- 16 Ocak 2021
- 240
- 705
- 53
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #52.721
Geçmişler olsun. Biz bindik uçağa hiç sıkıntı yaşamadık ama yine de iniş ve kalkışlarda emzirme, emzik, biberon vs öneriliyor basınç ayarlaması için. Onun dışında bolca oyuncak kitap vs bi şekilde oyalanıyor. Hostesler yardımcı oluyor ihtiyaç halindeKızlar merhaba, nasılsıniz? Çok şükür bayramdan önceki hafta alçımız çıktı. Bu aralar bebisle uçuş yapan var mı? Ben ani bi kararla ablama gidiyorum aktarmalı ucacagim bebisle tek basima. Babamız sonra gelecek. Şimdiden yol stresine girdim uçakta çok ağlar mı? Aradaki bekleme süresinde ne yapacağız? Tuvalete gidemem diye su bile icmeyecek gibiyimİnşallah uyku saatine denk gelir ve uyuyabilir diye dua ediyorum varsa tecrübe ve önerilerinizi bekliyorum ♡ Bi de alcili fotonuzu ekliyorum çok şükür geçti ♡
İniş ve kalkışta emİrin ya da emzik verin mutlakaKızlar merhaba, nasılsıniz? Çok şükür bayramdan önceki hafta alçımız çıktı. Bu aralar bebisle uçuş yapan var mı? Ben ani bi kararla ablama gidiyorum aktarmalı ucacagim bebisle tek basima. Babamız sonra gelecek. Şimdiden yol stresine girdim uçakta çok ağlar mı? Aradaki bekleme süresinde ne yapacağız? Tuvalete gidemem diye su bile icmeyecek gibiyimİnşallah uyku saatine denk gelir ve uyuyabilir diye dua ediyorum varsa tecrübe ve önerilerinizi bekliyorum ♡ Bi de alcili fotonuzu ekliyorum çok şükür geçti ♡
Eger istiyorsaniz insallah yakin zamanda bebek haberini alirsiniz.Regl gibi bi kanamam oldu yerleşme kanaması sandım onun 4-5.günüydü tam regl tarihimde olmuştu
Ben kıymayı ya çorbasına katıyorum ya da pilav, kabak herhangi bir yiyecekle veriyorum. Köfte olursa da bölüp elimle yediriyorum. Her şeyi bütün olarak ağzına sokabiliyor. Iki gün önce salatalık verdim kabuğunu soyup, güzel yedi. Kayısı ve ekmek de veriyorum eline. Diğer yediklerini hep ben yediriyorum.Ben sık takip edemiyorum umarım bana kızmazsınız. Belki konuştunuz ama göremedim. Kıymayı ben hala veremiyorum sizler köfte yapıp eline mı tutturuyorsunuz? Benim kız eline pek yiyecek almıyor ben bir yerlerde hata yaptım sanırım.
Sendeni hamilelikten şüpheleniyorsun. Benim regl geçikti 5 gün test yaptım negatif ama nebilim bi endişe sardı yumurtlama dönemine falanda dikkat etmişti halbuki zaten ayda 1 birlkte oluyoruz ondada hamile kalırsam oturur ağlarımDöllenme en kötü ihtimal 3 günde olsa 10 gün saysak gebe değilim o zaman değil mi
Ben düşmedim ama tek uykuya 15. Ayda falan dülmesi lazım diye biliyorum.Tek uykuya düşen var mı aramızda?
Kabız yaptığını duydum da yaşadım da ama ishali hiç duymadım. Başka bir şey sebep olabilir mi?Kızlar Demir ilacı ishal yapar mı? Başına gelen oldu mu? Kızım bir aydır ishalden kurtulamadı dişe yordum ama dişte bukadar uzun süreli yapar mı bilmiyorum aklıma tek Demir ilacı geliyor
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsunbizim minik 5 aylıkken olmuştu 2 gün ateş yaptı sonra toparladı çok şükür. Biraz zor geçmişti tabi ama o zaman hem küçük hem de virüs yoğunluğu coktu. İnşallah size geçmemiştir, geçtiyse de hemencecik biter inşallah
Ayyy kıyamam ya ikinize de. Ben de 2 kez oldum bilirim çok zor, hele bir de çocuk varkenTeşekkür ederimbugün akşam üzeri sitmayla beraber covid nasılmış görmüş oldum. Bir günde etkisini gösteriyormus demek. Annemlere gelmiştim şimdi onlara geçecek. Oğlanda ateşli . Berbat bir zaman dilimi geçiriyoruz. Oğlan kucağımdan inmiyor sitmali şekilde onu taşıyorum. Kimse kucağına alamıyor. Çığlık çığlığa ağlıyor. 47 kiloyum zaten. O kadar zorlanıyorum ki. Kucağımda ayakta memede uyuyor birde ninniyle en az yarım saat sürüyor uyuması. Tek dileğim oğlan hafif atlatsin
Hoşgeldin tekrarHerkese merhaba
Telefonum bozuldu, epeydir giremedim. Çok özledim sizleriUmarım iyisinizdir.
İnci kız 1 haftadır sürünerek emekliyor. Normalde yüz üstü koyduğumda ağlayarak onu oturtmamı beklerdi. Her çocuğun gelişimi farklı işte. Emeklemese de olur diyordum ama yine de mutlu oldum.
