2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Duzenli degil aslinda . Haftada 3 gun . Cumartesi ictim dogru cumartesi ciktim onun mu etkisi olmus
Bende hamilelikten önce kansızlık vardı ilaç kullanırken kabızlık sorunum çok oldu. Bıraktığım halde geçmemişti meğer magnezyum eksikliği varmış kullanınca çok rahat ettim eğer doktorun verdiyse mutlaka kullan.

Peki hastanede damardan yaptılar mı iğne kalp sorunlarında yapıyorlar iğneyi ihmal etme duzelirsin inş sakın hareketsiz kalma derim iki satte bir gezmeye çalış
Yol her gün ili kez kendim yapıyorum iğneleri hastanede enfeksiyon icin yapılan kastan. Malesef henüz ayağa kalkamıyorum tuvalete bile eşimin yardımı işe gidiyorum. İnşallah bir ayaklansam düzenli yürüyeceğim

Arkadaşlar merhaba, doktorum magnezyum kullan dedi, içinde magnezyum citrat olmasına dikkat et dedi. Ben kendim araştırıp venatura markasınınkini aldım, eczacıya sordum içinde mg citrat var hamileler kullanabilir dedi ama pek güvenemedim, sizlerden bu markayı kullanan yada doktoru öneren var mı?

Magnesium diasporal benim kullandığım. Magnezyum sitrat içeren takviye edici gıda yazıyor kutuda. Sen neden güvenemedin?

Evet ondan olabilir inşallah hepimiz sağlıkla kucağımza alırız iki güne görücez bakalım gene iniallah çok kilo almamıştır normale dönmüştür o kadar diyet boşa gitmemiştir

Evet ondan olabilir inşallah hepimiz sağlıkla kucağımza alırız iki güne görücez bakalım gene iniallah çok kilo almamıştır normale dönmüştür o kadar diyet boşa gitmemiştir
Hadi inşallah her şey istediğin gibi olur

Kızlar 2 3 gündür kasık ağrısı çekiyorum, kalkarken zor doğruluyorum, yürürken ağrım oluyor. İdrarımı yaparken de ağrı oluyor. Bugün kontrolüm vardı nst ye aldı açılma var mı diye baktılar bir sıkıntı gözükmüyor şükür. Ama ben çok kötüyüm oturup kalkmaya yürümeye korkuyorum.

Ben magosit kullanıyorum zaten hamilelerin çoğunlukla kullandığıymış

Vucud yağ yakıyor diyetten sanırım onunla ilgili bilimsel belgesel okumuştum sanıldığının aksine daha iyi bir yakıt vucut için beyin ve kalp için açıklıyorlardı ama gebelikte vucud depvo kullanmak yerine depo yapıyor sonrası için bebeğin doğduktan sonra beslemek için belkş sut konusunda sıkıntı olabilir

İdrarımı yaparken bende de kasığımda acı ağrı karışımı bir şey oluyor arada.. mesela dün diğer günlere göre çok fazla vajina kemiğinde ağrım vardı penguen gibi yürüdüm hep o yuzden .. eğer kontrolünüzde bir problem yoksa artık normal bence bu süreçte bunlar

Bende yanma yok ama şişti. Hep giydiğim kocaman terligim sıkıyor akşamları tansiyon takibi yapıyorum, tuzu da eskiye göre azalttım ama yine de şişiyor magnezyum, bol su ve günde 2 sodaya rağmen bacak kramplarım da devam ediyor. Dikkat etmesem ne halde olacaktım acaba

Bugün tekrar bir tahlil yapıp bakacaklar canım, kanda şeker az, idrarda keton fazla görünüyor, doktorlar da şaşırdı

Tansiyonum genelde düşük aslında tuz da yemiyorum ama şişiyorum her geçen gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…