• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhabalar!!! Ben de 6 haftalik hamileyim. Pazartesi kan testi verdim 3933 cikti. Aile hekimim kesin bisey yok kimyasal bos dis gebelik olabilir degerin cok dusuk dedi moralimi bozdu. Dun kadin dogum uzmanina gittim ve herseyin yolunda oldugunu ogrendim cok sukur 😊
Benim 5 haftalıkken bu değer çıktı muhtemelen geç döllenme olmuştur değerin iyi canım

Eklentiler

• IMG_20210225_141254.webp
    IMG_20210225_141254.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 92
Eki Görüntüle 2790341
Kizlarrrr bugun 7 haftadayim ve tektasımı gördüm kalbini duydummm cok güzel bir duygu insallah sizde duyarsınız. Ultrasonda goremedi karindan vajinal baktı hatta goremedi diye saglikli degil kurtaj olman gerekir flan dedi sinirlerimi bozdu ama duydum şükür sesini 🥰🥰 ben 7 ye girdim ama ultrasonun alt kisminda 6 week yaziyor bir hafta geriden mi geliyor yani. Ben kalbinin sesini duyunca doktora hicbisey sormadim o sesi duyunca bende hersey bitti. Bide vajinal bana zor geldi onun stresi panigi bitirdi beni 🤯
Merhaba benimde bugün 7+1di ama karından göremedik vajinal baktırmadım boş gebelik yada daha küçük olduğu için görünmedi doktor sizede mi öyle denildi vajinada baktırdınız

Canım konuştun mu doktorla? İnşallah iyi haberler almışsındır.

Benim lekelenmem oldu, progestan kullanmaya başlayınca kesildi. Kanama alanı var demişti doktor.

Canım ben yazılanları takip ettim de tam anlayamadım. Problem nedir?
Canim konuştum pek iyi şeyler söylemedi kese tamamen kanama alani ile dolu bence sağlıksız bir gebelik kürtaj yapmamiz gerek dedi ben de ağlayınca dediki 1 hafta süre tanıyalım haftaya sabah ac gel kesede bir gelişme olmazsa yapacak birsey yok sonlandiricaz dedi

Kizlar 6+2 hamileyim kese görünmemişti 18 subatta 3800 cıktı beta bugun 25 subat 10.000 kese minik ama cok net birşey söylemiyorlar kanamam oldu cok az hastanedeyim 10.000 cok mu az artis lütfen fikirlerinize ihtiyacım var dr ameliyattaymış çıkmasını bekliyorum
Benimde tam 2 kat olarak artmadı. 6 haftadan sonra 4 günde iki kat bile yükselmedi şuan 9. Haftadayım ve kalp atışını da duyduk şükür. Doktoruma söylediğimde her zaman kitaptaki gibi olmuyor dedi

Canim konuştum pek iyi şeyler söylemedi kese tamamen kanama alani ile dolu bence sağlıksız bir gebelik kürtaj yapmamiz gerek dedi ben de ağlayınca dediki 1 hafta süre tanıyalım haftaya sabah ac gel kesede bir gelişme olmazsa yapacak birsey yok sonlandiricaz dedi
Merhaba canım çok geçmiş olsun. Bilmiyorum benim yazdıklarımı okudun mu?
Kanama alanı değil sular seller gibi kanama yaşadım. Elim kadar pıhtılar düştü. 6 gün oldu hala kanamam var. Kesenin şekli bozuldu rahim duvarı tamamen döküldü ama tesadüf beta hcg baktırdık hala ikiye katlanıyordu. Sonra detaylı bir inceleme ile kalbinin attığını gördük ve dinledik. 5+5te dinledik kalbi.
yani lütfen umudunu son ana kadar kesme 🙏🏼

Merhaba benimde bugün 7+1di ama karından göremedik vajinal baktırmadım boş gebelik yada daha küçük olduğu için görünmedi doktor sizede mi öyle denildi vajinada baktırdınız
Ben de 6+2 yim karindan görünmedi vajinal bakarak 5.6mm kese gördü ama ici boş bebek görünmedi kanama alanli minik bir kese bana da haftaya gel gelişmemişse belli olur alıcaz dedi rabbim mucizesini gostersin inşallah hepimize

Hakkınızda hayırlısı olsun. Zor bir süreç. Keşke güzel bir mucize olsa. Ama olmayacaksa bile inşallah bir sonraki sefere sağlıklı sorunsuz bir hamilelik yaşar ve bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz. Allah yardımcınız olsun.

Benimde tam 2 kat olarak artmadı. 6 haftadan sonra 4 günde iki kat bile yükselmedi şuan 9. Haftadayım ve kalp atışını da duyduk şükür. Doktoruma söylediğimde her zaman kitaptaki gibi olmuyor dedi
Inşallah canım benimle olur yavrum rabbim büyük yyaprak yyaprak
Merhaba canım çok geçmiş olsun. Bilmiyorum benim yazdıklarımı okudun mu?
Kanama alanı değil sular seller gibi kanama yaşadım. Elim kadar pıhtılar düştü. 6 gün oldu hala kanamam var. Kesenin şekli bozuldu rahim duvarı tamamen döküldü ama tesadüf beta hcg baktırdık hala ikiye katlanıyordu. Sonra detaylı bir inceleme ile kalbinin attığını gördük ve dinledik. 5+5te dinledik kalbi.
yani lütfen umudunu son ana kadar kesme 🙏🏼
Rabbimin mucizesi işte... nasil güzel kapılar açılmış canım çok mutlu oldum adina... Inşallah bana da bir yol aydinlanir wenebe wenebe

Back
X