- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.721
Aminnn test çubuğu bana bakıyor ben test çubuğunaİnş canım benim hepimiz muradımıza erelimdediğin gibi gidilen yollar farklı ama amaç aynı, herkesin ulaşmasını diliyorum tüm kalbimle
Başlayalım canım nasılsa çıkmayacak yarın
Evet canim 5 gün izin aldim rapor luyumizinli misin canım raporlu musun ?
kaçıncı günde değerin ne kadar çıktı acaba? benim 12. gun 433 çıktı, merak ettim seninkiniAmin canım insallah hepimiz sağlıkla kavuşalım minklerimizedoktor ikiz olabilir dedi heyecanım katlandı
Mesela ilk deneme yaş küçük ama embriyosu çok kaliteli değil vs gibi sorunları var doktor tek koyarsak çok düşük ihtimal dedi o zaman nasıl olacak üç beş defa deneyip sonra mı çift embriyo ya geçecek yıkarım valla orayıÇift embriyo istemek değil saçma olan evrakta sahtecilik hasta epizkrizinin yanlis yazilmasi ki ben de çift embriyo transfer ettirdim tabiki yasal olarak. Saçma olan bakanlığın kanunu dışında iş yapan merkezler bunu kasdettim canim
Başlayalım canım nasılsa çıkmayacak yarın
Hah ben de internetten test sipariş verdim bugün. Her gün oyun oynuyor gibi yaparım artıkAminnn test çubuğu bana bakıyor ben test çubuğunasabah zor olur
Ayyy şimdi geçmez he bu zaman sanaKatre_g evet canım 25 aralık cumartesi transfer. heyecan hat safhada yapacağım her iş birbirine giriyor sorma sonumuz hayır olur inşallah
Benim 9. günde : 195kaçıncı günde değerin ne kadar çıktı acaba? benim 12. gun 433 çıktı, merak ettim seninkini
Evet canım aynen bende öyle düşünüyorumO
O yüzden mi bilmiyorum çoğu pozitif oluyor
İnşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikteBenım ekstrdan bir rahatsızlığım da var doktor iki koymayalım istersen ya tutarsa dedi. İkilemde kaldık ve bize şunu sordu. Negatif mi olsa daha kötü ikiz mi? tabiki negatif istemeyiz dedik. Böylece ikiye karar verdik3.deneme yaş 32
perş kontrol günüm, bakalım dr ne dicekBenim 9. günde : 195
11. Gün : 631 çıktı canım. Merak etme seninde ikiz olabilirAllah hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah
Amin insallah canımperş kontrol günüm, bakalım dr ne dicekinş tutsun da öncelikle, gözün aydın allah kucağınıza almayı da nasip etsin inş
Sanırım dayanabilirsem bu kadar sabırsız anne adayı arasında yapmıcamHah ben de internetten test sipariş verdim bugün. Her gün oyun oynuyor gibi yaparım artık
Ayyy şimdi geçmez he bu zaman sanaZaten transfere kadar bir zor geçiyor, sonrası ayrı zor geçiyor. Sen de gebelik testlerini hazır etttin mi evde
Artık her gün test başlasın o zaman sabah yapıyoz demi akşam da yapacak mıyız
Pazartesi bende transfer tarihi almaya gidicem inşallah güzel haberler alırızAmin insallah canımbeni pazartesi çağırdı zaman geçmek bilmiyor
Senin ikiz bence canım 10. Gün benim 225 di ikizdikaçıncı günde değerin ne kadar çıktı acaba? benim 12. gun 433 çıktı, merak ettim seninkini
Gııızzzzz yan çizdi ne demek yarın çıkmaz ki hemen yapsak bile çıkar mı bugün daha birinci gün
Hmm anladım cnm her ihtimale karşı iyi olmuş kullanman Allah kimseye evlat acısı yaşatmasınCanım ablamın sekiz aylıkken bebeği öldü kan pıhtılaşmasindan anneannemdede var ve hap kullanıyor yıllardır bendende test istediler varmı diye ama doktorum her ihtimale karşı 3 ay kullancaksin pıhtılaşma olsada olmasada dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?