif bir grup sen de poztif ol bak yeni transfer olmuşsun
Duygularıma tercüman olmuşsunuz teşekkürler Allah'ım herkesi bebeğine sağlıkla kavuştursun herkes için en önemlisi bu yoksa hangi merkezlerin hangi yollarin tercih edileceği kisinin kendine kalmış ona kimse bişey diyemezBu konuda bu kadar saldırgan olunmasının gereği yok bence. B Brarmn11 nin demek istediği yasanın bu kısıtı anne ve bebek sağlığı için koyduğu ve merkezlerin evrakta yanlış beyana nasıl göz yumduğu bence. Bunu sorması hiç yanlış değil. Evrakta sahteciliğe girer bu konu, ayrıca dediğim gibi anne bebek sağlığını tehlikeye atmaktan verilebilecek cezadan bahsetmiyorum. Haaa şöyle devlet bunu denetliyor mu denetlemiyor. Şikayet eden olur mu? Sanmam. Bu konuya sizler gibi "istiyorum 2 embriyo koyulsun" diyen de var, "hayır bu çok riskli devlet bu riske atmasın anneleri de bebekleri de" diyen de var. Bence iki görüşte kendi için de haklılık içeriyor. Ben burda 2 görüşü de savunmuyorum ama konuşmalar biraz alay modunda oluyor gibi hissediyorum. İnsanların bunu istemesi kadar yapılmasına şaşırılması da normal bence.
Aslında bende üsluba takıldım.Evrakta sahteciliği yapan merkezler oluyor. Senin bunu kabul etmek istemiyor olman evrakta sahteciliğin tanımını değiştirmez. Ben de daha önce infertelite için gittiğim doktora sağlık sigortamı kullanabilmek için vajinal muayene yazdırmış insanım. Böylelikle para ödemeden muayene oldum. Yani aynı şeyi farklı bir konuda ben de yaptım. Bu beni kötü biri yapmaz ama yapılanın evrakta sahtecilik olduğumu değiştirmez merkez açısından. Aynı şeyi bugün tedavi olduğum hastanede rica ettim. Sahte evrak düznleyemeyiz diyip reddettiler. Hatta benden sonra bir kadın bunla ilgili kavga bile etti. Ne yaptıysa kabul ettiremedi hastaneye. Senin bildiğini söylemenden rahatsız olmadım. Tavır alaycı olmasın diye belirttim. Bence gayet de anlaşıldı demek istediğim. Ama şu "Çok komiksin" tarzındaki alaycı ifadelerin maalesef şık değil. Yakışık buluyorsan üzüldüm.
O yüzden mi bilmiyorum çoğu pozitif oluyorValla ne güzel bizimkide teke direniyor
Çift embriyo istemek değil saçma olan evrakta sahtecilik hasta epizkrizinin yanlis yazilmasi ki ben de çift embriyo transfer ettirdim tabiki yasal olarak. Saçma olan bakanlığın kanunu dışında iş yapan merkezler bunu kasdettim canimçift embriyo konulmasını istemek saçmalık mı lütfen doğru konuşun. o kadar senede denk gelmemeniz şaşırtıcı
İnş canım benim hepimiz muradımıza erelimDuygularıma tercüman olmuşsunuz teşekkürler Allah'ım herkesi bebeğine sağlıkla kavuştursun herkes için en önemlisi bu yoksa hangi merkezlerin hangi yollarin tercih edileceği kisinin kendine kalmış ona kimse bişey diyemezgüzel haberler alalim birbirimizden bu başlık altında bunun için buluştuk nihayetinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?