- 13 Haziran 2019
- 2.433
- 4.759
- 83
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #52.661
dışarda beze devam ama fark edersem en yakın tuvalete götürüyorum hemen. kakayı hep yaparken veya başında yakalıyorum. gerçi onunla zaman geçiriyorsam farkediyorum ama genelde iş güç yaparken denk geliyor.Yaa yerm ben onuNasıl mutlu giriyorsundur eve. Minik kuş
Sevgili İzmir’li arkadaşım, gevrek nedir diye beynim tarama yaparken beypazarı kurusuna falan gitti aklım (annem Ankaralı da) ben çok zorlanıyorum dışarıda yemek konusunda ya. Ya mücver yapıyorum, ya da üşenirsem patates haşlıyorum
Eee tuvalet iletişimi işi baya oturdu o zaman sizde. Şu Antalya dönüşü ben de başlayacağım denemelere. Kaka işi oturdu ama çişe hiç başlamadık daha biz. Dışarıda ne yapıyorsun peki? Hala bez bağlamaya devam mı? Acaba yıkanabilir bezlerden mi alsam
Ah o kedilerin bu bebişlerden çektikleri
İlk 3 ay hiç geçmemişti bana, çok zorlanmıştım ama sonrasını hiç anlamadım ben debi de ergen falan mı olacaklar bu bebeler hiç kopmasak ya bu gruptan
iş o eski videolar hep ikinci üçüncü bebelere sebepAnlattıkların gözümde canlandı çok sevimliben de eski videolarına bakıyorum hep çok hoşuma gidiyor
Sağol canım deneyeyim öyle deBir şeyden korkmuş olabilir mi?
Ben duşakabine oturtup önüne oyuncaklarını koyuyorum. Bazen duş başlığıyla falan oynuyor. Bir de huysuzlanırsa çok neşeli şarkı söylüyorum falan. Yıkamaya başlamadan önce orada biraz oyun oynasın, rahatlasın, sonra yıkamaya geçmeyi deneyebilirsin bi de
evet bazen benimki de çok ağlıyor. kucağıma alıp yıkıyorum sakinliyor. emziriyorum ya da yıkarken. sudan veya suyun sesinden korkuyor olabilir. yıkarken sarılırsan sakinler bence.
veya aklıma şu geldi. bi yeri pişik gibi tahriş olduysa suya değince yanıyordur o da ağlamasına sebep oluyordur. sıcak ya hemen isilik oluyorlar kaşıyorsa sonra yakıyordur su değince.
Yok biz ikinciyi düşünmüyoruz eşim de ben deiş o eski videolar hep ikinci üçüncü bebelere sebep
İki çocuklu hayattan bildiriyorum, tünelin ucu karman çorman bi yere çıkıyorYok biz ikinciyi düşünmüyoruz eşim de ben debir tane de bile çok zorlanıyoruz yaşlanmışız galiba bir de benim doğum sonrası çok kötü geçti hala aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor Allah olmayanlara nasip etsin inşallah bizim evlatlarımıza da sağlıklı güzel uzun ömür versin inşallah
Yok biz ikinciyi düşünmüyoruz eşim de ben debir tane de bile çok zorlanıyoruz yaşlanmışız galiba bir de benim doğum sonrası çok kötü geçti hala aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor Allah olmayanlara nasip etsin inşallah bizim evlatlarımıza da sağlıklı güzel uzun ömür versin inşallah
Biz iyiyiz çok şükür, taşınma telaşı bayram yoğunluğu derken geçip gidiyor günlerMerhaba kızlar nasılsınız? İyisiniz inşallah. Sınava az kaldı diye giremiyorum. Çok özledim sizleri. Bebekler de sizler de iyisiniz inşallah.
Bizim koridordaki klimayi acip tum kapilari kapatiyoruz. 25 derecede bebisimin odasina da geliyor soguk da olmuyor. Sicaktan uyaniyor gecen uyanip 2 saat -abarti degil- agladi. Ayni odadaysa nem alma modunda da calistirabilirsiniz belki.Sıcak memleketteki arkadaşlar klimada uyuyan var mi ben yatmadan once aciyordum ama klimada uyumak istiyorum kac derceye ayarlasam 25 derece dusuk mu olur 27 dereceye mi ayarlasam kapali olunca gece isiniyor oda tekrardan geri uyuyamiyorum bir süre. Klimaninda sesi oluyor pencere acsam oradan da araba sesleri geliyor.
Nem alma modu nem isareti mi oluyor guzel fikir.bizkm aynı odada klimamız.Bizim koridordaki klimayi acip tum kapilari kapatiyoruz. 25 derecede bebisimin odasina da geliyor soguk da olmuyor. Sicaktan uyaniyor gecen uyanip 2 saat -abarti degil- agladi. Ayni odadaysa nem alma modunda da calistirabilirsiniz belki.
Biz uzun zamandır uyuyoruz 26derecede direk vurmuyor tabiSıcak memleketteki arkadaşlar klimada uyuyan var mi ben yatmadan once aciyordum ama klimada uyumak istiyorum kac derceye ayarlasam 25 derece dusuk mu olur 27 dereceye mi ayarlasam kapali olunca gece isiniyor oda tekrardan geri uyuyamiyorum bir süre. Klimaninda sesi oluyor pencere acsam oradan da araba sesleri geliyor.
Ben aldım ama henüz onla adımlayamıyorlar. Tutunup kalkıp oyuncaklarıyla oynuyorlar.Ilk adim arabası alan oldu mu nasil bir sey tekerlekleri yavas mi gidiyor alsam mi yurutece binip gezmek istiyor 5 gundur zararli deniyor diye koymak istemiyorum ama cani sıkılıyor yurutec hoşuna gitti ilk adim arabasi alsam iyi olur mu?
Sanirim oyledirNem alma modu nem isareti mi oluyor guzel fikir.bizkm aynı odada klimamız.
Inşallah canım yaa.Biz iyiyiz çok şükür, taşınma telaşı bayram yoğunluğu derken geçip gidiyor günlerumarım çok iyi geçer sınavın
Şırnak/CizreInşallah canım yaa.Tayin nereye çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?