2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bu kv ler de bi alem çocuk avutuyoruz sanki ya, ben 30 yaşındayım kapı süsü olayından yeni haberim oldu, kv nin gündemi bu kadar yakından takip etmesi inanılmaz
Eğer ara bulmak istiyorsan hastane odasında içerde bir yere de onun süsünü takabilirsin bence. Hiç istemiyorsan da eşine nazikçe kendi bebeğimin süsünü kendim seçmek istedim ilk hevesim ilk heyecanım anlayışla karşılayın lütfen minvalinde bişeyler söylenebilir belki

Ay bırak ya maksat müdahale olsun işte 30 yaşındayım nereye ne süs takacağımı bilmiyorum sanki yıllar önce yapılmış zaten hiç beğenmedim kimseyi de avutmak istemiyorum anasını satım doğum yapacak olan benim ama gel gör milleti avutmak bana düşüyor çok sinirlendim çok söyledim zaten o şekilde eşime ama kendini arada kalmış gibi hissediyo biliyorum iyi tamam inşallah kırılmaz falan diyo bu beni uyuz ediyo ya kimse kırılmasın bir zahmet off bir n kötü odanın içine asarım napim dediğin gibi

Gerçekten çok haklısın. Bizde ailelerin en ufak şeye bile müdahale etme huyu var. Kapı süsü o kadar basit bir konu ki bırak annesi kendisi seçsin ayarlasın. Oğluna söyleye söyleye bunu mevzu haline getirmenin ne alemi var Ama siz hiç aile huzurunuzu bu konu için kaçırmayın derim nacizane, eşler arasında tatlılıkla konuşmakta fayda var

Ben isimli yapmak istiyordum de. Ben yapsam isimli yapacağım mesela.

Yani sinirimi belli etsem gerçekten tatsızlık çıkacaktı şimdi hevesim kaçtı mı kaçtı yani ben daha günlerce bunu düşünür dururum ya tüp bebeği yaptırırken sağolsun kimsenin bi yardımı olmadı ama en hevesli şeylerde müdahale insanlarda biliyo ne zaman neye karışılcağını ufacık birşey işte sorun haline gelebiliyor

Ben isimli yapmak istiyordum de. Ben yapsam isimli yapacağım mesela.
Kız bende isimli yaptırdım zaten ama daha gelmedi zaten kendisi de benim yaptırdığımı beğendi mesele annem kırılır hesabı dedim zaten onu beğenmedim dedim kendini arada kalmış gibi hisseden bi durumda bu beni uyuz ediyo

Ay millette ne kaynanalar var yaa ne kadar da ayrıntı düşünmüş biraz lüzumsuz olmus tabi ama benimki yeni evlendiğimde evime gelir eli boş, giderken zorla 3-5 kuruş para verir ben ne begenirsin bilemedim kendin al der, yeni eve taşınırim yine ayni, bebek icin de esime yine az bi para vermis zorla ki beşik alın ben zevkinizi isteginizi bilmem diye, ondan önce de esim aynı miktar parayı babasına vermis zaten yardim amaçlı, o da hic almayım benim vermem lazim sizin ihtiyacınız olur dememis almış sagolsun, kv nin verdigi de nötrlenmis oldu yani torununa yaptığı yapacağı bu kadar çeyrek bile takmaz diger torunlara takmadı diye biliyorum çünkü, az şükredin halinize kız şaka tabi senin yerinde olsam ben de gıcık olurdum ama heralde eve asardim hastaneye degil.

Göbek fıtığı olanlarda çıkıntı oluyor diye biliyorum ben yanlışta biliyor olabilirim
Ben de öyle duydum ama gebelikte göbek fıtığı olurmuş çoğunlukla ve doğumdan sonra geçermiş. O yüzden göbek deliği çıkıntı olurmuş karın büyüdükçe. Önceden fıtık falan yoktu bende yani

Ayyy keşke benimki de öyle olsa benimki kendi zevklerini ön plana atıyor öyle parayı veripte zevkinize göre alın demez yani . Lüzumsuz düşünceler gerçekten bende hastaneye değil eve asma peşindeyim oda kırılmasın diye yoksa asmam

Başka yere asarsın hatta gelene bakın annem yapmıs ne güzel dimi detamamdır

Ya verdigi de bişey değil para dedigime bakma o paraya bisey alınmaz kv genc ve her türlü magaza elinin altında, istese eltime yada görümceme al bu parayı der güzel şeyler al torunuma babannesinden diye ama önemsemiyor bence, örgü de gelir elinden ama örmez bisey mesela o yüzden önemsemedigini düşünüyorum inan bu da cok sinir bozucu bi durum

Ay ne diyim ki yaaa ben de şimdi öyle biri olsun istiyorum herkesin yaşadığından muzdarip yaaa bunların orta ayarı yok mu acaba yaaa benimkisinde elinden dikiş nakış gelir yaptı hep bir sürü öyle şeyler resmen battaniye ihtiyacım kalmadı gibi ama bende bu kadar istemiyorum kendi zevkime göre almak yapmak istiyorum ya hepler ya hiçler yaaa

Sen de haklısın ortasi Yok. Benim annem yaptı hep örgü işini ve modelleri ben bulup fotosunu attım fikir alışverişi yaparak rengine falan ben karar verdim, olmasi gereken de bu yani icime sinmeyen bı örgü yok mesela en mantıklısı bu

İşte yapılır da böyle senin zevkinde sorulursa insanın hoşuna gider maalesef bana hiç birşey sorulmadı kendi kendine yapmış dikmiş hiç biri zevkime uymuyor ay bu düşğncelerden kurtulmam lazım aklıma geldikçe sinirleniyorum

Evet evet doldurma kendini boşver herkesin kendi görgüsü bu mesele, sen göstermelik giydirir foto atarsin bı daha da giydirmezsin zaten hemen buyuyolar kac kere giyecekki bosveeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…