- 22 Aralık 2020
- 2.701
- 5.907
- 88
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #52.761
Patates püresi aslında başlangıç için en iyisi benceBizimki geçen hafta bizim kaşık çatallara saldırmaya başladı, ben de ondan gidip aldım aslında. Hatta şu dönen kaşıktan aldım, dökmeden yer diye. Ağzında ters çeviriyor işte, düz yiyemediama dolduramaz şu anda ya, o kadar iyi değil elini kullanma becerisi. Doldurma işini pek anlıyor gibi de değil. Belki karşısına geçip aynı şekilde yesek taklit etmeye çalışabilir ama, bilemedim. Şu tatilden sonra süzme yoğurtla bi deneyeyim bakalım
Of kaşık bence de zor ya. Ben öyle yapsam önce bir iyi mıncıklar sonra mama sandalyesine boca eder. Sonra ordan eline geçenleri yerlere atar. Masası tertemiz kalana kadar bu işleme devam ederPatates püresi aslında başlangıç için en iyisi benceben bu sabah lorla avokado ezip koydum önlerine kaşık da verdim önce birwz kaşıkla oyun yaptılar sonra avuçla daldılar yemeğe
Ahahaa baya güldüm bu mesajına ya. Bizimkinde de var o huy. Doyunca masadakileri yere atarak masayı temizliyor, hatta eline peçete verirsen siliyor bi deOf kaşık bence de zor ya. Ben öyle yapsam önce bir iyi mıncıklar sonra mama sandalyesine boca eder. Sonra ordan eline geçenleri yerlere atar. Masası tertemiz kalana kadar bu işleme devam eder
Kağan da böyle yapıyor bazen, sürekli kusursuz yürümüyor illaki yana doğru açılıyor ayağı. Şuan normal bence böyle olması, daha yeni adım atmayı öğreniyorlar zamanla düzelecektir.Kızlar size bir sorum var. Bebekleri elinden tutup yürütürken bir.dikkat eder misiniz hep öne atıyorlar mı. Bizim kız birini öne atıyor ama öbür ayak hep açık atıyor. Yani hani parmak tarafı açık yürüyen insanlar olur ya onun gibi. Bu normal mi. Gitgide düzelir mi. Merak ediyorum. Yani bir ayak düz basıyor olması gerektiği gibi diğeri yan basıyor
Sağol canım , ya annem olmasa napardim bize bakıyorlar babamla. Annem benle oğlanın yemek işi babam da oğlanı gezdiriyor. Nasıl yaptın hem de iki kez ya.Ayyy kıyamam ya ikinize de. Ben de 2 kez oldum bilirim çok zor, hele bir de çocuk varkeninşallah çok hafif geçer bebişinki
İyiki yanınızda birileri varmış destek olmuşlar ne güzelSağol canım , ya annem olmasa napardim bize bakıyorlar babamla. Annem benle oğlanın yemek işi babam da oğlanı gezdiriyor. Nasıl yaptın hem de iki kez ya.
Oğlanın 2 gün sürdü ateş evet dediğin gibi hafif atlattı. Bana da eşimden 1 gun sonra bulaştı. Çok ağır oldu nasıl birşey miş. Mis-c sendromu neymiş hemen bakıyorum netten.Çok geçmiş olsun
Sıkma canını hiç, biz de geçirdik ailecek. Bebekler çok hafif atlatıyorlar. Ben günlerce yattım, Mercan sadece 1 gün ateşlendi (38 civarındaydı ateşi). Sadece mis-c sendromu gelişebiliyor sonrasında, o konuda dikkatli ol.
Umarım size bulaşmadan atlatırsınız
Oğlanın 2 gün sürdü ateş evet dediğin gibi hafif atlattı. Bana da eşimden 1 gun sonra bulaştı. Çok ağır oldu nasıl birşey miş. Mis-c sendromu neymiş hemen bakıyorum netten.Çok geçmiş olsun
Sıkma canını hiç, biz de geçirdik ailecek. Bebekler çok hafif atlatıyorlar. Ben günlerce yattım, Mercan sadece 1 gün ateşlendi (38 civarındaydı ateşi). Sadece mis-c sendromu gelişebiliyor sonrasında, o konuda dikkatli ol.
Selam güzel annelerbu aralar öyle yoğun ki hem bayramda kv geldi hem toplanmaya çalışıyorum çok yorucu oluyor çocukla Bizim sıpanın hem 2 tane dişi çıkıyor hem de emeklemeye başladı 2 gündür. Diyorum ki durdun durdun en olmayacak zamanda yaptın hepsini zaten her yer koli ve hala toplanıyorum bir de bebişin peşinde gezmek zorunda kalıyorum arada bir girip bakmaya çalışıyorum yazılanlara da.
