- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #21.201
Tabi bildiğin hamile göbeği oldu artıkKızlar göbek deliğiniz çıkıntılı bi hal aldı mı? Son 1-2 haftadir benimki çıkıntı şeklinde cok garibime gidiyor
Bu kv ler de bi alem çocuk avutuyoruz sanki ya, ben 30 yaşındayım kapı süsü olayından yeni haberim oldu, kv nin gündemi bu kadar yakından takip etmesi inanılmazYa kızlar bişey danışıcam. Ben şimdi hastane odası için kapı süsü yaptırıyorum ama geçen ay benim kv de bana verdi kapı süsü daha önceden kendi yapmış ama ben beğenmedim modelini. Eşim gelmiş diyorki annem vermişti şimdi asmazsan ayıp olmaz mı kırılır falan diyor ben kafayı yicem yaaaa . Dedim onu da evin kapısına asarız diyom gene de ayıp olmaz mı hastaneye assan ya diyor çok kötü sinirlerim geldi aşırı taktım ben bu konuya şimdi akıl verin nolur
Ay bırak ya maksat müdahale olsun işte 30 yaşındayım nereye ne süs takacağımı bilmiyorum sanki yıllar önce yapılmış zaten hiç beğenmedimBu kv ler de bi alem çocuk avutuyoruz sanki ya, ben 30 yaşındayım kapı süsü olayından yeni haberim oldu, kv nin gündemi bu kadar yakından takip etmesi inanılmaz
Eğer ara bulmak istiyorsan hastane odasında içerde bir yere de onun süsünü takabilirsin bence. Hiç istemiyorsan da eşine nazikçe kendi bebeğimin süsünü kendim seçmek istedim ilk hevesim ilk heyecanım anlayışla karşılayın lütfen minvalinde bişeyler söylenebilir belki
Gerçekten çok haklısın. Bizde ailelerin en ufak şeye bile müdahale etme huyu var. Kapı süsü o kadar basit bir konu ki bırak annesi kendisi seçsin ayarlasın. Oğluna söyleye söyleye bunu mevzu haline getirmenin ne alemi varAy bırak ya maksat müdahale olsun işte 30 yaşındayım nereye ne süs takacağımı bilmiyorum sanki yıllar önce yapılmış zaten hiç beğenmedimkimseyi de avutmak istemiyorum anasını satım doğum yapacak olan benim ama gel gör milleti avutmak bana düşüyor çok sinirlendim çok söyledim zaten o şekilde eşime ama kendini arada kalmış gibi hissediyo biliyorum iyi tamam inşallah kırılmaz falan diyo bu beni uyuz ediyo ya kimse kırılmasın bir zahmet off bir n kötü odanın içine asarım napim dediğin gibi
Ben isimli yapmak istiyordum de. Ben yapsam isimli yapacağım mesela.Ya kızlar bişey danışıcam. Ben şimdi hastane odası için kapı süsü yaptırıyorum ama geçen ay benim kv de bana verdi kapı süsü daha önceden kendi yapmış ama ben beğenmedim modelini. Eşim gelmiş diyorki annem vermişti şimdi asmazsan ayıp olmaz mı kırılır falan diyor ben kafayı yicem yaaaa . Dedim onu da evin kapısına asarız diyom gene de ayıp olmaz mı hastaneye assan ya diyor çok kötü sinirlerim geldi aşırı taktım ben bu konuya şimdi akıl verin nolur
Yani sinirimi belli etsem gerçekten tatsızlık çıkacaktı şimdi hevesim kaçtı mı kaçtı yani ben daha günlerce bunu düşünür dururum ya tüp bebeği yaptırırken sağolsun kimsenin bi yardımı olmadı ama en hevesli şeylerde müdahale insanlarda biliyo ne zaman neye karışılcağınıGerçekten çok haklısın. Bizde ailelerin en ufak şeye bile müdahale etme huyu var. Kapı süsü o kadar basit bir konu ki bırak annesi kendisi seçsin ayarlasın. Oğluna söyleye söyleye bunu mevzu haline getirmenin ne alemi varAma siz hiç aile huzurunuzu bu konu için kaçırmayın derim nacizane, eşler arasında tatlılıkla konuşmakta fayda var
Kız bende isimli yaptırdım zaten ama daha gelmedi zaten kendisi de benim yaptırdığımı beğendi mesele annem kırılır hesabıBen isimli yapmak istiyordum de. Ben yapsam isimli yapacağım mesela.
