2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Beni de uyandıran bacak ağrıları magnezyumu ikiye çıkardım bir de dün sodamıda içmiştim sabah pek ağrım yoktu. Ondanmıdır bilmiyorum artık
Ben magnezyum içemiyorum çok rahatsız ediyor beni. Kaç gündür sodayı da aksattım akıllı gibi. Ondan kaç gündür bacak ağrılarım arttı.

Çaresi ne acaba dogumdan sonra geciyor mu ki ? Çok kotu gorunuyor
Çaresi yok canim olsa bu kadar üzülmezdim 1-2 seneye kadar kırmızı görüntüsü azalarak kayboluyomus beyaza doğru gidiyomus, lazer gibi bazi teknolojilerden bahsediyolar ben pek inanmıyorum bi çözümü olduğuna

Ben hareketlerine uyanmiyorum ya ne zaman uyansam hareket ediyo oluyo ama beni uyutmucak siddette olmadı hiç bu zamana kadar

Yok beni de uyandıracak kadar fazla bir tekme yok Tuvalete kalkıyorum bakıyorum bebiş kıpırdıyor ama sonra gayet uykuya dalıyorum ben de.

Ben uyurken hiç hissetmiyorum. Uyanınca uzanır vaziyette hareketleri dışardan bakınca belli oluyor, o kadar hareketli maaşallah ama uyku esnasında hiç hissetmedim.

Canım benimkinin belli saatleri var o saatlerde hareket ediyor. Gece sadece 1 ve 2 arası biraz hareket ediyor. Ederken uyuyorsam uyanıyorum artık. Ama bu aralar o saatlerde genelde uyanık oluyorum bacak ağrılarından.
Ay maşallah senin ki başlamış demekki uyandırmaya hep duyuyordum başkalarından bende
Ben hareketlerine uyanmiyorum ya ne zaman uyansam hareket ediyo oluyo ama beni uyutmucak siddette olmadı hiç bu zamana kadar

Demekki çoğumuzun böyle kızlar hep duyardım tekmeleriyle uyandırdı filan diye de merak ettim belki daha ileri haftalarda olabilir

Benim iştahim pek kalmadi bir iki aydir çok yiyemiyorum. Azicik yesem doyuyorum midem sisiyor. Kilo alimim durdu aksine yanlardan kilo vermeye bile basladim. Yarin kontrole gidince soracagim.
Evet ya ben de son bir iki haftadır öyleyim. Aslında iştahım var ama hemen doyma ve şişkinlik hissi gelince artık iştah da pek kalmadı. Ben de bir aydır kilo almadım bakalım umarım bebiş alıyordur.

Kız ne bilim bende 1.62 yim hep 48 kiloydum 30 yaşımdayım. Hiç alamadım taaa ki hamile kalana kadar şimdi 60 kiloyum diyorum doğumdan sonra 56 nın altına falan düşmem inşallah böyle çok mutluyum
Allah gönlüne göre versin öyleyse

Henüz öyle uykudan uyandırma olmadı ama tuvalete kalktığımda sırt üstü yatınca sağa sola dönünce tekmeliyor

Çaresi ne acaba dogumdan sonra geciyor mu ki ? Çok kotu gorunuyor
Çatlaklar kalıyor yani catlamissa bile şimdi pembe kırmızı renkli iken çatlak kremi yağı kullan ki biraz iyileşsin. Hani beyaza dönüyorlar ya sonra zaten pek çaresi olmuyor

Doktor bana bugün kramplar için muz, kabak çekirdeği ve kayısı önerdi. Hoş önerdikleri alışveriş listesi gibiydi, diğer önerdikleri kiraz, karpuz geçen sefer protein önerileri almıştım şimdi meyve reyonu gibi bu arada 3 haftadır haftada 6 gün diyim protein yedim bebişime yaramış gibiydi çok şükür boyu 41,5 cm, kilosu da 1830 du. Kiloda artı eksi 200 gram hata payı da var doktor biraz çok ölçmüş olabiliriz, diğer kontrolde artış az olursa endişelenme dedi.

Kızlar göbek deliğiniz çıkıntılı bi hal aldı mı? Son 1-2 haftadir benimki çıkıntı şeklinde cok garibime gidiyor

Ya kızlar bişey danışıcam. Ben şimdi hastane odası için kapı süsü yaptırıyorum ama geçen ay benim kv de bana verdi kapı süsü daha önceden kendi yapmış ama ben beğenmedim modelini. Eşim gelmiş diyorki annem vermişti şimdi asmazsan ayıp olmaz mı kırılır falan diyor ben kafayı yicem yaaaa . Dedim onu da evin kapısına asarız diyom gene de ayıp olmaz mı hastaneye assan ya diyor çok kötü sinirlerim geldi aşırı taktım ben bu konuya şimdi akıl verin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…