• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hanımlar merhaba. Ben dün kalp atışı için gittiğimde maalesef alamadık kalp atışını. Kesenin de rahimden kopmaya başladığını gördü doktorum. Bebeğim cennet kuşu oldu. Umuyorum bu gruptaki herkes sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alir. Mutlu gebeliginiz ve pozitif doğum hikayeleriniz olsun. Allaha emanet olun
Çok üzüldüm, başınız sağ olsun. 4 yıl önce ben de ilk gebeliğimde aynı şeyi yaşadım. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Zor bir süreçti. Yaşamaktan başka çare yok. İnsan acısını yaşıyor, zor zamanlar yaşıyor ama Allahın izniyle geçiyor. Allah yardımcınız olsun. İnşallah kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşar, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Kürtaj mı olacaksınız?

Prilam dr yazdı bana sayfadaki arkadaşlarda onu kullanıyormuş . Ama gerçekten işe yarıyor . Bulantı kusma yemek yiyememe çeken arkadaşlar kesinlikle kullanın çok iyi geldi bana hayatta soğumuştum. 3 gündür kullanıyorum içtiğim tek seferde işe yaradı masallah diyim
Prilam dr süper ötesi işe yaramadı bende ama en azından kafam kalkıyor bir lokma bir şey yer hale geldim

Canım çok üzüldüm rabbim sana ve isteyen herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin 🙏🙏 güzel bak kendine
Amin teşekkür ederim
Çok üzgünüm.. Sana şefaatçi olsun inşallah arkadaşım. Rabbim hayırlı sağlıklı gebelikler nasio etsin inşallah.. 🤲♥️
Amin amin umudu kesmek yok zaten. Denemeye duaya devam 😌
Çok özür dileyerek soruyorum kalp atışını hiç duymamış mıydınız
Son iki kontrolde bariz görünüyordu çok hafif de ritim duyduk ama zayıftı. 4 gün sonra gittiğimizde kesenin şekli bozulmuş bebek yok sacindan ayrılmıştı. Hareket olarak da göremedik bu sefer kalp atışını hem vajinal hem karından ultrason baktılar ama maalesef
Çok üzüldüm, başınız sağ olsun. 4 yıl önce ben de ilk gebeliğimde aynı şeyi yaşadım. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Zor bir süreçti. Yaşamaktan başka çare yok. İnsan acısını yaşıyor, zor zamanlar yaşıyor ama Allahın izniyle geçiyor. Allah yardımcınız olsun. İnşallah kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşar, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Kürtaj mı olacaksınız?
Sagolun. Gececek inşallah. Sali günü tekrar bakacak doktorum ve karar vereceğiz ne şekilde olacağına.

Hamilelikte egilmenin zararı var mı kızlar? Ben pek eğilmiyorum iş yapmıyorum ama arada mecbur kalınca eğiliyorum mecburen 🙏🙏
Canım haldır şaldır eğilip yukarıları uzanma tabiki ama yani ben bulaşık makinamı topluyorum mop paspas ile yerleri siliyorum ayakkabımı bağlıyorım 😂dikkat edeceksin ekstra ama hiç eğilmeden nasıl olacak ki

Bana dr seke seke merdiven inme hoplaya zıplaya koşma haraketlerini yavaşlat dedi öyle eğilme doğrulma demedi dikkatli yap herşeyi bir şey olmaz dedi yani

Canım haldır şaldır eğilip yukarıları uzanma tabiki ama yani ben bulaşık makinamı topluyorum mop paspas ile yerleri siliyorum ayakkabımı bağlıyorım 😂dikkat edeceksin ekstra ama hiç eğilmeden nasıl olacak ki
Ben makinayı eşine dizdiriyorum😆ayakkabıyı ya üstten eğilmeden giyiyorum cekecekle falan. Yerleri de eşime yaptırmaya çalışıyorum ama onun da vakti zor kalıyor en azından bir 4 aylık olalım da ondan dikkat ediyorum. Az önce makineye çamaşır attım mecburen eğildim deterjan falan

