2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çatı muayenesi veya elle muayene nasıl bilmiyorum ama ben 23 yaşımdan beri çocuk sahibi olmak için uğraştım idrar yolum doğuştan dar olduğu için iki kez dilatasyon yaptılar yani idrar deliğine kalın çubuklar sokup genişletiyorlar ve anestezi falan yoktu 4 kez tüp bebek tedavisi gördüm onlarca kez alttan muayene oldum sipektrumla ultrason çubuğuyla hatta tüp bebekte transfer olurken çatalda bacaklarım açık herşeyim ortada karşımda kadın erkek hemşireler biyologlar doktorlar o sırada utanmak falan aklına gelmiyor insanın tek düşündüğüm artık bebeğim gelsin oluyor bu yüzden alttan muayene benim için çok sıradan bir şey ama hamileliğim boyunca hep karından muayene oldum doktorumun tercihi bu şekilde oldu

Rabbim emeklerinin sabrının mükâfatını veriyor insallah cok zor seyler yaşamışsın mecburen alışmışsın hep derim erkekler bedavadan baba oluyor tüm bedeli biz ödüyoruz diye, şunlarin binde birini yaşayan bi erkek varmıdır yaa annelik ne kadar kutsal bisey gercekten

Kızlar merhaba. Zaman zaman karnınızın alt tarafında acır gibi bir ağrı oluyor mu acaba şuna benzetebilirim spor yaptığınız ilk gün karnın alt kasları ağrır böyle, sanki ona benziyor. Bebek de aşağı vuruyor mesaneme resmen, bu haftalarda yaşayan varmı

Şimdi kontrolden çıktım. 10 gün önce geldiğimde beni iyi görmediği için bu kadar erken tekrar görmek istemişti. Bebeğim 1779 gr olmuş. 10 günde nerdeyse 250 gr almış. Baş aşağı demişti bir önceki kontrolde. Artık değişmez, böyle kalır dedi. Tekrar dönmeyeceğine sevindim. 2 haftada bir gelecekmişim artık. Yine elleriyle yüzünü kapatmıştı. Pek nazlı küçük hanım

Oyy maşaAllah kilosu çok güzel şuan bence .. bnde 31+1 de gittim 1700 gr dı.. demekki bu haftalar için ideal artık ne kadar da hızlı kilo almaya başlıyorlar maşaAllah

Canım benim çok şükür hepsi geride kaldı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimize
Az kaldı artık kavuşmaya

Oyy maşaAllah kilosu çok güzel şuan bence .. bnde 31+1 de gittim 1700 gr dı.. demekki bu haftalar için ideal artık ne kadar da hızlı kilo almaya başlıyorlar maşaAllah
Teşekkür ederim Evet çok hızlı büyümeye, kilo almaya başladılar. Senin yavruna da maaşallah

Oluyor canım. Doktoruma sordum rahmin genişlemesinden oluyormuş.

Bende her ikisi de oluyor arada, ritmik ve sürekli olmadığı sürece sorun yokmuş

Benimde oluyor ara ara. Hatta bugün baya fazla ama normal kabul ediyorum ben artık.

Bnm kizimdada sınıra yakin bitanesinde cnm. 5mm misal ust sınır 4.9 bnm oyle demisti sanirim.detaylida cikmisti ilerleme sözkonusu yok. Yani sorun yok dedi

Bnm kizimdada sınıra yakin bitanesinde cnm. 5mm misal ust sınır 4.9 bnm oyle demisti sanirim.detaylida cikmisti ilerleme sözkonusu yok. Yani sorun yok dedi
İlerleme olmaması iyi yaa çok şükür yokmuş bizde de yok çok sevindim bizim iki taraflıydı ama önemli birşey yok dedi doktor ben biraz takmıştım kafaya ama şükretmek lazım bunlar ufak sorunlar sanırım doğuma kadar ya geçiyor ya da doğumdan sonra geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…