2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Mesela ilk deneme yaş küçük ama embriyosu çok kaliteli değil vs gibi sorunları var doktor tek koyarsak çok düşük ihtimal dedi o zaman nasıl olacak üç beş defa deneyip sonra mı çift embriyo ya geçecek yıkarım valla orayı

Aminnn test çubuğu bana bakıyor ben test çubuğuna sabah zor olur
Hah ben de internetten test sipariş verdim bugün. Her gün oyun oynuyor gibi yaparım artık
Katre_g evet canım 25 aralık cumartesi transfer. heyecan hat safhada yapacağım her iş birbirine giriyor sorma sonumuz hayır olur inşallah
Ayyy şimdi geçmez he bu zaman sana Zaten transfere kadar bir zor geçiyor, sonrası ayrı zor geçiyor. Sen de gebelik testlerini hazır etttin mi evde

İnşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte

Sanırım dayanabilirsem bu kadar sabırsız anne adayı arasında yapmıcam ama tutunma kanaması lekelenme vs olursa direkt gider kan veririm diye düşünüyorum . İlk 7-8 gün zaten çatlatma iğnesi yaptığım için sonucu yanıltabilirmiş bakalım hayırlısı Allah tüm isteyen kadınların hayırlısıyla yüzünü güldürsün inşallah

Merhaba Arkadaşlar,

2. çocuk için 1.5 yıldır normal yolla gebe kalamayınca tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Doktora ilk muayeneye gittiğimde kalp kapakçığım dışında bir rahatsızlığımın olmadığını ilettim. Doktor kan tahlilleri istedi. Bütün sonuçlarım normal çıkınca tüp bebek tedavisine başladık.

2 haftadır yumurta büyütme ve baskılama iğneleri kullandım. Bu Perşembe sabahı tüp bebek yumurta toplama işlemim var. Tüp Bebek Doktoru bana anesteziye girebileceğine dair yazı ve pcr testi gerekiyor dedi.

Bugün kalp kapakçığı sorunumu görüşmek için Kardiyoloji bölümüne gittim. Doktor bana, kalp kapakçığın 3. dereceden çökmüş, şimdi hamile kalsan bile bebek karnında büyüdüğü zaman kalbin için sorun olabilir, doğumdan sonra kalp kapakçık ameliyatı olabilirsin dedi. Zor bir hamilelik geçirirsin, hamileliğin ilerleyen dönemlerinde zor nefes alırsın yumurta toplama ve transferde sorun olmaz ama hamilelik ve hamilelik sonrası sıkıntılı. Hamilelik sonrasında kapakçık iyice hasar görür bir basamak merdiveni bile zor çıkarsın, kalp iyice çökeceği için 1 veya 2 sene içerisinde ameliyat olman gerekir dedi kararı eşinle sen vereceksin dedi.

Çok kararsızım, o kadar yol muayeneye gittim, emek verdim, karnımda sürekli iğneler vurularak çile çektim. Yumurta toplama öncesi bu durum karşıma çıktı.

Ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar? Benim yerimde olsanız ne yapardınız? Gerçekten fikirlerinize ve tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.

Hmm anladım cnm her ihtimale karşı iyi olmuş kullanman Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…