Ay millette ne kaynanalar var yaa ne kadar da ayrıntı düşünmüş biraz lüzumsuz olmus tabi amaYa kızlar bişey danışıcam. Ben şimdi hastane odası için kapı süsü yaptırıyorum ama geçen ay benim kv de bana verdi kapı süsü daha önceden kendi yapmış ama ben beğenmedim modelini. Eşim gelmiş diyorki annem vermişti şimdi asmazsan ayıp olmaz mı kırılır falan diyor ben kafayı yicem yaaaa . Dedim onu da evin kapısına asarız diyom gene de ayıp olmaz mı hastaneye assan ya diyor çok kötü sinirlerim geldi aşırı taktım ben bu konuya şimdi akıl verin nolur
Ben de öyle duydum ama gebelikte göbek fıtığı olurmuş çoğunlukla ve doğumdan sonra geçermiş. O yüzden göbek deliği çıkıntı olurmuş karın büyüdükçe. Önceden fıtık falan yoktu bende yaniGöbek fıtığı olanlarda çıkıntı oluyor diye biliyorum ben yanlışta biliyor olabilirim
Yaa evet çok değişik hissedersin ben hep bizimkilerleyim alıştım heraldeTabi bildiğin hamile göbeği oldu artıkay ailemi ziyarete gidicez biraz garip geliyor hamile hamile göbekle ortada dolanmak
Ayyy keşke benimki de öyle olsa benimki kendi zevklerini ön plana atıyor öyle parayı veripte zevkinize göre alın demez yani . Lüzumsuz düşünceler gerçektenAy millette ne kaynanalar var yaa ne kadar da ayrıntı düşünmüş biraz lüzumsuz olmus tabi amabenimki yeni evlendiğimde evime gelir eli boş, giderken zorla 3-5 kuruş para verir ben ne begenirsin bilemedim kendin al der, yeni eve taşınırim yine ayni, bebek icin de esime yine az bi para vermis zorla ki beşik alın ben zevkinizi isteginizi bilmem diye, ondan önce de esim aynı miktar parayı babasına vermis zaten yardim amaçlı, o da hic almayım benim vermem lazim sizin ihtiyacınız olur dememis almış sagolsun, kv nin verdigi de nötrlenmis oldu yani torununa yaptığı yapacağı bu kadar çeyrek bile takmaz diger torunlara takmadı diye biliyorum çünkü, az şükredin halinize kız şaka tabi senin yerinde olsam ben de gıcık olurdum ama heralde eve asardim hastaneye degil.
Başka yere asarsın hatta gelene bakın annem yapmıs ne güzel dimi deKız bende isimli yaptırdım zaten ama daha gelmedi zaten kendisi de benim yaptırdığımı beğendi mesele annem kırılır hesabıdedim zaten onu beğenmedim dedim kendini arada kalmış gibi hisseden bi durumda bu beni uyuz ediyo
Çocuk avutacazya en iyisi boynuma takıp dolanayım ben töe yarabbimBaşka yere asarsın hatta gelene bakın annem yapmıs ne güzel dimi detamamdır
Ya verdigi de bişey değil para dedigime bakma o paraya bisey alınmazAyyy keşke benimki de öyle olsa benimki kendi zevklerini ön plana atıyor öyle parayı veripte zevkinize göre alın demez yani . Lüzumsuz düşünceler gerçektenbende hastaneye değil eve asma peşindeyim oda kırılmasın diye yoksa asmam
Ay ne diyim ki yaaa ben de şimdi öyle biri olsun istiyorum herkesin yaşadığından muzdarip yaaa bunların orta ayarı yok mu acaba yaaaYa verdigi de bişey değil para dedigime bakma o paraya bisey alınmazkv genc ve her türlü magaza elinin altında, istese eltime yada görümceme al bu parayı der güzel şeyler al torunuma babannesinden diye ama önemsemiyor bence, örgü de gelir elinden ama örmez bisey mesela o yüzden önemsemedigini düşünüyorum inan bu da cok sinir bozucu bi durum
Benimde öyle canım hatta artık kıyafetin altında bile hafif gözüküyorKızlar göbek deliğiniz çıkıntılı bi hal aldı mı? Son 1-2 haftadir benimki çıkıntı şeklinde cok garibime gidiyor
Ay ne diyim ki yaaa ben de şimdi öyle biri olsun istiyorum herkesin yaşadığından muzdarip yaaa bunların orta ayarı yok mu acaba yaaabenimkisinde elinden dikiş nakış gelir yaptı hep bir sürü öyle şeyler resmen battaniye ihtiyacım kalmadı gibi ama bende bu kadar istemiyorum kendi zevkime göre almak yapmak istiyorum ya hepler ya hiçler yaaa
Nerdeyse 7 aylık hamileyim ben göbeğime bile alışamadım her gün ayna karşısında bakıp bakıp gülüyorumBenimde öyle canım hatta artık kıyafetin altında bile hafif gözüküyorçok değişik duruyor alıştım artık
İşte yapılır da böyle senin zevkinde sorulursa insanın hoşuna gider maalesef bana hiç birşey sorulmadı kendi kendine yapmış dikmiş hiç biri zevkime uymuyorSen de haklısın ortasi Yok. Benim annem yaptı hep örgü işini ve modelleri ben bulup fotosunu attım fikir alışverişi yaparak rengine falan ben karar verdim, olmasi gereken de bu yani icime sinmeyen bı örgü yok mesela en mantıklısı bu
Evet evet doldurma kendini boşver herkesin kendi görgüsü bu mesele, sen göstermelik giydirir foto atarsin bı daha da giydirmezsin zaten hemen buyuyolar kac kere giyecekki bosveeerİşte yapılır da böyle senin zevkinde sorulursa insanın hoşuna gider maalesef bana hiç birşey sorulmadı kendi kendine yapmış dikmiş hiç biri zevkime uymuyoray bu düşğncelerden kurtulmam lazım aklıma geldikçe sinirleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?