2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ah canım çalışan anneler, Allah güç kuvvet sağlık versin hepinize.

Günaydın arkadaşlar, geçen hafta hastanede verdiğimiz pcr testlerinin yanlış negatif çıkması sonucu koca bir aileyi yazlıkta covid yapıp eve döndük. Şu an ben iyiyim, ufaklık biraz öksürüyor o kadar.

Doğumgünleri konusu açılmış. Ben de bir ay kadar hangi konsept olsa diye dolandım durdum, sonra dedim boşver. Şimdi dinazor yapsam çocuk ne anlayacak ileride o isterse yaparız dedim. Ben yazlıkta yapacağım, ufak bi pasta, yanına bir iki çeşit daha ve bol fotoğraf hayal ediyorum.

Kıyafetlerde değişim kartı oluyor kıyafet al bence beğenmezse kendi istediği bir şeyi alır mağazadan ya da durumunuz iyiyse altın hediye edilebilir onu kim beğenmez
Herkesten altin istemiş zaten aile büyüklerinden sipariş vermiş bizde oyuncak mtfak aldık begenilmezse fışı var değiştirsinler

Çok geçmiş olsun

konsept cok guzelmis ilham oldu bana da

Atomiks seyahatte süt işini nasıl yapıyorsun

Bu mesajda en çok dikkatimi çeken şey gece 1 kez uyanması oldu maşallah Allah'ım darısı başıma. Ne oldu da sence azaldı beslenmesi mi arttı gündüz daha az daha çok mu uyumaya başladı yoksa meme isteği mi azaldı kendi kendine uyumaya mı başladı söyle söyle söyle

Herkesten altin istemiş zaten aile büyüklerinden sipariş vermiş bizde oyuncak mtfak aldık begenilmezse fışı var değiştirsinler
Mutfak bence güzel hediye altın sipariş vermek de bana tuhaf geldi bizimkiler kendiliğinden altın almışlar halalar dede babanne falan Ankara'da değiller doğum gününde olamayacaklar ama köye giderken verdiler annem de Antalya'dayken Didim'e yazlığa çağırdı çok ısrar etti babamla hala konuşmuyoruz boşver onu Masal'ı görünce yumuşar dedi ama gözüm yemedi bebekle uzun yol tam bir işkence bir de eşya yükümüz çoktu seneye geliriz dedim gitseydim orda kutlardım annem de Kasım da Ankara'ya gelince verir hediyesini

Fikir olur diye paylaşayım dedim arkadaşlar doğum günü için aldıklarım bunlar beyaz köpük maket pastayı kendim süsleyeceğim

Eklentiler

• IMG_20220809_144355_1.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20220809_144240.webp
    58,8 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20220809_144218_1.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20220809_144153_1.webp
    44 KB · Görüntüleme: 55
Allah kolaylık versin sana da. Programlı ve düzenli olmak şart tabi ama bebeklerle çok zor oluyor. Evde olduğum halde çoğu şeye yetişemiyorum bazen ve akşama pilim bitmiş oluyor benim. Iyi iş çıkarıyorsun valla

Cnm ne kınaması şuan hepimiz aynı heyecanı yaşıyoruz :)

Hiç abartı değil Aslicim, yine harika olmuş hazırlığın ayrıca. Ben de inci konsepti yapmak istiyorum kızıma. Henüz bir şey almadım tabi incili beyaz bir pasta, beyaz gümüş balonlar, beyaz fistolu bir elbise kizima, kendime bulamadım istediğim gibi ne yazik ki. Biraz nişan konsepti olacak ama inci kızıma incili bir doğum günü olsun istiyorum ilk yaş için. Sonra beğendiği karakterler olur gelecek yıllarda, inşallah

Fikir olur diye paylaşayım dedim arkadaşlar doğum günü için aldıklarım bunlar beyaz köpük maket pastayı kendim süsleyeceğim
Çook güzel bizim konseptte rengarenk olucak yaz konsepti lila sarı pembe birkaç renk daha :) inşallah sağlıkla huzurla karşılasın tüm bebişler yaşlarını

İncili çok güzel doğum günü süsleri görmüştüm canım internete inci konsepti doğum günü yazarsan çok örnek çıkıyor hatta kendimiz bile onlara bakarak yaparız ben maket pastayı internetteki örneklere bakarak yapacağım anne kız incili kolye veya incili taç takabilirsiniz

Atomiks seyahatte süt işini nasıl yapıyorsun
Sağıp döküyorum maalesef gelince de hemen meme veriyorum ben yokken de mama içiyor.
Kuzum ben de bi saattir evde ne yapacağım diye düşünüyordum telefonu kaybetmişim onu arıyorken ne yaptığımı unuttum şaka değil

Nedensiz bi şekilde geceleri 1 den önce uyumamaya başladı. Akşam uykusu vs ne yapsak da olmuyor tabi bu kadar yorulup uykusuz kalınca da bayılıp kalıyor. Hala uyanık ve evde geziyor mesela. yıkadım muhallebisini verdim ama banamısın demiyor. Ve ben erkenden uyanmak zorundayım. Şu an çok sinirliyim uykusuzluktan dolayı

Bizimki de bu aralar kalkıp yatakta emekliyor evi turluyor sonra. Bazen saat başı bazen yarım saatte bir kalkıyor nedenini anlamadım ama sinir krizi geçirmek üzereyim resmen.

Kalkıyor önce yüz üstü yatıyor sonra sağa sola sonra üstüme yatıyor en son ağlıyor. Onu rahatsız eden bir şey var ama ne Klimasız yatılmadığı için yanımda yatıyor zaten artık beşiğine de sığmıyor. Neden bu kadar çok kalkıyor klima mi rahatsız ediyor başka şey mi bilmiyorum ama sabrım kalmadı resmen

Biz de aynıyız 1 haftadır aynı tarif ettiğin gibi dönüyo dönüyo ağlıyo bide birlikte yatıyoruz çok zor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…