Çok az vaktim kaldı 18ine kadar her şeyi yapmış olmam lazım çünkü Bursa'ya gideceğiz vedalaşma faslınasonra gelip 1 gece evimizde kalıcaz ve ertesi gün nakliye gelip eşyaları alacak ve bizde yola çıkıcaz. Bebisle 18 saat yol gidicez umarım Bursa'ya gidip gelirken ki gibi sorunsuz olur hem heyecanlıyım hem mutluyum hem yorgunum hem stresliyim gerçekten her şey karmakarışık
Ayy zor olmustur sizin deBizde bugün 12 saat yol yaptık uyuyamadı çok mızıkladı:/ bir yerde kalacak mısınız? Diğer türlü çok zor oluyor ya
Ben de ağır geçirmiştim. Hastayken bebeğe bakmak çok zor oluyor ya, annenlerde olman büyük şans olmuş. Geçmiş olsun tekrarOğlanın 2 gün sürdü ateş evet dediğin gibi hafif atlattı. Bana da eşimden 1 gun sonra bulaştı. Çok ağır oldu nasıl birşey miş. Mis-c sendromu neymiş hemen bakıyorum netten.
Bizimkide aynı, saat dilimi değişiyor dün geçe 3 e çeyrek vardı uyandı 4 bucuktu geri uyudu normalde meme veriyordum hemen geri dalıyordu ama şimdi veremiyorum korkuyorum uyku hali ısırıyorKızlar gece uyanık kalma sebebi ne olabilir. Sabaha karşı 4 5 6 bu saat değişiyor uyanıyor ve uyanık kalıyor. Ama oyun oynama derdinde diil uyumaya çalışıyor uyuyamıyor. 10 buçuk gibi yatıyor yani hadi kalkalım demek için de erken. 2 saat falan mızıklı bir şekilde geçiyor sonra uyyor
Kesinlikle alıştık ısırma benimkinde de var özellikle diş çıkarma zamanı çok ısırıyor. her geece diildi haftada 1 2 di son 1 hafta her gece yapıyor bunu artık. Huy olmasın da kalıcı. Uyanmasına zaten razıyım emerek tekrar dalsın bariBizimkide aynı, saat dilimi değişiyor dün geçe 3 e çeyrek vardı uyandı 4 bucuktu geri uyudu normalde meme veriyordum hemen geri dalıyordu ama şimdi veremiyorum korkuyorum uyku hali ısırıyor. Bazen sabah 4 5 yada 6 civarı oluyor her gece değil bazı gecelerde yapıyor. Bende ya dişi kaşınıyor ya atak zamanı yada sıcak diye yorumluyorum ama daha küçükler birde eğer destekli uyuyorsa gece tekrar uykuya dalmakta zorlanıyorlar. Bir ara Milan desteksiz uykuya alışmıştı gece uyanıyor emiyor geri uyuyordu yada kendiliğinden tekrar uykuya dalıyordu. Amannnn uykusuzluğada alıştık
Off kolay gelsinSelam güzel annelerbu aralar öyle yoğun ki hem bayramda kv geldi hem toplanmaya çalışıyorum çok yorucu oluyor çocukla Bizim sıpanın hem 2 tane dişi çıkıyor hem de emeklemeye başladı 2 gündür. Diyorum ki durdun durdun en olmayacak zamanda yaptın hepsini zaten her yer koli ve hala toplanıyorum bir de bebişin peşinde gezmek zorunda kalıyorum arada bir girip bakmaya çalışıyorum yazılanlara da.
Çok az vaktim kaldı 18ine kadar her şeyi yapmış olmam lazım çünkü Bursa'ya gideceğiz vedalaşma faslınasonra gelip 1 gece evimizde kalıcaz ve ertesi gün nakliye gelip eşyaları alacak ve bizde yola çıkıcaz. Bebisle 18 saat yol gidicez umarım Bursa'ya gidip gelirken ki gibi sorunsuz olur hem heyecanlıyım hem mutluyum hem yorgunum hem stresliyim gerçekten her şey karmakarışık
Yarın biz de dönüyoruz, Antalya’dan İstanbul’a. Hep Eskişehir molalı gidip gelmiştik ama bu sefer molasız gideceğiz bakalım. Gece yola çıkıp, gece uykusunda gitmeyi planladık ama bakalım nasıl olacakBizde bugün 12 saat yol yaptık uyuyamadı çok mızıkladı:/ bir yerde kalacak mısınız? Diğer türlü çok zor oluyor ya
Valla kombo halinde ilerliyor resmenOff kolay gelsinkötü denk gelmiş hepsi birden. Bizde de olacak sanıyorum yakında taşınma faslı. Evleneli 3 sene olmadı, 3. Kez taşınacağız. Çok gözümde büyüyor bebekle
Yarın biz de dönüyoruz, Antalya’dan İstanbul’a. Hep Eskişehir molalı gidip gelmiştik ama bu sefer molasız gideceğiz bakalım. Gece yola çıkıp, gece uykusunda gitmeyi planladık ama bakalım nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?