Gün içinde kısa süre yürütece koyuyorum ve bugün ilk çekmeceye parmak sıkıştırma olayını yaşadık. Epey ağladı boncuğum, çok üzüldüm.
Yavaş yavaş bizim yemeklerden de yedirmeye başladım.
Bu bayram da kimseye yüz vermedi. Uzaktan seviyor insanları. Kesinlikle kimseye gitmiyor. Ramazan bayramında çok gezmiştik, çok yorulmuştu kızım, bu bayram çok az kişiye gittik, yorulmasını istemedim. Sakin ve güzel bir bayram geçirdik. Sizin bayramınız da güzel geçmiştir umarım.
Son iki haftadır diyeti saldım ne yazık ki, yarın kendimi silkeleyip tekrar başlamayı düşünüyorum. Diyetisyen kontrolündeki sürecim bitiyor, artık kontrol bende olacak. Kilo verdim diye biraz rehavete kapıldım
Benden haberler bu kadar
Çok geçmiş olsunKızlar eşim bugün sabah ateşle uyandı. İlaç verdik düşmedi.kendini çok kötü hissetti hastaneye acile gitti. Normalde eli kolu kopsa ne bileyim buna benzer grip yaşasa hiç hastayım demez hep iyiyim der. Hastaneye gidince ben şüphelendim tabi. Test yapmışlar yolladılar. Ateş düşmüyor sırtı beli çok ağrıyor. Neyse akşam sonuç çıktı covid pozitif. 2 gündür hiç bir yere çıkmadık. Ya kurban bayramının 1. Günü ya da 2. Günü cenazeye gitmişti. Yani bulaş tan 3 veya 4. Gün patlak verdi. Sabah ben ve oğlan tabi ki temas ettik. Akşam 22 de hemen anneme geldik annemde kaliyoruz 1 hafta kalicaz sanirim. Demem o ki bulaşmış mıdır ya. Şu an ikimizde de bişey yok 3 veya 4 gün sonra mi patlak verir bizde de. Sabah alışkanlık eşim oğlanı öptü uyanınca. Bende bırbırlandım tabi. Covid pozitif çıktı öğrendiğim an ben sabah oğlanı öptün sabah oğlanı öptün nasıl yaptın nasıl yaptın deyip deyip dırdır yaptım. Adamida evde bıraktım. Babamda çok huysuz bir insan. Onla yaşayacağıma evime gidip kovid olurum daha iyi diyorum anneme. Ama oğlan var işte. En büyük korkum ona bulaşması. Kız babannesinde Allah'tan tatilde. Sanki oğlanın da alnı sıcak az ateşli gibi. İlk defa yaşıyoruz. 3 gün sonrayı korkuyla bekliyorum. Oğlanı öpmeseydi iyiydi. Normalde o kadar çok öpüyor ki düşünemedim unuttum diyor.
Geçmiş olsun minnoşaKızlar merhaba, nasılsıniz? Çok şükür bayramdan önceki hafta alçımız çıktı. Bu aralar bebisle uçuş yapan var mı? Ben ani bi kararla ablama gidiyorum aktarmalı ucacagim bebisle tek basima. Babamız sonra gelecek. Şimdiden yol stresine girdim uçakta çok ağlar mı? Aradaki bekleme süresinde ne yapacağız? Tuvalete gidemem diye su bile icmeyecek gibiyimİnşallah uyku saatine denk gelir ve uyuyabilir diye dua ediyorum varsa tecrübe ve önerilerinizi bekliyorum ♡ Bi de alcili fotonuzu ekliyorum çok şükür geçti ♡
Tek uykuya mı düştünüz?Tek uykuya düşen var mı aramızda?
Henuz erken diye biliyorum, 14-18 ay gibi gececegiz. Bu aylarda 2. Uykuya dirense de pes etmeyin diyorlar.Tek uykuya düşen var mı aramızda?
demir ilaci kabiz yapar diye biliyorum. Gunde kac defa kaka yapiyor, mukus var mi? Ben acaba bisey alerji mi yapiyor diye dusundum.Kızlar Demir ilacı ishal yapar mı? Başına gelen oldu mu? Kızım bir aydır ishalden kurtulamadı dişe yordum ama dişte bukadar uzun süreli yapar mı bilmiyorum aklıma tek Demir ilacı geliyor
Cok gecmis olsun, hastayken bir de bebek bakmak cok zor. Insallah hemen atlatirsiniz.Teşekkür ederimbugün akşam üzeri sitmayla beraber covid nasılmış görmüş oldum. Bir günde etkisini gösteriyormus demek. Annemlere gelmiştim şimdi onlara geçecek. Oğlanda ateşli . Berbat bir zaman dilimi geçiriyoruz. Oğlan kucağımdan inmiyor sitmali şekilde onu taşıyorum. Kimse kucağına alamıyor. Çığlık çığlığa ağlıyor. 47 kiloyum zaten. O kadar zorlanıyorum ki. Kucağımda ayakta memede uyuyor birde ninniyle en az yarım saat sürüyor uyuması. Tek dileğim oğlan hafif atlatsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?