2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
dışarda beze devam ama fark edersem en yakın tuvalete götürüyorum hemen. kakayı hep yaparken veya başında yakalıyorum. gerçi onunla zaman geçiriyorsam farkediyorum ama genelde iş güç yaparken denk geliyor.
izmirde sokaklarda satıcılar gevvreeekkkk diye bağırıyorlar resmen dilimize pelesenk başka kelime kullanmak ne mümkün. bu arada Asli06m beypazarı kurusu ben de deneyeceğim. kendim de çok severim. dişlerini kaşımak için bire bir hem de eli ağzı boş durmasın dışarda yemek için de evde hazırda varsa alıyorum yoksa muz bebe bisküvisi gevrek hazır ayran veya kayısı artık ne kolaysa. veya mercimek çorbası söylüyorum içine az ekmekle yediriyorum. hep yaptığım bir şey olmadığı için arada böyle kaçamaklara yer vermek işime geliyor.
ergenlik mi dedin . evde bi tane var valla süper sonic bir giriş yaptık ergenliğe. inanlır gibi değil kıyafetleri değişti birden duvarlara posterler falan. bir de lugatımıza yeni kelimeler ekleniyor her gün. ben de buna takığım keşke biraz daha çocuk kalabilseler. 11 yaş çok erken gibi geliyor arada kk girip ergen anneleri grubu var mı diye bakmam lazım sanırım

Sağol canım deneyeyim öyle de

Çok doğr kendini tırnaklayın duruyor zaten mutlaka bir yerinde yara vardır

iş o eski videolar hep ikinci üçüncü bebelere sebep
Yok biz ikinciyi düşünmüyoruz eşim de ben de bir tane de bile çok zorlanıyoruz yaşlanmışız galiba bir de benim doğum sonrası çok kötü geçti hala aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor Allah olmayanlara nasip etsin inşallah bizim evlatlarımıza da sağlıklı güzel uzun ömür versin inşallah

İki çocuklu hayattan bildiriyorum, tünelin ucu karman çorman bi yere çıkıyor Şaka bi tarafa da çok tatlılar evet ama çok zor

Ben aslında istiyorum ama şu an cesaretim yok. Kv eşimin yeğenine bakıyor, bizimkiyle araları 11 ay. Dün biz de gittik kvnin çıkması gerekti yarım saatliğine dedim ben bakarım ya nolcak. Başta her şey çok iyiydi bi 10 dk sonra büyük olan babaanneyi aramaya başladı işte orada film koptu Bizimki de bi triplere girdi o da başladı ağlamaya, birbirleriyle yarışıyorlar resmen ağlama konusunda. Kız zaten iki yaş sendromuna koşar adım gidiyor. Neyse niloyayı çok seviyor sağolsun imdadımıza yetişti, sakinledi kucağımda izlerken. Tabi ben de dersimi almış oldum.

Merhaba kızlar nasılsınız? İyisiniz inşallah. Sınava az kaldı diye giremiyorum. Çok özledim sizleri. Bebekler de sizler de iyisiniz inşallah.
Biz iyiyiz çok şükür, taşınma telaşı bayram yoğunluğu derken geçip gidiyor günler umarım çok iyi geçer sınavın

Sıcak memleketteki arkadaşlar klimada uyuyan var mi ben yatmadan once aciyordum ama klimada uyumak istiyorum kac derceye ayarlasam 25 derece dusuk mu olur 27 dereceye mi ayarlasam kapali olunca gece isiniyor oda tekrardan geri uyuyamiyorum bir süre. Klimaninda sesi oluyor pencere acsam oradan da araba sesleri geliyor.

Ilk adim arabası alan oldu mu nasil bir sey tekerlekleri yavas mi gidiyor alsam mi yurutece binip gezmek istiyor 5 gundur zararli deniyor diye koymak istemiyorum ama cani sıkılıyor yurutec hoşuna gitti ilk adim arabasi alsam iyi olur mu?

Bizim koridordaki klimayi acip tum kapilari kapatiyoruz. 25 derecede bebisimin odasina da geliyor soguk da olmuyor. Sicaktan uyaniyor gecen uyanip 2 saat -abarti degil- agladi. Ayni odadaysa nem alma modunda da calistirabilirsiniz belki.

Bizim koridordaki klimayi acip tum kapilari kapatiyoruz. 25 derecede bebisimin odasina da geliyor soguk da olmuyor. Sicaktan uyaniyor gecen uyanip 2 saat -abarti degil- agladi. Ayni odadaysa nem alma modunda da calistirabilirsiniz belki.
Nem alma modu nem isareti mi oluyor guzel fikir.bizkm aynı odada klimamız.

Biz uzun zamandır uyuyoruz 26derecede direk vurmuyor tabi

Ben aldım ama henüz onla adımlayamıyorlar. Tutunup kalkıp oyuncaklarıyla oynuyorlar.

Benim bebisim ayakta durmayi pek sevmiyor. Koltukta ilgisini cekecek bisey varsa tutunuyor ama alir almaz hopp popoyu saliyor. Doktora gidince kapidan girer girmez agliyor, sedyede otururken doktor bi birak sana kalkmaya calissin dedi. Can havliyle tutunup kalkti. Bu ayda bu refleksi gormek onemliymis sanirim. Yani istemediginden yapmiyor gibi. Var mi baska boyle bebis?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…