2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar merhaba, nasılsıniz? Çok şükür bayramdan önceki hafta alçımız çıktı. Bu aralar bebisle uçuş yapan var mı? Ben ani bi kararla ablama gidiyorum aktarmalı ucacagim bebisle tek basima. Babamız sonra gelecek. Şimdiden yol stresine girdim uçakta çok ağlar mı? Aradaki bekleme süresinde ne yapacağız? Tuvalete gidemem diye su bile icmeyecek gibiyim İnşallah uyku saatine denk gelir ve uyuyabilir diye dua ediyorum varsa tecrübe ve önerilerinizi bekliyorum ♡ Bi de alcili fotonuzu ekliyorum çok şükür geçti ♡

Eklentiler

Geçmişler olsun. Biz bindik uçağa hiç sıkıntı yaşamadık ama yine de iniş ve kalkışlarda emzirme, emzik, biberon vs öneriliyor basınç ayarlaması için. Onun dışında bolca oyuncak kitap vs bi şekilde oyalanıyor. Hostesler yardımcı oluyor ihtiyaç halinde

İniş ve kalkışta emİrin ya da emzik verin mutlaka

Ben kıymayı ya çorbasına katıyorum ya da pilav, kabak herhangi bir yiyecekle veriyorum. Köfte olursa da bölüp elimle yediriyorum. Her şeyi bütün olarak ağzına sokabiliyor. Iki gün önce salatalık verdim kabuğunu soyup, güzel yedi. Kayısı ve ekmek de veriyorum eline. Diğer yediklerini hep ben yediriyorum.

Herkese merhaba kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun. Çok üzüldügum bir konu var ek gıdayı son günlerde kızım hiç almıyor resmen kaşığı gördüğünde ağzını kilitliyor tamam çok iştahlı Bir çocuk değildi ama çorba kahvaltı meyve az da olsan yiyordu kilosu da ortalama diye hiç ısrar etmedim yemekten soğumamasi için şimdi sadece emzirme mama gidiyoruz. disimiz hiç yok ondan mı olur yaşayan tecrübe eden annelerim var mı haftaya da kontrolümüz var tahlil isticem

Döllenme en kötü ihtimal 3 günde olsa 10 gün saysak gebe değilim o zaman değil mi
Sendeni hamilelikten şüpheleniyorsun. Benim regl geçikti 5 gün test yaptım negatif ama nebilim bi endişe sardı yumurtlama dönemine falanda dikkat etmişti halbuki zaten ayda 1 birlkte oluyoruz ondada hamile kalırsam oturur ağlarım

Bizimkinin babanne evinde düzeni iyice değişti. Burda herkes çok gec kalkıp çok geç yatıp akşam yemeğini kahvaltıyı çok geç yapıyor sinir oluyorum. Çocuğum bizle birlikte sofrada olsun yesin istesem de bazen ayrı yedirip erken yatırmaya çalışıyorum. Buradaki curcunadan olsa gerek huyu değişti kucakta gezerek uyuyor, bazen 1 uyku bazen 3 uyku yapıyor gündüzleri... inşallah dönünce kendimi düzenimiz tekrar sağlarız.

Kızlar Demir ilacı ishal yapar mı? Başına gelen oldu mu? Kızım bir aydır ishalden kurtulamadı dişe yordum ama dişte bukadar uzun süreli yapar mı bilmiyorum aklıma tek Demir ilacı geliyor

Kızlar Demir ilacı ishal yapar mı? Başına gelen oldu mu? Kızım bir aydır ishalden kurtulamadı dişe yordum ama dişte bukadar uzun süreli yapar mı bilmiyorum aklıma tek Demir ilacı geliyor
Kabız yaptığını duydum da yaşadım da ama ishali hiç duymadım. Başka bir şey sebep olabilir mi?

Teşekkür ederim bugün akşam üzeri sitmayla beraber covid nasılmış görmüş oldum. Bir günde etkisini gösteriyormus demek. Annemlere gelmiştim şimdi onlara geçecek. Oğlanda ateşli . Berbat bir zaman dilimi geçiriyoruz. Oğlan kucağımdan inmiyor sitmali şekilde onu taşıyorum. Kimse kucağına alamıyor. Çığlık çığlığa ağlıyor. 47 kiloyum zaten. O kadar zorlanıyorum ki. Kucağımda ayakta memede uyuyor birde ninniyle en az yarım saat sürüyor uyuması. Tek dileğim oğlan hafif atlatsin

Ayyy kıyamam ya ikinize de. Ben de 2 kez oldum bilirim çok zor, hele bir de çocuk varken inşallah çok hafif geçer bebişinki

Hoşgeldin tekrar ben de pek sıkı takip edemiyorum artık, günler hep koşturmacayla geçiyor. Geçen gün telefonu evde unutmuşum, akşama kadar aklıma gelmedi
Maşallah İnci kıza Kesinlikle farklı gelişimler, sıralama da çok farklı olabiliyor. Biz de emeklememişiz ama ben çok sevimli buluyordum emekleyen bebekleri. Merco da emekledi hoşuma gidiyor benim de
Ben de geçtim ufaktan bizim yemeklere. Tuzsuz yapıp, tabaklara tuz ekliyoruz. O da daha çok sevdi
Ay o çekmeceye parmak sıkıştırma ilki çok kötüydü bizim de. Burada çekmece kilidi bulamadım, çok amaçlı kilit aldım ama pek işe yaramıyor arada yine sıkıştırıyor kaşla göz arasında. Ama çok kötü bir şey yaşamadık şükür.
Ben de if yaparak biraz kilo vermiştim ama geri aldım verdiklerimi tatilde bi de düğün var 6 ağustos’ta. Tekrar toparlamak lazım

Çok geçmiş olsun
Sıkma canını hiç, biz de geçirdik ailecek. Bebekler çok hafif atlatıyorlar. Ben günlerce yattım, Mercan sadece 1 gün ateşlendi (38 civarındaydı ateşi). Sadece mis-c sendromu gelişebiliyor sonrasında, o konuda dikkatli ol.
Umarım size bulaşmadan atlatırsınız

Geçmiş olsun minnoşa
Uçuşta bol şans diliyorum. Biz bu ay dışarıda uyutmakta biraz zorlanmaya başladık, algılar çok açıldı artık. Uyumasa bile oyalanacağı şeyler işine yarar. Bir de biraz rahat olmak lazım, ben de çok geriliyorum ama özel bir durum ve huysuzlanabiliyorlar. Sen çok gerilmemeye çalış

Tek uykuya düşen var mı aramızda?
Tek uykuya mı düştünüz?
10. ayda sinyalleri vermeye başlayan bebekler varmış. Biz hala 2-3 uyku arasında gidip geliyoruz, tatil bozdu iyice düzeni
Ama 12. ay uyku gerilemesi olarak geçiyor bir sonraki uyku gerilemesi, 1 uykuya düşülecek zaman yani. Yine de çocuktan çocuğa çok değişiyor tabi ki zamanlama. 10. ay itibariyle olabiliyormuş dediğim gibi.

demir ilaci kabiz yapar diye biliyorum. Gunde kac defa kaka yapiyor, mukus var mi? Ben acaba bisey alerji mi yapiyor diye dusundum.

Cok gecmis olsun, hastayken bir de bebek bakmak cok zor. Insallah hemen atlatirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…