• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Leu diye bir değer 25 çıkmış canım o mu acaba? Bir tek o yüksek çıkmış.

Ben haftaya kalp atışı duymaya gidicem dedim canım. En son ne zaman kan verdin diye sordu, 1 ay önce dedim. O zaman kanına bakalım, idrarda ver. Hem kontrol etmiş oluruz, hemde doktoruna giderken elinde hazır sonuçların olur belki isterse dedi. Sigorta konusunu bilmiyorum canım, emekli sandığı bizimki.
Teşekkür ederim canım 🧡

Kızlar ramzi teorisi tutuyor kime baktım sa doğru çıktı oğluma da baktım tuttu. 6. 7 haftalık ultrason resimleri varsa bakalım cinsiyete
Bana da bakar mısın ,🙈🙈 6+4

IMG_20210225_134822.webp

Benimkini görmedin mi acaba rica etsem bakarmısın attım ama tekrar atıyorum🙏🙏

Eklentiler

• IMG-20210219-WA0009.webp
    IMG-20210219-WA0009.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar instagramda falan uygun zaman ne zamandır duyurmak bebişi ben duyurmadım da daha çok erken diye sizin fikirleriniz nelerdir merak etrim😝şöyle güzel eşimle birlikte ultrasonlu bi foti atmayı düşünüyorum ama sizce doğru zaman nedir
canım normalde kimse 3 ay dolmadan söylemiyor ama ben kalp atışını duyunca paylaşmayı düşünüyorum bakalım söylesekte düşüceğpi varsa düşer söylemesekte Rabbim izniyle hiçbir şey olmaz 🙌🥰😂

Kızlar size birşey sorucam bu özel hastanelerde istenen kan tahlilleri, hormon tahlillerini sağlık ocaklarında yaptırabilir miyiz? Bir bilginiz var mı acaba?

Kızlar size birşey sorucam bu özel hastanelerde istenen kan tahlilleri, hormon tahlillerini sağlık ocaklarında yaptırabilir miyiz? Bir bilginiz var mı acaba?
normalde yaptırabiliyorsun canım ama ben sağlık ocağına gittim doktora kağıdı verdim bunların sadece 1ini biz yapabiliyoruz dedi bende hepsini özelde yaptırdım bizimkinin masrafı şimdiden başladı 😂

canım normalde kimse 3 ay dolmadan söylemiyor ama ben kalp atışını duyunca paylaşmayı düşünüyorum bakalım söylesekte düşüceğpi varsa düşer söylemesekte Rabbim izniyle hiçbir şey olmaz 🙌🥰😂
Kuzum ya çok erken eşimde izin vermiyor bende istedim ama nazar değer diyor bakalım bende cinsiyet falan öğrenince mi yapsam diyorum, 😍

Back
X