2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benimki ayakta duruyor ama koltuktan destek alarak tam anlamıyla ayağı kalkamıyor tutunup ama sürekli paçama yapışıp kalkmaya çalışıyor çabası var sadece emeklemiyor, geri emekliyor ama ileri gitmiyor yok istemiyor çocuk

Kaganin kalkma cabasi guzel. Bizde pacama yapisip kalkma cabasi yok, emeklemedi surunuyor yuzer gibi gecen bocegin pesinde kosturuyordu aktivite masasi aldjm biraz tesvik olaun diye. Iste doktor refleksine bakinca anladim ki keyfi durmuyor yoksa kalkabiliyormus. Popoyu tasimak zor geliyor heralde :) Bu arada Kagani ayaklarindan desteklersen bekki ilerler.

Ben aldım hızlı maalesef hem denge hem o hızda yürüyemiyor en güzeli koltukta sıralıyor ama o hızlı kayıyor bacakları okadar hızlı açamıyor henüz tutmak gerekiyor oyuncakları baya oyalıyor ama

Kolundan tutunca yürüyor mu

Bizimkilerin totoları kıymetli ya tamamen keyifcilikten yapıyorlar gerçekten. Kağana neler neler yaptık ama totoyu kaldırmak istemiyor

Biz de tavan pervanesi var cam açarak pervane çalışır vaziyette uyuyoruz İzmir sıcağıyla başa çıkıyoruz şükür
Bizim bebe tutunup kalkıyor ama bazen de canı hiç istemiyor kucağa sarıyor ya da başka şey dediğin gibi tamamen keyfi

Ben artık birden fazla çocuk büyüten anneleri mucizevi varlıklar olarak görüyorum Allah tüm annelere kolaylık versin

Ben ikisini de aldım. İlk adım arabasında henüz ayakta dengede duramiyor. Yürüteçe biniyor, halıları da kaldırdım, fırıl fırıl dönüyor evde:)
Komşum pediatrist kendisi de kullanmış
Başta bende senin gibi düşünüyordum, zararlı asla kullanmam diye. Ama bir düşündüm çevremdeki herkes, kizkardeslerimez dahil kullandı ve sorun olmadı. Zaten tüm gün yurutecte durmuyor. Yorulunca al beni diye kol hareketi yapıyor:)

Yürüteci uzmanlar önermediği halde bu aralar kullansam biraz bizi rahatlatır mı acaba diye düşünmeye başladım. Parmak ucu yürümeye sebep oluyor ve erkek bebeklerde testislerin üzerinde zıpladığı için onlara zarar veriyor hatta yukarı kaçmasına sebep olabiliyor gibi şeyler okuduğum için cesaret edemiyorum. Kızım olsa kesin alırdım heralde ya napcamı şaşırdım uyumadığı her saniye elimden tutup gezdirin istiyor. Ne bel kaldı ne bacak bizde..

Otel olsa bence de iyi olurdu da, biz de ev aldık işte, 10 sene başka bi yere gidemeyiz bence ama çok zor oluyor gerçekten, canım çıkıyor akşama kadar. Evin güzel yanı da, bebiş uyuduktan sonra otel odasında tıkılıp kalmıyorsun. Otelde olsak 7’den sonra onu bırakıp bir yere gidemezdik biraz büyüsünler de bakalım
Ahahaha biz de deneyelim beypazarı kurusunu
Bizde de çiş arada denk geliyor, bazen yapmamış oluyor bezine tutuyorum hemen ama nadir tabi. Ben de pek üstüne düşemedim. Zor iş ya onca derdin arasında bi de çişle uğraş maşallah size. DışaRıda ben de biraz saldım. Bıgün kahvaltıya geldik, simit, peynir, tahin pekmez falan yedirdim zaten artık her şeyi istiyor, vermezsen bağırıyor. Farklı şeyler yemenin de pek imkanı kalmadı
Ahhh o ergenlik nolur bana benzemesin ama 11 yaş erken gerçekten eyvah çok az kalmış, 10 senecik

ben ilk kızımda kullandım. çok şükür 11 yaşında ve hiç bir sıkıntı yaşamadık. ama bu kızıma bakıcı bakıyor ve bebeği tüm gün orda tutar biraz tembelliğe alışır diye, aldığım yürüteci kullanmadan geri verdim. kullanmadığı halde bu kızım parmak ucunda yürüyor. yani demek sebep yürüteç değilmiş.
onun dışında doktor da çok önermiyorum kullanılmasını falan demişti. ama ilk kızımda belli bir doktorumuz yoktu. kendi kafamıza göre ilerledik. ve hiç bir şey olmadı. yani birazda senin içine nasıl siniyorsa canım.

evet ya ; o bağırma bizde de var. uyanıp biraz zaman geçince kahvaltı yapmazsa evi inletiyor. veya oldu da meyve yerken ona vermedik. aman Allahım dostlar başına

Evet işte dediğim gibi bebeğim kız olsaydı büyük ihtimal alırdım kısa süreli de olsa işime yarardı. Parmak ucu yürümeye devam eden pek yetişkin yok nasıl olsa ama erkek bebeklerde testislerin üzerinde zıplama konusu kafamı kurcalıyor

Kızlar ek gıda miktarını ölçüyor musunuz?Bu aralar ne kadar olmalı biraz göz kararı gidiyoruz sorun olmaz umarım fazla versem yemek istemez herhalde.Hepinize mutlu sağlıklı bayramlar dilerim.

Kızlar ek gıda miktarını ölçüyor musunuz?Bu aralar ne kadar olmalı biraz göz kararı gidiyoruz sorun olmaz umarım fazla versem yemek istemez herhalde.Hepinize mutlu sağlıklı bayramlar dilerim.
1 su bardagina kadar cikabilirsiniz demisti doktor. En az 4 yemek kasigi yemeli dedi bir de.

Iyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…