Ben makinayı eşine dizdiriyorum😆ayakkabıyı ya üstten eğilmeden giyiyorum cekecekle falan. Yerleri de eşime yaptırmaya çalışıyorum ama onun da vakti zor kalıyor en azından bir 4 aylık olalım da ondan dikkat ediyorum. Az önce makineye çamaşır attım mecburen eğildim deterjan falan
Herkeste farklı canım ya ben sakınan göze çöp batara inananlardanım tedbirimi alıyorım takdir rabbimin hafif hafif işlerimi yapıyorım kendimi yormadan çok şükür

Selam ben de kamuda memur olarak çalışıyorum. 24.haftada izin başlıyor ama eskiden olduğu gibi 5haftayı doğum sonrasına aktarabiliyor muyuz ondan emin değilim. Örnekleri var mı onu da göremedim. Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa ne güzel olur:)
24.haftada dan değilde 32.haftadan itibaren aldığımız çalışabilir raporunu sonraya aktarabiliyoruz diye biliyorum bende

Ya ben eğiliyorum hep normal işlerimi yapıyorum 😁 karnım olmadıgı için zaten unutuyorum bazen hamile oldugumu 😆

Herkeste farklı canım ya ben sakınan göze çöp batara inananlardanım tedbirimi alıyorım takdir rabbimin hafif hafif işlerimi yapıyorım kendimi yormadan çok şükür
Öyle tabi annelerimiz sonuçta bu kadar dikkat etmeden her işi yaparak geçirmişler. Şimdiki çocuklar nazlı 😊dikkat etmeden olmuyor

Ya ben eğiliyorum hep normal işlerimi yapıyorum 😁 karnım olmadıgı için zaten unutuyorum bazen hamile oldugumu 😆
Mide bulamtılarım olmasa bende unutacağım😂😂ama bende dikkat ede ede yapıyorım haftasonu işlerimi canım haftaiçi çalışıyprum zaten rabbim yardımcımız olsun🙏

Mide bulamtılarım olmasa bende unutacağım😂😂ama bende dikkat ede ede yapıyorım haftasonu işlerimi canım haftaiçi çalışıyprum zaten rabbim yardımcımız olsun🙏
Normalde ellerimle silerim banyoyu falan mesela o zaman eğilmek istemediğim için mopla falan silicem napim😆 karnım büyüyünce zaten nasıl olcak o işler bilmiyorum ben bide temizlik takıntılıyım 😆 39 derece ateşle içim rahat etmediği için temizlik yapmış insanım 😂

Selam arkadaşlar bugün ilk doktor kontrolüme gittim karından baktı kesemiz gözüktü 7.2mm satla uyumlu 5 haftalık 🙏 2 hafta sonra kalp atışını duyarız dedi karından anca o zaman gözüküyor şimdi bekle bakalım 2 hafta 😌 kese sağlıklı normal gözüküyor dedi bir takım tahliller istedi onları pazartesi devlette yaptıracağım. Folik asite devam dedi, kanama falan durumunda haberim olsun dedi bir şikayetin yoksa 2 hafta sonra görüşürüz dedi bizden haberler böyle bekleyenler de en kısa zamanda mutlu haberleri alırlar inşallah 🙏🙏🥰
Canım çok sevindim kirhan beye mi gittin , bekleme işi evet biraz zor ama geçecek hep beraber konuşa konuşa geçecek günlerrr ❤️❤️
Kuduruk deniz geldi diyeceksiniz biliyorum ama 🤣🤣🤣eeee ben doktora sormayı unuttım oda söylemeyi unuttu sanırım kalp atışını duyduğumuzda devam edeceğiz demişti duyduk çok şükürde 🤔demedi bana ilişki yasağı yok artık diye yasak da demedi kaldım arafta
Hahahah sen beni oldureceksin yaaa😂😂😂😂 kuduruk deniz miden bulanmiyor mu bacım aklın hala orda 😂😂🤭🤭🤭

Back
X