2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Sorma ya her muhasebeci mi yıl sonunda gergin olur yoksa her gergin mi muhasebeci olur keşke hemen ışınlansak birkaç ay sonraya bambaşka şeyler konuşsak hemencik
Ahahahhaha ben hiç gergin degilimmmm bakın

Eklentiler

• 16400989501898773620688812332707.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 27
Bende öyle çift transfer düşünüyorum kuzum valla bu sefer seninde az kaldı sabret

Katre_g A aylinaylinn kızlar kızlar ortalığı karıştıran arkadaş gitti biz yemeyelim burda birbirimizi hayat güzel çok şükür umutlarımız ortak . yazarken burdan bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim hepinizden. Kırmayalım birbirimizi hepinizi seviyorum.

Katre_g evet canım 25 aralık cumartesi transfer. heyecan hat safhada yapacağım her iş birbirine giriyor sorma sonumuz hayır olur inşallah

34 yaşındayım canım

Hayır benim 3. Denemem ve yaşımda 34 bu yüzden çift istiyorum birazda

Evrakta sahteciliği yapan merkezler oluyor. Senin bunu kabul etmek istemiyor olman evrakta sahteciliğin tanımını değiştirmez. Ben de daha önce infertelite için gittiğim doktora sağlık sigortamı kullanabilmek için vajinal muayene yazdırmış insanım. Böylelikle para ödemeden muayene oldum. Yani aynı şeyi farklı bir konuda ben de yaptım. Bu beni kötü biri yapmaz ama yapılanın evrakta sahtecilik olduğumu değiştirmez merkez açısından. Aynı şeyi bugün tedavi olduğum hastanede rica ettim. Sahte evrak düznleyemeyiz diyip reddettiler. Hatta benden sonra bir kadın bunla ilgili kavga bile etti. Ne yaptıysa kabul ettiremedi hastaneye. Senin bildiğini söylemenden rahatsız olmadım. Tavır alaycı olmasın diye belirttim. Bence gayet de anlaşıldı demek istediğim. Ama şu "Çok komiksin " tarzındaki alaycı ifadelerin maalesef şık değil. Yakışık buluyorsan üzüldüm.

güldürdün ilk cümlenle flying .allah da seni güldürsün

Hayır benim 3. Denemem ve yaşımda 34 bu yüzden çift istiyorum birazda
Benım ekstrdan bir rahatsızlığım da var doktor iki koymayalım istersen ya tutarsa dedi. İkilemde kaldık ve bize şunu sordu. Negatif mi olsa daha kötü ikiz mi? tabiki negatif istemeyiz dedik. Böylece ikiye karar verdik 3.deneme yaş 32

Keşke hala uzatmasan.Burda herkes anne olmak için ölüyor canım böyle yasalar vs kimsenin umrunda değil.Flying orta yolu buldu , bu grup pozitif bir grup sen de poztif ol bak yeni transfer olmuşsun

Kızlar sakin nolmuş burda hiç bişi anlamadım çok giremedim bugün biraz ağrım var iğne vurundum o tamamıyla etkilemeye mi başladı naptı bilmiyorum

Amin canım insallah hepimiz sağlıkla kavuşalım minklerimize doktor ikiz olabilir dedi heyecanım katlandı

Duygularıma tercüman olmuşsunuz teşekkürler Allah'ım herkesi bebeğine sağlıkla kavuştursun herkes için en önemlisi bu yoksa hangi merkezlerin hangi yollarin tercih edileceği kisinin kendine kalmış ona kimse bişey diyemez güzel haberler alalim birbirimizden bu başlık altında bunun için buluştuk nihayetinde

Aslında bende üsluba takıldım.

çift embriyo konulmasını istemek saçmalık mı lütfen doğru konuşun. o kadar senede denk gelmemeniz şaşırtıcı
Çift embriyo istemek değil saçma olan evrakta sahtecilik hasta epizkrizinin yanlis yazilmasi ki ben de çift embriyo transfer ettirdim tabiki yasal olarak. Saçma olan bakanlığın kanunu dışında iş yapan merkezler bunu kasdettim canim

Şikayet kelimesi tek bir cümlemde geçmedi arkadaşım bunu nereden çıkardın anlamadim ?

İnş canım benim hepimiz muradımıza erelim dediğin gibi gidilen yollar farklı ama amaç aynı, herkesin ulaşmasını diliyorum tüm kalbimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…